18

2.7K 106 1
                                    


Lewis

Volt már jobb időmérőm is mint a tegnapi. Sikerült az utolsó körömet elrontani így csak második lettem. Valtteri megszerezte első pole pozícióját. Örülök a sikerének meg minden de jobban örültem volna annak ha én indulok az első helyről. De szerencsére a világbajnokságot vezető Sebastian csak a harmadik helyről indul nem pedig előlem. Ebből a mondatból ne gondoljátok úgy,hogy nem kedvelem Sebbet, az egyik legjobb barátom csak ha vb címért harcolsz akkor néha félre kell tenni a barátságot. Az időmérő nem sikerült úgy ahogy én akartam és a futam se. A rajtot elrontottam Sebastian megelőzött és csak harmadikként tudtam elfordulni. Maxnak gyorsan végett ért ez a verseny. A bokszból hajtott ki amikor az első fékjei felmondták a szolgálatot. Sainz és Stroll összeütközött és ezért bejött a Safety Car. Kaptam egy időbüntetést mert állítólag feltartottam Danielt de könyörgöm hova menjek amikor a csapattársamnak kerékcserét végeznek. Kb. ezzel meg is pecsételték a sorsomat. A második kerékcserénél le is töltöttem a büntetésemet és Bottas mögé értem vissza. Ha elakarom kapni Vettelt akkor meg kell előznöm Valtterit ami sikerült is. A büntetésnek köszönhetően nem sikerült utolérnem Sebastiant így ő nyert. Én csak második helyen értem célba harmadik Valtteri lett aki nem tudta első pole pozícióját győzelemre váltani. Negyedik Kimi ötödik Dan. Három futamból kettőt a Ferrari nyert. Pedig mindegyiken esélyünk volt a győzelemre. Következő futamra össze kell szednem magamat. Miután visszaértem a szállodába azonnal beledőltem az ágyba és aludtam. Nem volt kedvem senkivel sem beszélgetni és hulla fáradt voltam.

Reggel nyolc órakor arra keltem fel,hogy valaki bökdös. Olyan szépet álmodtam erre felkeltenek. Szívem szerint elküldtem volna a picsába az illetőt. Ahogy kinyitottam a szememet Maxxal találtam szembe magam.

-Mit akarsz?-kérdeztem.

-Milyen kedves vagy.-felelte.

-Nem hagytál aludni ez az egyik. A másik pedig az,hogy az álmomba Zoe a feleségem volt és te meg felébresztettél. Örülj annak,hogy ezt most ilyen nyugodt hangnemben mondtam el nem üvöltve.-hadartam.

-Olyan vagy mint a romantikus regényekben a főszereplő lány.-forgatta a szemeit.

-De negatív ma valaki.-mondtam.

-Nem szereztem pontot.-válaszolta Max.

-Csak második lettem és a lány akit szeretek Amerikába van.-vágtam rá.

-Kellene nekünk egy kis pozitív hangulat.-gondolkodott hangosan.

-Akkor menjünk át Danielhez.-álltam fel az ágyról.

-Felkeltjük őket?-kérdezte.

-Ha már engem felkeltettél akkor őket is keltsük fel.-feleltem. Elindultunk a szobájuk felé és kopogtatunk. Miután nem válaszoltak elkezdtük folyamatosan kopogni az ajtón.

-Menjetek el!-kiáltotta szerintem Avery. Mi nem mentünk el inkább bementünk aminek Avery nagyon nem örült.-Mit nem értetek abból,hogy menjetek el?!

-Ő se pozitív.-nézett rám Max.

-Miért jöttetek?-érdeklődött Dan.

-Nincs jó kedvünk és úgy gondoltuk,hogy neked van ezért felvidíthatnál minket. –ültem le az ágy szélére.

-Várjatok kitalálom,hogy miért van rossz kedvetek. Neked azért mert nem tudtad megnyerni a futamot és hiányzik Zoe.-mutatott rám Avery majd folytatta.-Maxnak azért mert kiesett. Mindketten csak bólintottunk.

