12.

2.8K 105 0
                                    


Lewis

Az első rajtkockát megszerezni majd a futamot behúzni. Ez egy tökéletes szezonkezdésnek is nevezhető. Csak nekem nem. Szombaton mindent kihoztam magamból és így meg is szereztem a pole pozicíót. A vasárnap már nem alakult úgy ahogy én szerettem volna. A rajt után sikeresen megtartottam a vezető helyemet de Sebastian nem szakadt le rólam. Hamar elfogytak a gumijaim mint amire számítottam ezért korán ki kellett jönnöm kereket cserélni. Seb több körön megtudta óvni a kerekeit így miután kiment bokszba friss kerekekért elém érkezett meg. Nem tudtam megelőzni a németet így csak a második helyen intettek le. Majd visszakapják. Harmadik helyen csapattársam Valtteri végzett. Ahhoz képest,hogy most érkezett a csapathoz ez a harmadik hely egy nagyon szép eredmény. Kimi negyedik lett őt pedig Max követte. Szegény Daniel ez a hétvége nem jött össze neki. Tegnap összetörte az autót ma meg megállt alatta a technika. Nem vagyok mérges senkire mert elvesztettük a futamot. Majd a következőt megnyerjük. Este a szállodában a testvéremmel beszéltem telefonon amikor kopogtattak.

-Szia! Nem isszuk meg ezt a kettő sört?-kérdezte Daniel.

-De! Gyere üljünk ki az erkélyre.-invitáltam be. Csendben ittunk egymás mellett. Mintha Dan izgulna azt vettem észre.-Minden rendben?

-Megakarok tőled kérdezni valamit. Már nagyon régóta jó barátok vagyunk. Jóbban-rosszban egymás mellett vagyunk. Minden megbeszélünk...

-Ahogy ezeket mondod olyan mintha házasok lennénk.-szakítottam félbe.

-Hadd mondjam végig kérlek.-nézett rám.-Te segítettél nekem a lánykérésben én segítettem neked átvészelni azon az időszakon amikor Zoe elment. Sokat segítettünk egymásnak. Nem tudom mi lenne velem itt ha nem lennél itt. Szóval arra akarlak megkérni,hogy... De nem muszáj el válalnod ha nem akarom. Nem lesz belőle harag. Szóval azt akarom mondani... Vagyis igazából nem mondani akarok hanem megkérni.....

-Bökd már ki!-vágtam közbe a mondandójába.

-Lennél a tanúm?-félve kérdezte. Nem gondoltam volna,hogy azt akarja,hogy én legyek a tanúja. Amit mesélt rólunk az mind igaz volt. Mondjuk egy kicsit olyan volt mint egy szerelmi vallomás.

-Haver boldogan leszek a tanúd.-feleltem.

-Tényleg? Köszi köszi köszi.-ölelt át boldogan. Értetlenül néztem magam elé. Komolyan átölelt? Lassan már olyanok vagyunk mint a lányok.

-Daniel? Engem egyáltalán nem zavar,hogy ölelsz csak kínos lenne a szitu ha valaki ezt meglátná.-mondtam. Azonnal feleszmélt és elengedett.

-Bocsi csak az érzelmek mostanában túl uralkodnak rajtam.-válaszolta.-Majd te is megtudod ha lesz barátnőd.

-Biztos.-kortyoltam bele az italba.

-Állandóan ölelgetnéd és puszilgatnád.-ábrándozott tovább. Megértem,hogy ilyeneket mond fülig szerelmes látszik rajta. Szerintem én is ilyen lennék mint ő ha együtt lennénk Zoeval.

-Legyen így ahogy mondod.-néztem rá.

-Gondoltál már arra,hogy felhívod?-kérdezte Dan.

-Párszor megfordult már a fejembe.-feleltem.

-Akkor mért nem tetted meg?-kérdezgetett tovább.

-Nem tudom. Daniel ez egy kicsit komplikált ami köztünk van...

-Miért lenne? Mindketten szeretitek a másikat de egyikőtök se nyit a másik felé. Csak az van,hogy mindketten bénák vagyok a szerelemben.-szakított félbe.

-Nem is vagyok béna a szerelemben.-ellenkeztem.

-Várjunk csak. A lány akibe szerelmes vagy neked dolgozott és te más lányokkal flörtölgettél amikor te többet éreztél iránta. Aztán lefeküdtél vele Ő pedig egy lehetőséget kapott,hogy ismert legyen. Te ahelyett,hogy támogattad volna és meg mondtad volna neki,hogy te tényleg komolyan gondoltad amit mondtál neki sikerült összeveszned vele és azóta nem is beszéltettek. De ti inkább szenvedtek pedig egymásnak teremtettek titeket.-mesélte. Na jó lehet,hogy igaza van.

-Mindig ilyen nehéz volt ez a szerelem?-temettem az arcomat a kezembe.

-Az odavezető út nehéz de ha már vele vagy akkor csodálatos.-mondta.

-Ezt honnét szedted?-néztem rá.

-Magamtól találtam ki.-felelte büszkén.

-Te mikor lettél ilyen bölcs?-kérdeztem nevetve.

-Annyit sírtatok már a vállamon,hogy ezt hoztátok ki belőlem.-válaszolta. Amit Daniel mondott nagyon elgondolkodtató. Van egy lány aki megtetszik neked akkor elkezdesz udvarolni neki majd elviszed randira. Ha mindketten tetszetek a másiknak akkor abból lehet valami ami csodálatos ahogy Dani mondta. Aztán vagyunk mi Zoeval. A mi kapcsolatunknak már van egy külön története pedig nem is voltunk egy pár. Nem kellett volna megtennem vele azokat.Rengeteg szemétséget tettem vele. Azt mondta néha felpofozott volna. Én is felpofoztam volna magamat amikkel megbántottam.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum