^19^

146 20 5
                                    

Μετά από λίγα λεπτά,βρίσκω το κουράγιο να προχωρήσω προς το μπροστινό μέρος της αυλής, όπου βρίσκονται τα παιδιά. Φτάνοντας, παρατηρώ την Μαριλένα και τον Στέφανο να κάθονται στην αιώρα και να μιλάνε, τον Άρη και την Έλλη να φασώνονται , τον Γιάννη και τον Κώστα μαζί με την Λένα και την Χρύσα να πίνουν τους καφέδες τους και τον Γιώργο με μία κοπέλα. Ποια είναι αυτή;Θυμήθηκα ποια είναι: Η κοπέλα που καθόταν στα πόδια του και τον χάιδευε. Με το που με βλέπει, συνεχίζει να της μιλάει αδιάφορος για εμένα και της χαμογελάει.Περιμένω να έρθει να μου μιλήσει. Αλλά δεν το κάνει.

<< Νεφέλη μου, που ήσουν; Σε έψαχνα.>> με ρωτάει η Μαριλένα και έρχεται προς το μέρος μου μαζί με τον Στέφανο

<< Στην πίσω αυλή.>>της απαντάω μονολεκτικά

<< Είσαι καλά;>>με ρωτάει ο Στέφανος και με τοποθετεί στην αγκαλιά του, χαρίζοντας μου ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο

<< Θέλω να φύγω.>>τους λέω απότομα και με κοιτάνε ανίδεοι

<< Έγινε κάτι;>>με ρωτάνε ταυτόχρονα και χαμογελάω

<< Δεν βλέπετε; Ο άλλος σε λίγο θα την πηδήξει την κοπέλα.>>τους λέω νευριασμένη και νιώθω δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια μου. Γυρνάνε διακριτικά και οι δύο και βλέπουν τον Γιώργο να μιλάει με την κοπέλα αυτή και να χαμογελάνε ο ένας στον άλλον.

<< Περνάει λεωφορείο από εδώ;>> τους ρωτάω αδιάφορα

<< Ναι.>> μου απαντάει ο Στέφανος ξεφυσώντας

<< Ωραία. Πάω να πάρω τα πράγματα μου από μέσα και φεύγω.>>τους ενημερώνω και κάνω κίνηση να φύγω,αλλά με τραβάει ο Στέφανος

<< Θα φύγεις αλήθεια τώρα;>> με ρωτάει ψιθυριστά

<< Ναι.>> του γνέφω καταφατικά

<< Ωραία, τότε θα φύγουμε μαζί.>> μου λέει αποφασιστικά

<< Εσύ να μείνεις.Έχεις την Λένα εδώ. Δεν βλέπεις πως σε κοιτάει τόση ώρα; Μείνε μαζί της.>>του λέω γλυκά, αλλά δεν πείθεται

<< Γιώργο, σου εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά. Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς δικό σου. Εγώ και η Νεφέλη θα γυρίσουμε πίσω,γιατί μας χρειάζονται οι γονείς της μιας και σε λίγες μέρες φεύγει. Θα τα πούμε.>> φωνάζει ο Στέφανος στον Γιώργο, τον εορτάζων και μου λέει να πάω να πάρω τα πράγματα μου από τον σάκο της Μαριλένας.

Loved such as fearedDonde viven las historias. Descúbrelo ahora