30.

2.1K 83 1
                                    


Lewis

-Most akkor Lewis a Mercedesnél versenyezz és Sebastian a Ferrarinál?-kérdezte Zoe sminkese.

-Igen. Már ötvenszer megkérdezted és akkor is azt mondtam,hogy igen.-mondta Zoe. Igen fotózáson vagyok Zoeval. Lehet,hogy inkább nála kellett volna maradnom. Férfiként nekem ez sok. Azt hallgatni,hogy még sötétebb legyen a szeme vagy azt,hogy ilyen ruha legyen inkább és még ehhez hasonlók. Inkább feltettem a fülesemet és zenét hallgatok. Kendrick Lamar DNA dala indult el. Szerintem az új albuma csodálatos. Nem tudok dönteni,hogy melyik a kedvenc dalom az albumról. Amíg én zenét hallgattam addig a többiek dolgukkal foglalkoztak. A mellett nem mehetünk el,hogy Zoenak nagyon jól áll göndör fürtök. Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy valaki az arcomat bökdösi.

-Igen?-kérdeztem.

-Menj ki.-utasított Zoe.

-Miért?

-Mert átöltözök.-mondta.

-Komolyan ezért küldesz ki?-szemöldökömet felhúzva kérdeztem.

-Igen mert félénk vagyok.-felelte.

-Félénk? Ha az lennél akkor nem lennél modell ez az egyik. A másik pedig láttalak már meztelen.-magyaráztam és megpusziltam a vállát. Csak rám nézett amiből tudtam,hogy még mindig azt szeretné ha kimennék.-Ha ennyire akarod akkor kimegyek.

-Szeretlek.

-Én is szeretlek Bogyó.

Ahogy kimentem a folyosóra ott volt egy szabad szék én pedig leültem rá és elkezdtem nyomkodni a telefonomat. Mindketten feltettünk a napunkba egy olyan fotót amin egymás kezét fogjuk azóta pedig csak arról beszélnek,hogy vajon együtt vagyunk-e? Régebben is ez volt. Már akkor is voltak ilyen pletykák,hogy van köztünk valami. Akkor nem volt igaz most pedig az. Egy tuti. Nem számít nekünk,hogy miket mondanak rólunk. Nehogy már egy ismeretlen ember szóljon bele a kapcsolatunkba.

-Szépek vagytok együtt.-mondta Samantha.

-Köszönjük.

-Lewis kérlek figyelj Zoera. Rengeteg modellal dolgoztam együtt, de idáig ő a legfontosabb nekem és nem akarom,hogy lecsússzon. Az elmúlt pár hónap nehéz volt neki, de amióta veled van azóta majd kicsattan a boldogságtól. Ez egy jó dolog,hogy nem kürtöltétek azonnal világgá azt,hogy együtt vagytok,de ha megteszitek akkor számítsatok rá,hogy nem lesz egyszerű. Mindenki álompárnak fog gondolni titeket, majdnem minden dolgotokba bele fognak szólni, még több kamera fog titeket követni. Ezt lehet,hogy Zoe nem fogja jól kezelni és ezért muszáj mellette lenned. Látszik rajtatok,hogy mennyire szeretitek egymást és remélem még sokáig így lesz.-mesélte. Mosolyogva bólintottam hisz tudtam mennyi igazság van Samantha mondataiban.

-Megnézem ezt a lányt,hogy hol van már.-lépett el mellőlem és az öltöző felé ment.

-Muszáj ebben kimennem?!-hallottam Zoe hangját.

-Igen muszáj ebben kimenned. Gyere már mindenki rád vár.-magyarázta Samantha.

-Hol van Lewis?-kérdezte Zoe.

-Itt ül és zenét hallgat.-lépett ki az ajtón Samantha.

-Akkor végképp nem megyek ki. Szörnyű ez a ruha.-morogta Zoe.

-Gyere ki Bogyó, nem foglak kinevetni.-feleltem.

-Áááá te nem olyan vagy.-lépett ki. Tényleg szörnyen állt rajta ez ruha.

-Nem is olyan rossz mint amilyenek mondtad.-mondtam.

-Ezt csak azért mondod,hogy kimenjek a fotózásra.-közölte.

-Bogyó tényleg jól nézel ki. Hidd el.-öleltem át. Sikerült rávennem arra,hogy menjen ki és csinálja meg a fotókat. Samantha halkan megköszönte,hogy sikerült rávennem Zoet. Csak a háttérből figyeltem Zoet miközben fotózták,mert ha megtudja,hogy figyelem akkor zavarba lesz. Öröm nézni,hogy mennyire szereti ezt az egészet. Kb. délután hat óra körül végeztünk, én a végére már nagyon untam. Egyszer elment, de én biztos,hogy nem fogok rendszerességekkel járni ilyen fotózásokra.

-Freedom! Freedom! I can't move...-dúdolta Zoe Beyonce dalát miközben vacsorát készített.

-Freedom cut me loose...-folytattam.-Hol szeretnéd majd nézni a futamot?

-Nem tudom még. Szívesen támogatnálak, de nem szeretném azt,hogy rólam kérdezgetnének. Azt szeretném,hogy csak a futamra összpontosíts. Ez az egyik. Nekem tetszik ez,hogy csak pár ember tud rólunk. Persze tudom,hogy egyszer el kell mondanunk. Csak pont most? Nem szeretném,hogy a titkom legyél,mert én vagyok a legszerencsésebb,hogy te vagy a barátom. De nagy baj lenne ha a Ferrarinál nézném?-félve kérdezte.

-Ha így akarod akkor legyen így.-mondtam miközben az ölembe ült.-Mondtam már, de most is elmondom. Nekem nem számít,hogy mit gondolnak rólunk. De ha a hazai nagydíjamra kijössz akkor már nem moshatják le rólunk azt,hogy együtt vagyunk.

-Imádlak Lewis!

-Én is Bogyó.-feleltem és megcsókoltam.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now