14.

2.7K 109 0
                                    


Lewis

Ezen a héten nem volt futam így otthon voltam. Megpróbáltam fejben felkészülni a jövő hétre. Szeretek Kínába versenyezni. Szeretem a pályát, a várost, a rajongók elképesztőek,hogy mennyire szeretik az F1-et vagy,hogy milyen fejdíszeket készítenek. Tudom,hogy ezen a pályán simán megtudom szerezni a győzelmet. Amíg ezen gondolkodok felveszem az előre kiválasztott ruhámat. Avery és Daniel bulit szerveztek a lakásukra és engem is meghívtak. Nincsen sok kedvem elmenni. Kb. az egész este abból fog állni,hogy Max azt fogja nekem mondogatni,hogy melyik lány milyen jól néz ki. Rakhatták volna olyan időpontra ezt a bulit amikor Zoe nem dolgozik. Láttam róla fotókat a Tommy Hilfiger showjáról. Gyönyörűen nézett ki a képeken. Mostanában megfordult egy párszor a fejemben,hogy felhívom vagy írok neki de elvetettem. Milyen az már,hogy egy sziával ráírok és kész. Személyesen kellene vele beszélnem. Ahogy odaértem Daniékhoz már ment a buli. Maradok egy ideig aztán valami ok miatt haza megyek. Max azonnal megtalált azzal,hogy milyen jól néznek ki a lányok.

-Szerinted a szőke hajú vagy a barna hajú?-kérdezte.

-Neked melyik tetszik?-néztem rá.

-A barna hajú.-mondta.

-Na akkor menj oda és beszélgess vele de majd ne úgy hívd,hogy barna hajú lány.-veregettem vállba. Jól döntött a szőke hajú annyi smink volt mintha vakolat lett volna rajta. A barna hajú pedig ennek az ellentéte volt. Egyszerű smink volt rajta haja természetes hullámokban pihent a vállán. El is indult lányhoz ahogy láttam hamar megtalálták a közös hangot. Olyan gyorsan felnőnek ezek a gyerekek. Szétnéztem inkább a ház többi pontján mert ciki lett volna ha csak őket nézzem. A konyhába legfőképp azokat találtam akik most találkoztak először és úgy gondolják lehet köztük valami. Melody is egy sráccal beszélgetett. Ahogy láttam az arcán egyáltalán nem érdekelte,hogy miről beszél a férfi. Küldtem felé egy biztató pillantást és tovább mentem. Az étkezőbe Averyvel találkoztam.

- Max még mindig a lánnyal beszélget?-kérdeztem.

-Igen. Ahogy látom mindketten érdeklődnek másik iránt. Lehet ebből még szerelem lesz.-mondta.

-Vagy csak egy egyéjszakás kaland.-válaszoltam.

-Na Lewis ne gondold így. Mostanában eléggé antiromantikus vagy.-felelte.

-Nem vagyok az csak mindig rájövök arra,hogy egy seggfej vagyok.-jelentettem ki.

-Gyere kell neked egy kis szeretet.-és átölelt. Tudtuk nem tarthat sokáig ez az ölelés mert ha Dan meglátja kiherél engem.

-Máskor ha bulit terveztek akkor olyan időpontot találjatok amikor Zoe is ráér.-jeleztem neki.

-Ismert modell lett. Csoda ha van szabadideje. Szépen nézett ki shown. Emlékszem amikor kicsik voltunk mi ketten szerettünk szerepelni Melody nem annyira. Szereti ha a figyelem középpontjába van.-mesélte.

-Az biztos.-mondtam nevetve. Sok időt töltöttem vele láttam azt,hogy tudja magát előadni. Melody hirtelen mellénk futott.

-Segítsetek ez a srác maga az unalom.-mondta Melody.

-Felhívlak és eljátszod azt,hogy valami baj van és valahol elbújsz a házba,hogy ne találkozz vele addig amíg itt van oké?-dobta be az ötletet Avery.

-Ti mindig így csináljátok?-kérdeztem nevetve.

-Mindig.-felelték egyszerre.

-Na megyek mert szerintem már keres. Kb. 5 perc múlva hívj fel.-nézett Melody Averyre. Terv úgy alakult ahogy szerették volna. Én inkább kimentem a teraszra mert nem volt ott senki. Nem volt kedvem senkivel sem beszélgetni. Magányra vágytam. Ha Zoenak már most ennyi munkája van akkor mi lesz később. Csoda ha egy évben egyszer látjuk. A legismertebb modellek közé került pár hónap alatt. Mondjuk nem csoda a legszebb lány akit valaha láttam.

-Zoe jár a fejedbe?-ült le mellém Melody.

-Igen. Sikerült lerázni a srácot?-kérdeztem.

-Ja azt mondtam neki halaszthatatlan dolgom lett.-mesélte.-Lewis? Lehet egy kérdésem?

-Persze.

-Mi fogott meg Zoeban? Nem ér azt mondani,hogy a szépsége.-nézett rám.

-Nem úgy viselkedik mint azok a lányok akikkel idáig együtt voltam. Azok már két mondat után az ágyamba kötöttek ki. Egyszerűen odaadták magukat. Utána meg csodálkoznak,hogy nem működik. De Zoe más. Sohase ájult egy bókjaimtól nem is vette komolyan őket pedig én tényleg úgy gondoltam. Meg kell harcolnom érte,hogy mellettem legyen.-magyaráztam.

-Akkor miért nem beszélsz vele?-kérdezte.

-Nem tudom.-motyogtam.-Mit szóltál ahhoz,hogy Shawn Mendessel készített közös fotót? Próbáltam terelni a témát. Tudtam ha Melodynak felhozom Shawn Mendest akkor csak arról fog beszélni és nem fog kérdezgetni engem.

-Egy kicsit mérges vagyok rá. De most már így muszáj lesz elvinnie Shawn egyik koncertjére.-mondta.

-Bejöhetsz már nincs itt.-lépett ki az ajtón Dan. Már majdnem mindenki hazament csak négyen maradtunk.-Max elment a lánnyal.

-Egyébként,hogy hívják?-kérdezte Melody miközben mind a négyen pakoltunk.

-Azt hiszem Gracenek hívják.-felelte Daniel.-Olyan büszke vagyok Maxra.

-Ugye milyen gyorsan felnőnek?!-néztem rá. Ezen mind a négyen összenevettünk. Néha úgy viselkedünk Danival mintha a fiúnk lenne akinek mi tanítottunk meg a csajozás rejtelmeit. Gyorsan összepakoltunk és én ahogy tudtam hazajöttem. Nincs kedvem társaságban lennem. Most csak magányra van szükségem.


Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now