5.

3.3K 133 4
                                    



Zoe

Február 14. Elterjedtebb neve ennek a napnak a Valentin nap.  Ahogy én hívom a nap amikor szingliként megbolondulsz. Ezen a napon az interneten az utcákon mindenütt ezzel találkozol. Nem tudsz sokat csinálni ez ellen. Elfogadott,hogy szingli vagy és éled tovább az életed. Vagy bezárkózol erre a napra a házba és egészségtelen kaják mellett filmmaratont tartasz. Vagy még azt tudod csinálni amit én. A munkába menekülsz. Én lettem a Pumának a legújabb reklámarca és ezen a fotózáson voltam.

-Milyen volt a szünet?-kérdezte Jade.

-Jó volt. Nem is nagyon mozdultam ki a házból vagy a családdal voltam vagy a barátnőimmel. Olyan jó volt nem angolul beszélni hanem az anyanyelvemen. Egyenes lesz a hajam?-kérdeztem szomorúan.

-Igen így komolyabbnak fogsz tűnni.Tudom,hogy azokat a fürtöket szeretnéd ami a Vogue fotózásán volt de nem lehet.-mondta. Januárban én voltam a Brit Voguenak a címlapján. Nagyon büszke vagyok arra a fotósorozatra. Nem mindennap történik meg,hogy kb. fél évvel ezelőtt felfedeznek és nem sokkal később már a világ legjobb divat magazin címlapján virítasz. Rengeteg dicséretet kaptam a fényképekre. Sok híres embernek az oldalára vagy napjába kikerültem köztük az egyik emberére voltam a legboldogabb. Lewis kiposztolta az instagramra,hogy nagyon büszke rám,hogy egy ilyen sikeres újságba belekerültem. Azt írta,hogy gyönyörű vagyok a fotókon és azt a mosolyt látja ami mindig bearanyozta a napját amikor neki dolgoztam. Nem tudom,hogy mennyire szólt ez sajtónak de a soraiból azt éreztem,hogy egyáltalán nem mérges rám.

-Jó volt a nyaralás?-érdeklődtem.

-Inkább telelés volt. Igen jól sikerült jó volt a hidegtől távol lenni. Jókat szórakoztunk a haverokkal.-mesélte Jade. Nem szeret sokat beszélgetni.

-Zoe még mielőtt elkezdenénk a fotózást csinálnunk kell rólad pár képet az instagramra.-közölte Samantha.

-Rendben. –álltam a fehér falhoz,hogy elkészítsék rólam a fotókat. Lett egy amin komoly arcot vágok aztán egy béke jeles közben pedig kinyújtom a nyelvem és még kettő amiken a hajammal játszok.

-Ezek tökéletesek lesznek. írd alá,hogy boldog Valentin napot mindenkinek.-adta vissza a telefont Samantha.

-Muszáj?-nyavalyogtam.

-Mivelhogy nincs párod ezért egy fotó alá kell írnunk amin egy nagyon dögös lánynak tűnsz. A szerelmed is így csinálta.-mondta. Samantha Lewis csak úgy hívja,hogy a „szerelmeď". Feltöltöttem a fotókat és alájuk írtam amire Samantha megkért. Rengeteg szívecskék záporoztak a képekre. Sok komment érkezett rájuk.Voltak köztük pozitív és negatív is. Ari azonnal reagált rá azt írta ne aggódjak már ismerem a páromat. A válaszán értetlenül felhúztam a szemöldökömet tényleg úgy gondolja,hogy lehet köztünk valami. Nem tudom. A fotózás előtt megnéztem,hogy az ismerőseim milyen képeket posztoltak ki. Azok akik kapcsolatban élnek azok cuki fotókat osztottak meg és szép sorokat írtak a szerelmükről. Daniel posztja olyan romantikus volt. Ha tényleg megkéri Avery kezét akkor Avery lesz a legszerencsésebb lány a világon. Daniel okos, vicces, helyes és csakis jót akar Averynek.

-Zoe gyere!-kiáltotta a Chris a fotós.

-Megyek!-futottam be a terembe. Két és fél óra fotózás után álltunk meg egy kis szünetre. Szeretem ezt a munkát. Amikor kicsi voltam szerettem produkálni magamat a család előtt úgyhogy nem vagyok megilletődve a kamerák előtt. Miközben az ebédemet majszoltam ami egyáltalán nem volt laktattó a telefonom megcsörrent. Mindig amikor hívnak kicsit reménykedek benne,hogy Lewis az.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now