F E M T I O T V Å

1.3K 24 0
                                    

gillas av anton

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

gillas av anton.hagman, axeljiggy och 5910 andra

clara.westenberg Gomorgon folket

vis 301 kommentarer

linneaa.hallenberg: DINA ÖGONBRYN😫😫😥🥵

nellykronstrand: bOnDE

       clara.westenberg: ^^ fuck you

valterjanni Det stavas fortfarande "godmorgon"

anton.hagman: så länge sen vi sågs hjärtat😥😥❤❤

        clara.westenberg: ^^ kom hit😘

-

"Vem fan är Anton Hagman?" hörde jag en maskulin röst fräsa och förvånat vände jag mig om

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Vem fan är Anton Hagman?" hörde jag en maskulin röst fräsa och förvånat vände jag mig om. Där i dörröppningen in till köket stod Dante och såg allt annat än glad ut. 

"Va?" frågade jag honom, fast jag hade hört vad han sa första gången. Han suckade.

"Spela inte dum. Jag frågade dig vem Anton Hagman är." upprepade han sig med en irriterad ton. Jag fick anstränga mig för att inte börja skratta. 

"En barndomsvän." sa jag lätt och ryckte på axlarna. "Du borde egentligen veta vem han är, för jag har berättat om honom för dig, flera gånger." till lade jag.

"Det lät som han var mer än så." hörde jag Dante muttra tyst. Det var nog egentligen inte tänkt att jag skulle höra honom, men jag gjorde det ändå. Jag skrattade till lite och ställde in ett glas i diskmaskinen innan jag klev fram till honom och la mina händer runt hans nacke. Han kollade överraskat ner på mig. Han hade nog inte tänkt att jag skulle agera såhär. Jag log triumferande mot honom.

"Är du kanske lite avundsjuk?" retades jag med honom och han suckade lätt innan han la sina stora armar runt min midja och drog mig närmre sig. Ett flin la sig över hans läppar och han kollade länge in i mina ögon innan han svarade

"Kanske det. Jag vill ju inte att någon ska ta min tjej." sa han och flinet växte ännu mer samtidigt som han kollade ännu mera intensivt i mina ögon. Jag log lite mot honom och kysste honom snabbt på kinden innan jag drog mig loss ur hans grepp och återgick till berget av disk som hade skapats nu under dem senaste dagarna. 

"Behöver du hjälp?" hörde jag honom fråga efter en stund. Jag sneglade mot diskberget som var betydligt mindre nu mot vad det hade varit tidigare när jag började, sen skakade jag på huvudet.

"Nejdå, det går bra. Jag fixar detta." sa jag.

"Är du säker?"

"Ja, gå och lägg dig och vila nu en stund eller sätt på någon film. Du behöver vila och låta kroppen läka." till la jag och hörde hur han suckade men precis när jag trodde han skulle protestera så hörde jag hur steg lämnade köket. Ibland var jag mer som hans mamma, tänkte jag roat och kände hur det ryckte i mungiporna. 

-

4 timmar senare hade jag hunnit fixa både disken, tvätten, byta sänglakan och städa hela lägenheten. Trots att jag hade protesterat så hade Dante hjälpt till med nästan allting. Klockan var nu fyra på eftermiddagen och vi bestämde oss för att gå ut och äta ikväll då ingen av oss orkade ställa sig och laga mat ikväll. 

"Vart tycker du vi ska gå då?" frågade jag och sjönk ner i soffan där han satt, uppslukad i sin telefon. Jag la mig ner i soffan och la mitt huvud i hans knä. Jag kollade upp mot honom och log när våra ögon möttes. Han log tillbaka och började stryka mig över håret.

"Jag vet inte riktigt. Har du någon favorit som du vill gå till?" svarade han och la ifrån sig sin telefon. Jag ryckte på axlarna.

"Himlen?" frågade jag efter att ha funderat ett tag. Han nickade.

"Jag ringer och bokar bord. Ska vi ta vid klockan 20?"

"Gör du det. Det blir bra." 

Jag reste mig upp och gick in i mitt sovrum och fram till min "walk in closet". Trots att det var sex timmar kvar tills vi skulle gå så återstod det fortfarande att hitta passande kläder, vilket som skulle kunna ta sex timmar.

ber om ursäkt för så kort kapitel 😬


𝐇𝐉Ä𝐑𝐓𝐒𝐋𝐀𝐆 - dante lindheWhere stories live. Discover now