55.

1.5K 71 0
                                    

Zoe

Miután megígértem Averynek,hogy elkísérem az állásinterjúra ezért most itt vagyok vele Londonban.

-Izgulsz?-kérdeztem.

-Nagyon.-mondta közben pedig az ujjait tördelte.

-Figyi. Minden rendben lesz. Egy imádnivaló lány vagy ezért mindenkit lefogsz nyűgözni. Melody is itt van a közelben,szóval ha nem akarnak felvenni akkor majd mi elbeszélgettünk velük.-magyaráztam közben pedig Avery elnevette magát.

-Köszönöm,hogy itt vagy velem.-sóhajtotta.

-Ez egy tanú dolga.-vágtam rá a sokszor elismételt mondatomat.-És beszéltél Danival?

-Nem. Én csak elmondtam,hogy van ez a lehetőség és kiakarom próbálni benne magamat. Ha ezt ő nem tudja felfogni akkor szerintem nincs beszélni valónk.-mesélte ridegen Avery. Soha nem láttam még,hogy ennyire érzéketlenül beszélt volna Danielről. Amikor elöszőr meglátta őt már akkor beleszereteut és minden pillanatban csillogva mesélt róla most meg.... Mintha egy idegenről beszélt volna.-És Lewissal még mindig nem beszélnek?

-Nem.-feleltem. Nem gondoltam volna,hogy ők is ennyire összevesznek. Olyan rossz ez az egész,mert mi mindig jóba voltunk most meg megint kettő tábora szakadtunk,mint ami nálunk volt. Mivel én tudom,hogy ez milyen érzés ezért ez a legrosszabb forgató könyv ahogy most alakult.

-Avery Ricciardo.-lépett ki a teremből egy nő.

-Sok sikert!-szorítottam meg a kezét és az ajtó felé löktem. Avery nagy nehezen,de bement én pedig hazaugrottam,mert Maximust elfelejtettem kiengedni levegőzni. Egy kb. negyedórás út és már Lewis apartmanjában voltam és Maxit engedtem ki a levegőre. Ne tudjátok mennyire örült ennek. Miközben ő az udvaron szaladgált én fűben ülve a telefonomat nyomkodtam. Melody hirtelen egy cikket küldött nekem azzal a címmel,hogy „A marketing csodákra képes". Egyre jobban érdekelt,hogy mit írnak rólam ezért gyorsan megnyitottam az oldalt.

A marketing csodákra képes

Hogy miért mondom ezt? Mert Zoe Vettel menedzsere Samantha Hudson (aki rengeteg híres embert befuttatott már) olyan jól felépítette Zoe karrierjét,hogy idén novemberben végig fog vonulni a VS bemutatóján. Pedig ez a német lány másfél évvel ezelőtt egy egyszerű asszisztens volt. Kérdem én a marketing fontosabb,mint a kemény munka?! Rengeteg olyan modell van akik ezt gyerekkoruk óta csinálják ezt és mégsem futottak be. Ennek a lánynak pedig elég volt 18 hónap,hogy egy világmárkát képviseljen. Úgy gondolom ehhez a sikerhez nem csak egy ilyen menedzser kellett hanem egy nagyon elismert bátyó is,aki miatt már az autósportban járatos emberek tudták,hogy kiről van szó. Na meg aztán jót a másik nagyon híres barát. Lewis Hamilton a Forma-1 fenegyereke mindenki ismeri a nevét,így még ez sem olyan rossz kampány,hogy ezzel a férfival vagyunk együtt. Rengeteg ismert ember a barátunk. Ariana Grande,Shawn Mendes már nekik is annyi követőjük van,hogy a közel 20 milliós követőtáborral rendelkező „modellnek" csak kapóra jöttek azok a haveri fotók. Szó ne érje a ház elejét Zoe szép,de nincs meg benne az ami mondjuk Gigi Hadidban megvan. Lehet,hogy azt mondják,hogy különleges,mert tiszta szeplő és egy nagy heg van a hasán,de könyörgöm ha ennyire keresni akarnak egy ilyen embert akkor menjenek ki Berlin főutcájára és meg is találja. Mindenki a szemétől és a hajától van elájulva szóval ha úgy nézzük sampon reklámba még be lehet válogatni.

Én tényleg ilyen egyszerű vagyok?! Az elmúlt időszakban meg volt az önbizalmam,de ezt egy ötperces cikk el is vette. Hirtelen Maximus jelent meg mellettem és fejét az ölembe tette.

-Neked még megfelelek Maxi.-simogattam közben pedig letöröltem egy könnycseppet. Felkeltem a földről és inkább bementem a lakásra,hogy ott sírjam ki magamat. Már kb. fél órája sírhattam amikor jónak láttam újra megcsinálni a sminkemet. Belenéztem a tükörbe és egy nagyon szomorú Zoe nézett vissza rám. Kisírt szemek,lefelé görbülő ajkak,a sminkem katasztrófa volt. Miközben az alapozót szettem le magamról és a szeplőimet láttam meg a mosdókagylón lévő ollóra tévedt a tekintettem. A kezembe vettem és elkezdtem forgatni. Sampon reklámban még szerepelhet. Hirtelen felindulásból belevágtam a hajamba és az én hátközépig érő hajamból hiányzott egy tincs. Egy tincset követte a többi miután végeztem a rövid hajvágással egy másik Zoe nézett vissza rám. Egy nyugodtabb Zoe. Tudom nem fognak neki örülni ha meglátnak így szerintem Samantha kitépi az összes haját,de ez most nagyon kellett nekem. Hirtelen felindulásból megcsörgettem azt az embert aki ezekben a helyzetekben tud segíteni.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now