T I O

2K 33 5
                                    

@clara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@clara.westergren ring ring

gillas av prinzaugustt, anton_hagman och 10 201 andra

visa 341 kommentarer

anton_hagman: liknar en annan sak också
clara.westergren: ^^ #barnförbjudet

lindénbianca: ojoj clara är i farten hon

linneaahallenberg: sexigt

prinzaugustt: uttråkad frågetecken
clara.westergren: ^^ ja punkt


"Hur gick det med Clara?" frågade Noel under tiden som vi gick mot bilen från studion

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hur gick det med Clara?" frågade Noel under tiden som vi gick mot bilen från studion.

"Bra, jag tror att hon tag det bra tills jag sa att jag och Michelle fortfarande är tillsammans." svarade jag och suckade. Clara hade blivit helt tyst när jag hade svarat henne och det hade känts som att hon hade blivit sårad.

"Dante, du borde seriöst göra slut med henne.. Hon skapar bara problem och det vet du." sa Noel och jag suckade återigen. Även om jag innerst inne visste att det han och alla andra sa var rätt så kunde jag inte ta tag i det och göra slut med henne. Inte för att jag inte vågade utan mer bara att jag inte orkade med en massa drama som hon skulle ställa till med. Egentligen hade jag nog aldrig känt något speciellt för henne utan hon hade väl mer bara funnits där när jag hade mått dåligt. I mina ögon var hon varken snygg, rolig, snäll eller bra i sängen. Men ändå hade jag stannat kvar hos henne och skulle jag lämna henne nu så skulle det bli en jävla massa drama.

"Hallå? Dante? Jorden anropar Dante." hörde jag Noel säga och jag vaknade upp ur mina tankar.

"Va? Ja jag är här." Han skrattade till och jag skakade på huvudet åt honom. Han hade fan världens sämsta humor, vilket som gjorde den rolig.

"Kom nu så åker vi hem till dig och käkar pizza." sa han och jag nickade och klev in i förarsätet.

***

"Dante! Kan inte Clara och Linnea komma hit?" frågade Noel när vi satt i soffan och letade efter en bra film på netflix. Pizzan var slut och Noel hade nu hittat några öl som han tagit fram. Axel var på släktkalas och Ludwig hade feber. Så det var bara jag och lille nolle.

"Ehh, visst. Det kan dem väl?" svarade jag. Men det blev mer som en fråga.

"Nice! Då kommer dem om typ 10 minuter då!" sa han och jag nickade svagt. Det var väl inte jättestelt mellan mig och Clara men sen vi pratade hos henne för 1 vecka sedan så har vi väl kanske hejat på varann några gånger i trapphuset, men inte mer än så.

10 minuter senare plingade det på dörrklockan och kort därefter öppnades dörren, utan att varken jag eller Noel hade öppnat den.

"Men va fan Linnea. Du kan ju inte bara öppna och gå in." hörde vi Clara säga.

"Inte? Tror jag just gjorde det." svarade Linnea och både jag och Noel skrattade åt deras konversation.

"Heeeeeeeej" hörde vi Linnea säga och båda vände vi oss hastigt om för att se Linnea och en irriterad Clara stå i gaveln in till vardagsrummet.

"Hej på dig din inbrottstjuv." skrattade Noel och Clara skakade besvärat på huvudet.

"Äsch, ni var så jävla långsamma att komma och öppna så jag gick in." svarade Linnea stolt.

"Linnea, du väntade i max 10 sekunder innan du öppnade." sa Clara åt Linnea som nonchalant ryckte på axlarna och klev in i vardagsrummet och gick och satte sig i soffan bredvid Noel.

"Kom in." sa jag och nickade uppmuntrande mot Clara som stod kvar. Hon log ett svagt leende mot mig och gick in hon också och satte sig i soffan bredvid mig, då det var den enda platsen kvar.

"Vi tänkte se på en film. Har ni några förslag?" frågade jag och Linnea lös upp.

"Fifhty Shades Darker!!!" utbrast hon och Clara nickade instämmande.

"Jaaa, den måste vi se." bedjade hon och både jag och Noel kollade bekymrat på varann.

"Hoppsan, jag kom precis på att Noel redan hade hittat en film." ljög jag och log mot dem båda två som sjönk ihop.

"Ja juste, här ge mig fjärrkontrollen så söker jag upp den." sa han och jag sträckte över den till honom.

Efter ett tags sökande, då vi egentligen inte alls hade kommit fram till någon film så hittade vi en skräckfilm som verkade bra.

"Fy fan, jag kommer inte kunna sova inatt." klagade Linnea och Clara nickade instämmande.

"Nae, vi får sova tillsammans inatt." skojade Clara och dem båda brast ut i skratt.

***

Efter ett tag så började det bli läskigt i filmen och ska jag vara ärlig så började jag ångra valet av film, då den faktiskt var mycket läskigare än nog både jag och Noel hade trott. Både Clara och Linnea satt med en kudde framför ansiktet och varken någon av dem sa ett ljud.

Under en av skräckscenerna så kände jag hur Clara flyttade sig upp mot mig som satt i ena soffhörnet. Helt plötsligt satt hon precis bredvid mig och automatiskt sökte jag upp hennes hand under filten hon hade över sig. Tacksamt greppade hon tag min hand och flätade ihop våra fingrar.

***
Ett kapitel ur bara Dantes perspektiv, vill ni ha fler kapitel som detta? :) Kommentera!

𝐇𝐉Ä𝐑𝐓𝐒𝐋𝐀𝐆 - dante lindheWhere stories live. Discover now