^21^

180 19 3
                                    

Αφού φτάσαμε στη Κάλαμο , βγήκαμε από το αυτοκίνητο και χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά. Αφού έφτασα στο σπίτι, χαιρέτησα τους γονείς μου και  κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο μου. Σκέφτομαι τι θα γίνει το βράδυ και έχω αγχωθεί από τώρα. Μπορεί να με χωρίσει ή να να θελήσει να μείνουμε μόνο φίλοι. Ανοίγω το κινητό και βλέπω δυοo μηνύματα από τον Γιώργο και ένα από την Μαριλένα.

(Instagram):marilou.kl-Έχω να σου πω.

(Instagram):g.ntsk-Νεφέλη μου, επειδή σε ξέρω μην σε αγχώνει το σημερινό. Σκέψου μόνο ότι θα περάσεις απίθανα. Ελπίζω δηλαδή. Είσαι ότι καλύτερο υπάρχει αλήθεια. Και κάτι τελευταίο:Ότι και να γίνει είμαι και είσαι δικιά σου.

Θα απαντήσω πρώτα στον Γιώργο γιατί έχει προπόνηση και δεν θέλω να τον καθυστερώ και μετά θα μιλήσω με την Μαριλένα, για να με βοηθήσει αλλιώς θα πλήξω από σκέψεις.

(Instagram):g.ntsk-Μωρό μου, να ξέρεις θα καθυστερήσω λίγο στα μηνύματα γιατί σε λίγο θα πάω προπόνηση και θα πρέπει να πάρω και τον Άρη μαζί μου. Τα λέμε το βράδυ.

(Instagram):nefeli.pi– Ναι, το ξέρω.Καλό κουράγιο.

Μόλις αφήνω το κινητό μου, χτυπάει ξανά για μήνυμα και καταλαβαίνω πως είναι η Μαριλένα. Αυτό το κορίτσι ίδια με εμένα.

(Instagram):marilou.kl Φτάσατε σπίτι;Μήπως ενοχλώ;

(Instagram):nefeli.pi-Έχει λίγα λεπτά. Όχι, δεν ενοχλείς.

(Instagram):marilou.klΕντάξει τότε. Λοιπόν,όπως είδες και πάνω, έχω να σου πω σχετικά με τον Γιάννη.

(Instagram):nefeli.pi-Ναι, το είδα. Έχω και εγώ να σου πω.

(Instagram):marilou.kl-Τέλεια. Να περάσω κατά τις επτά από εσένα;

(Instagram):nefeli.pi-Ναι. Λοιπόν πάω να φάω και σε περιμένω σε λίγο.

Έκλεισα το κινητό και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα, όπου η μητέρα μου έστρωνε το τραπέζι και την βοήθησα. Μετά το φαγητό, λόγω της κούρασης κοιμήθηκα γύρω στις τρεις  ώρες . Κατά τις επτά,σηκώθηκα και παρατήρησα ότι έπρεπε να ετοιμαστώ για το ραντεβού.Από ώρα σε ώρα θα έρθει και η Μαριλένα να μιλήσουμε και να βοηθήσουμε η μία την άλλη. Μέχρι να έρθει, σκέφτομαι πως αύριο φεύγω και θέλω η αποψινή βραδιά να είναι ξεχωριστή τόσο για εμένα όσο και για τον Γιώργο. Μετά,κάνω ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσω , προσπαθώντας να μην αγχωθώ. Ύστερα από είκοσι λεπτά,βγαίνω ήρεμη και χαλαρή και βάζω πρόχειρα ρούχα. Ώσπου να έρθει η άλλη,ανοίγω την ντουλάπα και προσπαθώ να βρω τι να βάλω. Θέλω κάτι σεμνό αλλά ταυτόχρονα προκλητικό. Καθώς ψάχνω στη ντουλάπα,ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται η Μαριλένα με κάτι σακούλες στα χέρια της. Της αφήνει στην άκρη και τρέχει πάνω μου χαμογελώντας.

Loved such as fearedOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz