Nem rész

2.2K 45 0
                                    



Sziasztok!

Először is szeretnék nektek köszönetet mondani,hogy ennyien megtekintettétek és szavaztatok a könyvre. Rengeteget jelent ez nekem. Az elején nagyon izgultam,hogy hogy majd fogjátok fogadni.

A másik amiről szeretnék beszélni,hogy most már egy ötszörös világbajnokot köszönthetünk. Tegnap este a 71 kört végig izgultam,hogy nehogy valami történjen Lewissal. Amikor végigment a célegyenesben egy nagy kő esett le szívemről. Elképesztő,hogy mennyi mindent elért és még rengeteg időt tölthet még az F1-ben. Amellett,hogy Lewis megnyerte a címet Sebastiant is ugyanúgy meg kell dicsérni. Lehet,hogy elkövetett pár hibát de még mindig a legjobbak között van. Nagyon szép gesztus volt Sebastiantól amikor átment a Mercedeshez gratulálni.  Bármennyire lehet szidni Sebbet a hibái miatt de az egyik tehetségesebb pilóta. Már most várom a következő szezont.

 Már most várom a következő szezont

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ami a könyvet illeti

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ami a könyvet illeti. Ezen a héten sok rész lesz és befognak indulni a dolgok. Még ma felfog kerülni egy újabb rész. Rengeteg ötletem van amit megszeretnék valósítani. Készülök nektek egy meglepetéssel is de még nem tudom,hogy mikor tudom megmutatni nektek.

Köszönöm,hogy végig olvastátok! Még jelentkezem! Sziasztok!♥

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang