24.

3.2K 110 1
                                    


Lewis

Sikerült újra megszereznem Oroszország után a pole pozíciót. Mivel Zoe itt van emiatt még jobban teljesíteni akartam. Este már a fürdéshez készülődtem amikor valaki kopogtatott.

-Szia Lewis! Nincs kedved lejönni játszani egy kicsit?-kérdezte Max. A szállodába van bowling pálya és már elterveztük,hogy lemegyünk játszani egy kicsit.-Zoe is jön.

-Eleve jöttem voltam de ezek után még jobban menni akarok.-mondtam. Felvettem a cipőt a telefonomat elraktam és elindultam Max után. Ahogy leértünk a többiek már a csapatokat alakították.

-Oké. Akkor kettesével játszunk Daniel és én, Seb Melody......

-Na az egy érdekes csapat lesz.-szakította félbe Max.

-Kimi Maxxal lesz. Kimaradásos alapon Lewis és Zoe.-folytatta Avery.

-Kivel leszek?-lépett mellém Zoe.

-Velem.-feleltem.

-Akkor mindenkit legyőzünk!-emelte fel a kezét én pedig bele csaptam. Olyan volt ez mintha csak haverok lennénk de nem akarom,hogy haverként nézem rám. Sebastian és Melody nem tudtak sok pontot szerezni mert Sebastian jókat gurított de Melody. Hát inkább jobban jártak volna ha Melody nézte volna őket. Ez ugyanúgy igaz volt Daniékra is. Igazából az igazi csata Maxék és köztünk voltak.

-Na srácok most ha az összeset legurítom akkor mi nyerünk?-kérdezte Zoe.

-Igen. Szóval nem fog sikerülni.-válaszolta Max.

-Milyen kedves ember vagy.-nézett Zoe Maxra.-Gyerünk kicsike!

Elgurította golyót ami az egészet ledőntötte így mi nyertünk. Zoe örömébe a nyakamba ugrott. Próbáltam nyugodt maradni de Dani látta rajtam,hogy kiugrok bőrömből annyira örülök neki.

-Máskor Zoeval akarok lenni.-mondta Melody.

-Igazából miattam sikerült.-feleltem.

-Nem vagy te egy kicsit nagyképű?-nézett rám Zoe.

-ÉN! SOHA!

A bowling után inkább beszélgettünk és nevetgéltünk.Olyan volt mint a régi időkben amikor késő estig fent voltunk és együtt bandáztunk. A srácok este tíz felé elkezdtek szállingózni a végén csak Zoe és én maradtunk. Nem is vettük nagyon észre,hogy a többiek elmentek mert csak beszélgettünk. Amikor a kávézó előtt mondtam neki,hogy még találkozni akarok velem azt hittem,hogy azután megint nem látom sokáig. De amikor elmondta,hogy jön a futamra akkor nagyon boldog lettem. Még több időt tudok vele tölteni mert nem sokára tuti,hogy vissza fog menni New Yorkba és akkor neki csak a munka lesz. Nekem is így van ha futam van akkor úgy elhanyagolom a többieket. A vezetéssel foglalkozok, a csapattal vagyok vagy az edzőteremben készülök. Éppen Zoehoz indultam vissza amikor láttam,hogy Zoe egy zongora előtt ült és próbált rajta játszani. Érdekes, gyönyörű hangja van de egyáltalán nem tud semmilyen hangszeren játszani.

-Ez mi akart lenni?-ültem le mellé.

-Még én sem tudom.-felelte nevetve.-Játssz inkább te.

-Jól van. Mit játsszak?-kérdeztem.

-Lepj meg.-válaszolta. Hirtelen nem tudtam mit játsszak de az ujjaim egy nagyon ismerős ütemet kezdtek el ütni. Kívülről tudtam a dal szövegét.Bruno Mars When I Was Your Man. Zoe nagyon szereti ezt a dalt. A dal közepénél a fejét a vállamra támasztotta és úgy hallgatta tovább a dalt.-Ez szép volt.

-Te még szebb vagy.-mondtam. Egy olyan késztetést éreztem,hogy most meg kell csókolnom. Mondjuk sokszor volt már ilyen de most megtettem. Nem tudtuk elmélyíteni a csókunkat mert az egyik pillanatban elváltak az ajkaink és elviharzott. Nem értem a nőket. Az egyik pillanatban Ő is közeledik feléd és Ő is akarja most meg,hogy meg is történt azonnal lelép. Ezt nem hagyom annyiban de most tényleg nem. Utána indultam tudtam,hogy a szobájában próbál elbújni. A liftben próbáltam összeszedni,hogy mit fogok mondani neki de azonnal elvettem. Minek magyarázkodjak egyszerűbb lenne azt mondani,hogy szeretem és vele akarok lenni életem végéig. Ahogy a szobája ajtajához értem elkezdtem kopogni.Nem nyitott ajtót ezért újra megpróbáltam.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now