F E M

2.2K 38 1
                                    



@clara

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

@clara.westergren tack för maten @linneaa.hallenberg 

Gillas av dantelindhe, nico_dahlberg och 3849 andra

visa alla kommentarer

Linneaa.hallenberg: varsågod fetto

     clara.westergren: ^^ :(

lindén.bianca: lovar, min mat är mycket godare

     linneaa.hallenberg: ^^ pfft knappast

         clara.westergren: ^^ säger hon som sist höll på att elda upp hela köket, lol

danthelindhe: bjöd du inte mig? :((

        clara.westergren: ^^ onej, "glömde" bort att du existerade:((

nico_dahlberg: host* tröjan 

         clara.westergren: ^^ är min *host 

***

"eyy Dante vi måste dra nu!!" skrek Ludwig från hallen

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

"eyy Dante vi måste dra nu!!" skrek Ludwig från hallen. Jag suckade och stängde av telefonen. Ludwig hade för ca 2 timmar sedan kommit på den briljanta idén att vi skulle gå på någon fest. Som vanligt hade dem lyckats få med mig, fast vi egentligen skulle behöva fortsätta skriva på det nya albumet. Dock var Axel, som brukade stoppa oss mest, nästintill mest exalterad. 

Motvilligt klev jag upp ur soffan och ut i hallen där resten av killarna stod och väntade nersjukna i varsin mobil. Jag drog på mig skorna och tillsammans klev vi ut ur lägenheten och gick ner mot  parkeringen där taxin som skulle köra oss stod och väntade. Så fort vi hade satt oss i taxin och den börjat köra så kände jag  Ludwig's blick ligga och vila på mig. Jag drog upp ansiktet från telefonen och mötte hans svårtydda ansiktsuttryck.

"Vad?" frågade jag och höjde frågande på ena ögonbrynet.

"Har du någon tjej på g eller?" frågade han och ett skratt lämnade hans läppar. Noel och Axel vände sig nyfiket om och riktade sin uppmärksamhet mot oss. Jag kollade frågande på honom.

𝐇𝐉Ä𝐑𝐓𝐒𝐋𝐀𝐆 - dante lindheDĂ€r berĂ€ttelser lever. UpptĂ€ck nu