4.

3.4K 131 6
                                    


Lewis

Reggel tíz órakor csengő szörnyen hangos hangjára keltem fel. Nyöszörögve keltem ki az ágyamból amiben szunyókáltam és a bejárati ajtó felé indultam. A lépcső utolsó fokáról léptem le amikor újra csöngetnek.

-Megyek már!-kiáltottam mondjuk szerintem nem hallotta meg az illető.

-Hát ti?-értetlenül néztem a két előttem álló emberre.

-Neked is szép reggelt!-üdvözölt Daniel.

-Pasis napot fogunk tartani és neked is jönnöd kell.-jelentette ki Max.

-Jól van de előtte el kell mennünk valahol kávét venni. Gyertek be!-invitáltam be őket. Ahogy beléptek a lakásomba azonnal levetették magukat a kanapéra.

-Nem akarsz felöltözni?-kérdezte Dan.

-De most indulok.-indultam a szobám felé.-Miért nem tetszek így neked? Sokan akarnak kócos hajjal és póló nélkül látni.

-De én inkább Averyt nézném úgy,hogy kócos a haja és a pólómba járkálna előttem.

-Tudjátok elég furán jön ki,hogy pasiként most Lewis felső testét nézegettem.-mondta Max

-Ne tegyetek tönkre semmit!-kiáltottam le az emeletről. Felkaptam egy szakadt farmernadrágot és egy kapucnis pólót meg egy farmerdzsekit és indultam lefelé. –Indulhatunk!

Öt perc alatt odaértünk egy kávézóhoz ahol azonnal észrevettek minket így rengetegen gyűltek körénk aláírásért vagy közös fotóért.

-Dan? Kérsz egy kávét?-pillantottam felé.

-Aha. Tejjel és kettő cukorral.-felelte.

-Max? Egy kakaót?

-Nagyon vicces. Csak egy jegeskávét.

-Menjetek majd viszem.-mondtam majd elmondtam a pénztárnál lévő lánynak ,hogy mit kérnek. Nagyon mosolygott rám a lány inkább vicsorgott. Nincs kedvem mostanában flörtölgetni egy lánnyal sem. Na jó lehet eggyel igen. Soha nem vette komolyan amit mondtam hanem egyszerűen kinevetett. Ahogy meglettek a kávék azonnal a barátaimhoz indultam nem akartam tovább a lányt nézni.

-Itt van a kávétok.-tettem le az asztalra. Mindketten elvették aztán Daniel valami sorozatról kezdett el beszélni de egyáltalán nem figyeltem rá. Maxot annyira nem érdekelte,hogy egy divat lapot olvasgatott. Ránéztem a címlapra,hogy most ki van rajta. Ahogy megláttam rajta a lányt azonnal elöntött egy kicsit a büszkeség. Zoe a Vogue címlapján.

-Benne van...-kezdett bele Max.

-Zoe. Add ide az újságot.-vettem ki Max kezéből. Gyorsan odalapoztam ahhoz a részhez ahol Zoeról van szó. A sorok olvasása közben éreztem azt,hogy egyáltalán nem szállt el magától a hírnév miatt. Megmaradt az a mosolygós, vicces, beszólogatós lány akibe beleszerettem. A fotókon gyönyörű volt. Szőke haja természetes hullámokkal pihent a vállán. Nem volt agyon sminkelve hanem olyan volt mintha nem lett volna rajta smink ezért látszódtak a szeplői. Még így is,hogy csak fotón látom de így is elvesztem a tekintetében annyira szépek a szemei. Megőrülök érte annyira szerettem.

-Lewis? Jól vagy?-szakította meg a gondolatmenetem Dan.

-Hülyének fognak nézni ha magamhoz ölelem az újságot?-mellkasomhoz fogtam a magazint.

-Na menjünk inkább vissza és videojátékozzunk.-felelte Max. Mindhárman visszaindultunk a kocsihoz. Én persze magammal hoztam az újságot. Magányos estéimen majd ha nem tudok aludni akkor majd Zoet fogom nézegetni. Lehet,hogy kezdek megbolondulni. A kocsiba próbáltak bevonni a beszélgetésbe de nem nagyon válaszoltam inkább a saját gondolataimmal voltam elfoglalva. Vajon most mit csinálhat? Biztos a családjával van vagy a lányokkal. Szokott rám gondolni? Nekem mindennap Ő jár az eszembe.

