T R E T T I O F Y R A

1.6K 31 5
                                    

gillas av ludwigkronstrand, prinzaugustt och 2391 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

gillas av ludwigkronstrand, prinzaugustt och 2391 andra

clara.westergren jag har världens bästa vänner❤

taggade @nellykronstrand @linneaa.hallenberg

visa 49 kommentarer

nellykronstrand: puss <3

linneaa.hallenberg: älskar dig

     linneaa.hallenberg: ^^ er'

      nellykronstrand: ^^ hm

valterjanni: varför har ni cement i ansiktet

         clara.westergren: ^^ ansiktsmask, hört talas om det?

-

"Ska vi gå och lägga oss?" frågade Linnea och gäspade stort medans jag sträckte mig efter tv dosan på bordet och stängde av teven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ska vi gå och lägga oss?" frågade Linnea och gäspade stort medans jag sträckte mig efter tv dosan på bordet och stängde av teven. Nelly nickade och reste sig sakta upp från soffan och sträckte på sig. Jag sneglade mot hennes telefon på bordet som lös upp. Klockan var 01:22 och vi hade snart kollat igenom hela Netflix. 

"Eller?" upprepade sig Linnea och kikade upp från sin telefon och mötte min blick. Jag nickade jag med och började plocka på mig glas, skålar och tallrikar. Linnea och Nelly plockade också på sig och tillsammans gick vi ut i köket, med händerna fulla. Vi sköljde av och plockade in i diskmaskinen, torkade av bordet inne i vardagsrummet, släckte alla lampor och gick sen och gjorde oss i ordning för att gå och lägga oss. 

"Godnatt gumman, försök att inte tänka något på honom, han är inte värd det." mumlade Linnea tyst så bara jag hörde medans hon höll om mig. "Godnatt, jag älskar dig." viskade jag tillbaka och kände hur hon log. 

När jag hade kramat om Nelly också och sagt godnatt så gick jag sen in i mitt rum och drog av mig min hoodie. Jag kröp ner i sängen och från att för några sekunder sen ha varit helt slut så var jag nu helt klarvaken. Jag svor högt för mig själv och började vrida och vända på mig med förhoppningar på att kunna somna. Men ingenting fungerade. Samtidigt började tankarna att komma och hjärnan gick nu på högvarv. 

𝐇𝐉Ä𝐑𝐓𝐒𝐋𝐀𝐆 - dante lindheWhere stories live. Discover now