7

3.1K 117 1
                                    


Zoe

Izgatottan mentem Ari öltözője felé. Hosszú idő után újra hallhatom élőben barátnőmet. Imádom az új albumát. Nem tudnék választani melyik a kedvenc dalom. Ha rossz kedvem van valamelyik dalát mindig megszoktam hallgatni. Az elmúlt időben sokat vagyok lehangolt. Ha utazunk valahova akkor inkább zenét hallgatok és nem beszélek senkivel amit Samantha nem néz jó szemmel. Kevesebbet beszélek a családommal és a barátaimmal. Ha szabadidőm van akkor zenét hallgatok vagy filmet nézzek. Nincs kedvem társaságban lenni. Régebben utáltam ha egyedül vagyok most örülök a magánynak. Persze Cami, Jade és Samantha sokszor hívnak meg hozzájuk de sosincs kedvem elmenni hozzájuk. Ahogy a folyosón sétáltam a fellépő ruhákat nézegettem. Nagyon jól néznek ki szívesen felpróbálnám őket.

-Szia Ari!-kiáltottam ahogy beléptem az öltözőjébe.

-Szia Zoe!-ugrott a nyakamba.-Úgy hiányoztál!

-Te is nekem. Mesélj milyen a turné?-kérdeztem.

-Nagyon jó. Nyolc koncertem volt idáig de egyáltalán nem vagyok elfáradva. A közönség tökéletes.-mesélte.-Mi történt veled,hogy  nem kerestél?

-Sok a munka tudod. Ilyen fotózás olyan fotózás. Nagyon későn szoktam mostanában végezni.-mondtam.

-Az nem jó. De egyet ígérj meg nekem nem fogod magadat szét hajtani?-nézett rám.-Zoe? Ezt komolyan kérdezem.

-ígérem.-mosolyogtam rá.-Nagyon várom már a koncertet.

-Én is. Melyik dalt várod?-kérdezte.

-Az összeset.-feleltem nevetve.-Imádom ezt az albumot.

-Köszi csajszi. Na jól nézzek ki?-fordult felém. Egy fekete ruha volt rajta amit én is elfogadtam volna annyira jól nézett ki.

-Tökéletesen. Nekem is kell egy ilyen ruha.-válaszoltam.

-Majd szerzünk neked is.-ölelt át nevetve. Amíg Ariana készülődött a színpadon már zenéltek. Victora Monét és a Little Mix volt az előzenekar. Szeretem az együttes dalait. Éppen a Secret Love Song-ot énekelték. Amikor az első fotózásomra készültem pont ezt hallgattam. Erről a dalról mindig az jut eszembe,hogy Lewissal lehetünk volna mi. Minden alkalommal ha meglátom egy kicsit meghalok. Miért nem ölelhetlek meg az utcán? Miért nem csókolhatlak meg a táncparketten? Miért nem mondhatom el,hogy szeretlek? Ki akarom kiabálni a tetőn! Azt kívánom bárcsak ilyenek lehetnénk. Ahogy hallgattam a sorokat eltört nálam a mécses.

-Mi baj Zoe?-ült le mellém Ari.

-Szeretem és miért voltam ekkora barom ,hogy otthagytam.-szipogtam.-Csak mellette tudok boldog lenni.

-Ez nem csak a te hibád...

-De igenis az én hibám.-szakítottam félbe.-Nekem nem volt jó a régi életem mellette.

-Hibáztatok mindketten de attól,hogy itt sírsz nem fog megoldódni. Ha ennyire hiányzik akkor beszélj vele és nem mérges rád. Tuti.-ölelt át.-Csak ne sírj. Csak egy srácért érdemes sírni és úgy tűnik neked ez a srác Lewis.

-Sajnálom,hogy ezt csináltam csak....

-Csak egyedül érzed magad.-fejezte be a mondatomat.

-Igen.-töröltem le a könnyeimet.

-Ha egyedül érzed magad vagy csak egy jó beszélgetésre vágy bármikor hívj fel.-küldött felém egy halvány mosolyt.

-Köszönöm.

-Ez a barátnők dolga. Na gyere csapjunk egy őrült show-t.-mondta közben pedig felhúzott.

-Inkább csak te.-helyesbítettem.

-Igaz csak én éneklem. Nem gondolkodtál az éneklésen pedig olyan szép hangod van?-kérdezte.

-Nem. Meghagyom neked inkább ezt a munkát.-mondtam nevetve. Ari előre sietett én meg megkérdeztem ,hogy hova kell állnom. Ariana azt mondta olyan helyről fogom figyelni ahol mindent látni fogok. Beállítottak az első sor elé. Mindent tökéltessen láttam és elkezdődött a koncert. A Be Alright-tal nyitották meg a show-t. Ezt a dalt kértem Lewistól még tavaly,hogy énekelje el nekem. Na jó inkább kinyavalyogtam. Ariana gyönyörűen énekelte. Ezután jött az Everday és Bad Decisions. Aztán annak a dalnak a dallamai csendültek fel amit még Lewis is szeret. Amikor kijött az album állandóan Let Me Love You-t hallgattam. Mindig kérdezte,hogy mit hallgatok és én mindig ennek a címét mondtam. Amikor már sokadjára meghallotta ennek a dalnak a címét akkor ő is meghallgatta és azután már együtt hallgattuk. A koncert közben készítettem videókat hadd legyenek boldogok a rajongóim. Amikor Ari a Moonlight-ot énekelte akkor újra könnycseppek áztatták az arcomat. Olyan szép ez a dal. Ez lenne szerelem,hogy mindketten szenvedünk? Nagyon szeretem. Még azután is. Olyan jó lenne ha újra megcsókolná az arcomat,a nyakamat, az ajkaimat. Magához ölelne és hajammal játszana. Nem gondoltam volna,hogy kettő daltól ennyire oda leszek. Én akkor még úgy gondoltam. A Thinking Bout You-ból egy sor nagyon megfogott „Addig őrzőm az emlékeinket". Amíg nem látlak újra Lewis őrizni fogom a közös emlékeinket.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now