-Még mindig többet érez irántad mint barátság.-szólalt meg Daniel a volán mögül.

-Azóta nem volt barátja.-folytatta Max.

-Mi lenne velem nélkületek?-kérdeztem tőlük.

-Nem sok jó!-felelte nevetve Dan.

Egy huzamba öt órát videojátékoztunk. Szerintem ötféle játékkal játszottunk. Ez idő alatt az energiaitalokat és chipseket nyomtuk be. Egészségesen készülök már most a szezonra.

-Jól van pisi szünet!-keltem fel a kanapéról.

-Igen ez egy nagyon jó ötlet.-szaladt el mellettem a holland.

Ahogy visszaértem a nappaliba Daniel a kezeit összekulcsolva gondolkodott valamin.

-Valami baj van?-ültem le mellé.

-Megakarom kérni Avery kezét.-mondta. Meglepődtem a kijelentésén. Összeillenek meg szép pár de nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar felteszi neki ezt a kérdést. 1 éve vannak együtt azt hiszem.

-Haver nagyon örülök nektek. Jó boldognak látni. Hogyan akarod neki feltenni a kérdést?-kérdeztem.

-Hát ezen gondolkodok. Már meg van a gyűrű de nincsen ötletem.-felelte majd folytatta.-Te,hogy kérnéd meg Zoe kezét?

-Először együtt kéne lenniük.-ült le mellénk Max.-Ne vedd sértésnek.

-Ez az igazság.-mondtam.-Miért mondjam el? Elakarod lopni az ötletemet?

-Nem. Meséljétek el nekem,hogyan akarjátok feltenni leendő belliteknek ezt a kérdést.-válaszolta.

-Tisztára olyanok vagyunk mint a lányok.-nézett rám Max.

-Amúgy ja.-bólogattam.

-Őszintén nem tudom még nincs ötletem. Nem is volt még komoly kapcsolatom. De ha mondjuk megkérném a kezét egy lánynak akkor azt szeretném,hogy meglepetésszerű legyen.-mesélte Max.

-Igen én is így szeretném de nem tudom,hogy mi legyen.-magyarázta Dan.-Lewis?

-A helyszín ahol feltenném neki a kérdést valahogy kötődjön hozzánk. Csak mi ketten legyünk vagy csak pár barát. Mi lenne ha a lakásodon kérnéd meg a kezét? Virágszirmokat szórnánk szét,gyertyákat gyújtanánk meg.-gondolkodtam hangosan.

-És németül beszélnél hozzá akkor.-húzta Max az agyát.

-Még néha angolul se tud.-feleltem.

-Nagyon vicces. Ez a csak mi ketten legyünk ott az jó ötlet. Már csak azt kellene ki találni,hogy hol.-jelentette ki Daniel.

-Van neki kedvenc helye?-kérdezte Max.

-Párizs. Odavan érte.

-Akkor kérd meg a kezét Párizsban az Eiffel toronynál.-mondtam.

-Meg van az ötlet!-ugrott fel örömében a kanapéról az ausztrál. Szóval az a bizonyos ötlet,hogy azt mondja Averynek,hogy Valentin napra kapja ezt a párizsi utat. Valentin napon elviszi ebédelni utána pedig elsétálnak az Eiffel toronyhoz és ott megkéri a kezét. Nagy nehezen de sikerült közösen a forgatókönyvet kitalálnunk az eseményre. Ha kapcsolatban vagy és a lány már elvárja tőled,hogy kérd meg a kezét akkor nem teszed meg olyan boldogan mint mondjuk akkor amikor meglepésnek szánod. Nem azért veszed el a barátnődet,hogy ajándékokat kapj vagy egy nagy bulit csaphass. Azért mert vele akarod leélni az életed és azt akarod,hogy még jobban kötődjetek egymáshoz. Mindennap mellette akarsz ébredni és a mosolyát akarod látni. Megakarod érinteni,magadhoz ölelni azt a lányt. Össze akarsz vele kapni valami kicsi dolgon. Akkor persze felfújod azt a kis dolgot. Látni akarod ahogy közös gyereketeket tarja a kezében akit már nagyon vártatok. Szerintem ez a szerelem.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now