-Hah király vagyok!-felelte boldogan.-Dani próbáld őket felvidítani.

-Miért én?-kérdezte.

-Én a lányokat tudom megvigasztalni te pedig a fiúkat.-válaszolta. Daniel nem tudott mit válaszolni rá így ő neki öntöttük ki a szívünket. A reggelink mellett meséltük el egymásnak,hogy mi nyomja most a szívünket. Néha úgy beszélgettünk mint a lányok ez is most egy ilyen esett volt.

-Max a műszaki hiba ellen nem tudsz semmit sem tenni. Ilyen ez a motor. Majd a következő nagydíj jobb lesz.-mondta Dani.-Lewis nálad lassan kifogyok a tanácsokból. Nem azt mondtad neki,hogy szereted és vele akarsz lenni?

-De igen ezt mondtam de ez most,hogy jön ide?-néztem rá értetlenül.

-Nem mutatod ki felé,hogy tényleg szereted és,hogy vele akarsz lenni. Érez még mindig irántad te meg ahelyett,hogy beszélnél vele inkább itt nyavalyogsz nekünk. Az a Zoe akit mi ismerünk és szeretünk az egy ideje eltűnt.-jelentette ki.-Ez nem kérdés! Próbáljuk vele tartani a kapcsolatot de ez nem fog így menni. Különböző országokban hajtjuk le a fejünket és ha valami baj van akkor mindig a másikhoz fordultunk mint ti most. De ő ezt most senkivel sem tudja megtenni. Kb. azóta van ez ,hogy azzal a kölyökkel fotózták. Ha tett vele valamit az a fickó kitöröm a nyakát.

-Honnét veszed ezt?-kérdezte Max.

-Avery azt mondta mindig ha egy férfival találkozik valamelyikük akkor kibeszélik. Szóval engem és Lewist is kibeszéltek már....

-Miket mondtak rólunk?-szakítottam félbe.

-Engem is érdekel de nem akarja Avery elmondani. De visszatérve a témához. Azt mondta,hogy Zoe nem áradozott róla hanem inkább szidta. Nem szóval bántotta meg hanem valamilyen tettel. A lányok ezt próbálják belőle kiszedni. Averynek szerintem nem fogja elmondani mert tudja,hogy mindent megbeszélünk ketten én meg neked megmondanám és ha mondjuk erőszakos volt vele akkor azt akarja,hogy azt te pont ne tud meg.

-Ez baromság akkor már Sebnek Kiminek és nekem se mondaná el.-mondta Max.

-Mit ne tudjak meg?-ült le mellénk Sebastian. Kérdését egy hosszú kínos csönd követte. Atyaég ebből,hogy fogjuk kimagyarázni magunkat.-Mit nem szabad megtudnom srácok?

-Öööö....

-Srácok mondjátok el az igazat! Zoeról van szó?-kérdezgetett tovább. Ebbe jól beletalált.-Szóval igen. Nem mond el nekem dolgokat ami fáj de ha ti tudtok olyan dolgokat amiket én nem akkor kérlek mondjátok el. Az nem számít annak,hogy fura meg lehangolt mert ezt én is tudom.

-Amikor Kínába futam volt Ő is Shanghaiban volt.-bökte ki Dan. Komolyan Avery azt hitte,hogy én fogom elmondani?

-Mit keresett ott akkor?-kérdezte Max.

-Fotózása volt és egy jótékonysági eseménye amikor mi is ott voltunk. Nem lett volna esélyünk találkozni mert a rendezvény után repült is vissza New Yorkba.-mesélte. Max és Seb arcára rá volt írva a döbbenet. Nem gondolták volna Zoeról ezt még én sem. Mindig is fontos volt neki a család és úgy tekint ránk mint a családjára. Mondjuk Sebastian testvére. Max és Seb hirtelen felállt az asztaltól és elmentek.

-Ezt jól megcsináltad.-néztem Danielre.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now