Bölüm 22 TASLAK

20.4K 903 56
                                    


Bölüm 22

''Ben Kıvanç'ı görme hakkına sahip olmak istiyorum. Onunla aramızdaki iletişimin engellenmesi durumunda mahkemeye başvurmaktan çekinmem.''


Kıvanç'ın nüfusuna geçmesi için gereken işlemleri başlatmak adına bir araya gelmişlerdi. Yarım saat öncesine kadar bu fikre pek yakın değilken, şimdi aklındaki tek şey Kıvanç'a yakın olmak isteğiydi. Belki böylelikle Simge'ye de yakın olabilir ve hatta onunla arayı düzelterek bir araya gelebilirlerdi. Ona yeniden yakın olmak ve az önce, sadece avukat olması gerekirken, bir aşık gibi onun gözlerinin içine bakan adamın yerinde olmak istemişti.

Yeniden...

Belki evlenirlerdi bu kez. Hem zaten son zamanlarda evlenmeyi düşünüyordu. Simge'nin çok istediği şey evlenmekken neden çocuğunun babasını geri çevirsin ki diye düşünmüştü avukatlar kendi aralarında konuşurlarken.

Sonra aklına, Simge bebek beklediğini söylediğinde verdiği tepki ve yüzüne karşı söylediği ağır laflar geldi. Yıllar geçmiş olsa da unutulması kolay olmayan laflardı söyledikleri. Üstelik yıllar boyunca onu merak edip bir kez bile aramamıştı. Teyzesi haklıydı, nasıl geceden sabaha bir telefonla onun tüm bilgilerine ulaştıysa, geçmişte de aynı telefonu açarak onun nerede olduğunu öğrenebilir ve ne durumda olduğunu kontrol edebilirdi.

İçinde süren mücadeleyle sıkıntı içine sığmadığında, şakaklarına vuran ağrıyla belli belirsiz ofladı ve kendine gelmek için şakaklarını ovduğunda, yanında oturan avukatı Zuhal Hanım endişeyle sorumuştu;

''Yaman Bey, iyi misiniz?''

Bakışlarını soruyu soran avukatına değil, direk olarak Simge'ye çevirmişti. Kaşlarını çatmış ve onun rahatsız halinden etkilenmeden ona bakıyordu.

''Ben iyiyim, küçük bir baş ağrısı sadece. Lütfen devam edin'' dedi yanındaki kadına.

Bakışları Simge'nin gözlerinden ayırmadan,

''Eskiden ne güzel bakardın bana.'' dedi içinden geçenleri duymasını umut ederek.

Simge bakışlarını ondan ayırmadan tek kaşını havaya kaldırarak ne diyorsun der gibi baktığındaysa yüzünde oluşan tebessüme mani olamadı ve bu kez Simge iki kaşını da hava kaldırarak noluyor dercesine baktı kendisine. Yada öyle sanmıştı sadece

Bir saatden fazla süren toplantı bittiğinde tüm imzalar atılmış ve işi takip etmesi için Simgeye olan yakınlığından ötürü hoşlanmasa da, Cüneyt Bey'e  lütfen siz ikimiz adına ilgilenin diyerek Zuhal Hanımı devre dışı bırakmıştı.

Devam edecek....
Cepten yazdığım için kaydet butonu çıkmadı. Kusura bakmayın arkadaşlar 👯‍♀️

Yazdığım paragraflardan memnun olmadım. Muhtemelen değişecek ve yeni bir 22 bölüm yazacağım ☺️

Ve fikirlerinize açığım... 🙃

Tutkunun BedeliWhere stories live. Discover now