56.

1.4K 65 2
                                    

Lewis

Már az Olasz Nagydíj óta a fejembe volt ez a lánykéréses gondolat,de Danielnek köszönhetően az elmúlt egy hétben csak erre tudtam gondolni. Hamár Daniel. Tegnap este megkeresett két sörrel,hogy megszeretné beszélni velem a dolgokat. Jó volt,hogy tisztáztuk a dolgokat,mert az elmúlt egy hétben úgy kerültük egymást ahogy tudtuk,de hiányzott már ez a majom. Lehet,hogy mondott pár dolgot ami rosszul esett,de mégis az egyik legjobb barátom. Most őszintén melyik barátoddal csinálod meg azt,hogy egy szál alsógatyában fényes nappal végig szaladsz Párizs utcáin mivel valaki az előző este odaadta egy lánynak a hotel szobánk kulcsát,de az a cuccainkkal eltűnt. Vagy amikor Mexikóban tequilla és karakoe estet tartottunk. De az már egy másik történet. Reggel amint felébredtem azonnal Sebhez siettem. Ma elakarok menni gyűrűt venni,de előtte megakarom beszélni,hogy mit szól ahhoz a tényhez,hogy hamarosan megházasodhat a húga.

-Hova ilyen sietősen Lew?-ugrándozott mellettem boldogan Daniel.

-Sebastianhoz.-ugrottam fel viccből majd folytattam.-Kibékültél Averyvel?

-Igen. Tök jó,hogy most már nem fagyos a hangulatunk. Ezért is ugrálunk ilyen boldogan.-mondta nevetve.

-Igen.-nevettem el magamat és bekopogtam Seb ajtaján. Az ajtó mögül német szitkozódást hallottunk majd egy nagyon álmos németet láttunk meg.

-Hali srácok!-ásított egy nagyot.-Mit szeretnétek?

-Beszélnünk kellene.-feleltem.

-Miről?-kérdezte egyszerre Daniel és Seb. Miután mindhárman bementünk és elhelyezkedtünk kényelmesen belekezdtem.

-Tudod mennyire szeretem és mennyire fontos nekem Zoe. Nem tudom szavakba önteni nektek,hogy mennyit jelent nekem. Ezért már régóta motoszkál a fejemben az a gondolat,hogy.....

-Ooohhh Lewis megakarod kérni Zoe kezét???-ugrott fel örömében Daniel.-Végre észhez tértél és azt teszed amit tenned kell.

-Kösz Dan,hogy előre lelőtted a poént.-néztem rá mérgesen,majd Sebre pillantottam.-Azért akartam beszélni veled,hogy mit szólnál ehhez az egészhez?

-Tudod a tavalyi után nagyon mérges voltam rád. De amikor megláttam Zoen,hogy mennyit jelentesz neki akkor rájöttem arra,hogy ti tényleg egymásnak lettetek teremtve. Szóval bárhogy is lesz,de én mellettetek állok.-magyarázta majd ő is felállt.-Üdv a családban!

-Juj én úgy örülök nektek. Én leszek a tanúd és majd a kicsi lányok fogják szórni a virágokat.-ölelte át Daniel a vállamat és már az esküvőnket tervezgette.-Majd csokis torta legyen,mert az a legfinomabb.

🌹🌹🌹

A rajt nagyon jól sikerült így az első körben megtartottam az első helyemet. Seb állandóan a pozíciókat vesztette így pár körrel később feladta a versenyt. Az utolsó biztonsági fázis után Max nagyon közel került hozzám így az utolsó pár körre kialakult egy kis verseny,de a végén megnyertem a futamot. Mögöttem Max ért be a dobogó harmadik fokára a mi méhészborzunk állt fel. Negyedik Valtteri, ötödik Kimi. Miután végeztem az interjúkkal gyorsan összeszedtem magamat és az autóm felé indultam.

-Komolyan nélkülünk akartál elmenni gyűrűt venni?-állt a kocsim mellett Daniel,Max és Seb.

-Mondtam,hogy ne mond el.-néztem Danielre.

-De olyan boldog vagyok miattatok ezért muszáj volt elmondanom valakinek.-mondta Dan.

-Most,hogy kibékültél Averyvel olyan vagy,mint egy unikornis.-felelte Seb.

-Olyan mintha lányokkal lennénk.-morogta Max és beült a kocsiba. Miközben az ékszerbolt felé tartottunk azt kellett hallgatnom Sebbel,hogy Daniel és Max valami pár évvel ezelőtti eseten veszekedtek. Mi ketten próbáltunk kimaradni a vitájukból. A világ legrosszabb ötlete volt az,hogy Danielel és Maxxal mentem el gyűrűt vásárolni. Valamin mindig összeveszek így lehetetlen volt számomra a megfelelő gyűrű megtalálására koncentrálni.

-Jól elegem van belőletek!-fordultam feléjük mérgesen.-Vagy abbahaggyátok ezt és leültök szépen vagy kimentek a kocsihoz és ott veszekedtek.

A két fiú morogva leültek egy-egy fotelba és az asztalon lévő újságokat kezdték el nézegetni.

-Nyugi én nem akarok az idegeidre menni.-mondta a mellettem Seb.

-Kösz.-fújtam ki a benntartott levegőt. Már nem tudom hány gyűrűt néztünk meg,de idáig egyiket sem tartottam megfelelőnek. Zoenak valami különlegeset akarok hisz különleges számomra.

-Várjon azt az szív alakút megnézhettem közelebbről.-mutattam a gyűrűre. A hölgy a kezembe adta amiről én azonnal tudtam,hogy ez lesz a megfelelő.

-Ez egy 19 karátos gyémánt gyűrű. Rendkívül tiszta minőségű élénk rózsaszínű kő. Nagyon ritka a világon.-magyarázta a kiszolgáló hölgy.

-Na ez tuti,hogy tetszeni fog neki.-vágta rá Sebastian.

-Szerintem meg is vagyunk.-feleltem boldogan.

-Muti.-ugrott fel azonnal Max és Daniel. A két srác körénk gyűlt és úgy kémlelték az ékszert.

-Szép!-mondta Max.

-Komolyan ennyit tudsz mondani?!-nézett rá értetlenül Dan.

-Figyelj még nem kértem meg senki kezét sem szóval nem tudom,hogy ilyenkor mit kell mondani.-magyarázta a holland.

-Ha megpróbálnád Melodyval akkor lehet,hogy tudnád.-förmedt rá Dani.

-Pont az beszél aki összeveszik a barátnőjével,mert nem akarja,hogy sikeres legyen?!-válaszolt Max és Sebbel mindketten tudtuk,hogy jobban járnunk ha most elhagyjuk az ékszerboltot,mert ha itt maradunk akkor kitör a harmadik világháború.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now