27

2.7K 90 0
                                    



Zoe

Vége lett a vakációnak. Teljes erőbe dobással visszatértem a munkába. Fotózások,reklámfilmek, ruhabemutatók közben pedig Arit vigasztalom. A manchesteri terrortámadás per pillanat a legfelkapottabb hír. Ariana teljesen kivan amit megértek. Olyan emberek estek áldozatul akik ártatlanok voltak és csak azért mentek a koncertre,hogy jól érezzék magukat. A zene egy olyan dolog ami összeköti az embereket. De ezek után szerintem kétszer meggondolja egy ember,hogy elmenjen egy koncertre. Mindig szerettem koncertekre járni. Az energia amit az előadó sugároz magából,a rajongóknak a hangulata ahogyan figyelik az példaképüket és,hogy a kedvenc dalaidat hallhatod. Délelőtt Jade a hajamat csinálta közben pedig Lewissal sms-eztem. A júniusi Harper's Bazaar címlapján leszek látható.

-Állandóan a telefonodon lógsz!-jegyezte meg Cami.

-Hagyjad. Szerelmes.-legyintett Samantha. Így van az vagyok. Nagyon hiányzik már. Na jó nem csak ő a többiek is.-Nézd mit találtak neked!

Egy farmerdzsekit mutatott Samantha aminek a hátulján egy nagy piros V betű volt. Imádtam,csodálatosan nézett ki azonnal kivettem a kezéből és elkezdtem próbálgatni. A végén már az Instagramon mutogattam a rajongóimnak. Rengeteg szívecske és komment érkezett rá amikor egy régi ismerősöm is kommentelt.

@maxverstappen1: A legnagyobb Verstappen rajongó!

@danielricciardo: Nem is! Az én szurkolóm!

@zoevettel: Szögezzük le! Mindkettőtöknek szurkolok de van egy sorrend.

@maxverstappen1: Jó igen de ott vagyok a második helyen.

@lewishamilton: Nem mert Seb után nekem szurkol.

@danielricciardo: Max. az 5. helyen  vagy.

Inkább tovább lapoztam és a többi közül szemezgettem.

@melodyroberts: Gyönyörű vagy!♥

@zoevettel:Te beszélsz?♥

@averybrown:Egy kis mosolyt!

@zoevettel:Majd lesz olyan fotó is!


@shawnmendes:Még ezen a képen is olyan kicsi vagy!

@zoevettel: Hozzád képest mindenki kicsi!


@lewishamilton:Szerencsés vagyok.♥

@zoevettel:♥♥♥

-Zoe tedd le a telefonodat és gyere.-szakított a gondolataimból Samantha. Szerintem kimutattuk az első jelét a világnak,hogy egy párt alkotunk. Mondjuk már Shawn kommentjétől felrobban az internet. Másfél óra után tartottunk egy kis szünetet.

-Csodás vagy.-mondta Cami.

-Köszönöm. Pár hét szünet után nehéz visszaszokni.-válaszoltam.

-Istenem úgy viselkedik mint egy primadonna.-morogta egy férfi.-Azt gondolod,hogy te vagy a legjobb mert az elmúlt időszakban mindenütt te vagy a fotókon? Könyörgöm van nálad jobb modell nem is egy.

-Mit képzel magáról? Tudja maga,hogy kivel bes.....-felelte Samantha de én azonnal ránéztem jelezve neki,hogy nem kell megvédenie mert én is megtudom magam. Sebastian mindig is azt mondta,hogy ne legyek félénk és mondjam meg bátran amit gondolok.

-Az elején aláírom így gondoltam,hogy én vagyok a legjobb. De beszéltek már a fejemmel. Azt hiszik,hogy nekünk modelleknek könnyű az életünk ami pedig egyáltalán nincs így. Állandóan bombaformában kell lennünk, nem ehetünk azt amit akarunk, az esetek többségében abban a ruhában kell lennünk ami előre kitaláltak nekünk. Tudja maga egyáltalán,hogy ezzel mekkora stressz jár? Tudja maga,hogy mennyire zavaró,hogy állandóan megmondják,hogy mit csinálj? Tudja maga milyen megalázó az amikor olyan témákról kérdeznek minket a riporterek,újságírók amikről nem szívesen beszélsz? Amikor olyanokat kérdeznek amihez kibaszottul nincs semmi közük. Nekem is ugyanúgy vannak érzéseim, én is ugyanolyan ember vagyok mint maga. Szívem szerint néha elbújnék a kamerák elől. Most lehet,hogy azt hiszi hogy,egy hisztis picsa vagyok egyébként néha tényleg az vagyok (Lewis tudna erről mesélni) de nem tudom miért siránkozok erről egy olyan embernek aki egyszer sem élte át ezt az egészet. Azt,hogy egy butuska lánynak gondolnak ami egyáltalán nincs így. A családtól való távolságot, mert képzelje nekem is van családom akik most is hiányoznak. Nem csak ők még a barátaim is. És őszintén egyáltalán nem érdekel,hogy nem felelek meg az elvárásainak. Nem akarok senkinek se megfelelni,én csak önmagam akarok lenni.-fakadtam ki. Mindenki síri csendben nézett rám. Nagyon jó érzés volt ezt elmondani már, régóta bökte már a csőrömet. A fickó hümmögött egy bocsánatot és el is ment. Az elején nagy volt a szája de a végére behúzta fülét farkát. Ezután már tényleg elkezdődött az ebédszünetem. Éppen a telefonomat nyomkodtam amikor egy jó barátom telefonszámát láttam meg a mobil képernyőjén.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें