37.

1.7K 79 1
                                    


Zoe

Az elmúlt két hétben csak dolgoztam. Divatbemutatók,fotózások,reklám filmek. Két napja vagyok itt Párizsban és még kb. egy hetet leszek itt. Ma a Párizsi Vogueban leszek benne. Nem tudom nekem néha tetszenek ezek a ruhák amiket rám adnak. Óriásiak és alig lehet bennük járni.

-Nem tudom,hogy a hajamon vagy a sminkemen lepődök meg jobban.-mondtam.

-Inkább a hajadon.-felelte Cami.-A smink az szerintem jó lesz.

-Lehet,hogy igazad van. Mondjuk a smink se tetszik annyira.-vágtam rá. Feloldottam a telefonom képernyőjét és Lewis mosolygott vissza rám. A múltkori futam maga volt a katasztrófa. Két dolgot maradt meg belőle de azok nagyon. Lewis vs. Seb és Shoey. Én nagyon régen láttam ilyen futamot. Na mindegy. Lewis majdnem mindennap ír de nem válaszolok rá. Szokott hívni is de pont nincs mellettem a telefon így nem tudom felvenni. Már éppen zártam volna le a mobilomat amikor Daniel hívott.

-Zozo!-üvöltötte Dan.

-Méhészborzi!-kiáltottam.

-Mi van veled?-kérdezte.

-Fura a hajam, fura a sminkem,fura a ruhám. Minden fura.-mondtam.

-Hol vagy te?-félve kérdezte.

-Párizsban.-feleltem.

-Ja! Azt hittem rosszabb helyen vagy. Egyél meg helyettem egy is croissant.-utasított.

-Jól van. Akkor jövő hét vasárnap lesz a szülinapi bulid?-kérdeztem.

-Ahaa. Vegyél nekem valami jó ajándékot Zozo.-válaszolta.

-Okés. Mi újság Spielbergben?-érdeklődtem.

-Szép idő van. Sok a kaja nem ehetek belőle sokat. Avery szervezi az esküvőt mint az állat. Sebastian és Max Forza maratont akar. Kiminek szokásosan nincsen kedve semmihez. Lewis azt mondja,hogy el vagy veszve.-mesélte.-Ezért is hívtalak fel ha már nem ér el téged akkor megnézzem már,hogy nekem felveszed-e?

-Kösz azt hittem már,hogy azért hívsz mert hiányzok.-motyogtam.

-Na Zozo. Beszélj vele. Olyanok vagytok mint régen. Ha összevesztek akkor mindig ez lesz?-kérdezte.

-Igen ez lesz.

-Gyerekes vagy.-mondta Dan.

-Lewis is mindig ezt mondja. Mond neki,hogy élek, eszek rendesen,fura ruhákban vagyok.-közöltem vele.

-Szerintem ezt eleve tudta. Jössz jövő héten a futamra? A szülinaposért tedd meg.-felelte.-Mennem kell Zozo.

-Jól van Méhészborzi. Győz le mindenkit. Igyál meg egy Red Bullt,mert tudjuk a Red Bull szárnyakat add.-énekeltem.

-Csodálkoztam volna ha nem ezt énekled.-felelte nevetve.-Szia Zozo!

-Szia Méhészborzi!-köszöntem el tőle.-Na kezdjük ezt a fotózást!

Kb. az időmérő kezdése előtt tíz perccel kaptam szünetet. Nagy megtisztelés,hogy nekik dolgozhatok de az időmérőt akkor sem hagyom ki. A Q1 és Q2 szokásosan unalmas volt azok estek ki akikre számítani lehetett. Közben hallottam pár francia szitkozódást. A Q3-ban Valtteri megszerezte az első rajtkockát. Ezen a pályán mindig is jó volt. Mellőle Sebastian fog rajtolni. Lewis lett a harmadik de egy öthelyes büntetés miatt csak a nyolcadik helyről fog indulni. Az ő helyéről így a Jégember fogja megkezdeni holnap a futamot. Negyedik Daniel lett. Mondtam,hogy igyon meg egy Red Bullt mert akkor tuti,hogy ő lett volna az első. Ötödik Max lett. Nem sikerült neki jól ez az időmérő az utolsó gyors körénél kicsúszott.

-Nem Lewis lett az első?-kérdezte Cami.

-Nem a csapattársa. De legalább ott van a második helyen Seb. Lewis büntetés miatt csak a nyolcadik helyről fog indulni.-meséltem.-Folytathatjuk a fotózást.

Hulla fáradtan mentem vissza a szállodába. Atyaég annyi mindenbe beleszóltak az ott dolgozók velem. Hogy így csináld, ez így nem jó, máshogy pózolj. Arrgh katasztrófa. Ahogy visszaértem azonnal lefürödtem. Annyi mindent fújkáltak rám. Miközben a hajamat töröltem az óriási ablakon néztem ki ami a szobámba volt. Gyönyörű volt a kilátás, az Eiffel tornyot láttam. A nagyi mindig az szokta mondani,hogy Párizs a szerelem városa és ha szingli vagy akkor nem érdemes odamenni. Úgy érzem magamat itt mintha egyedülálló lennék pedig egyáltalán nem vagyok az. Belegondolva nagyon gyerekes dolgon kaptunk össze Lewissal és nevetséges,hogy emiatt rosszban vagyunk. Mindketten olyan emberekkel jöttünk akik nekünk nem jelentenek sokat. Nincs értelme rosszba lennünk. A tekintetem a szobámba lévő zongorára téved. Óriási szobát kért nekem Samantha amiben még egy zongora is van. Nincs sok értelme annak,hogy itt van mert nem sok mindent tudok rajta eljátszani. Semmit sem. Na jó Lewis megtanította a Stay-t. Leültem a zongora elé és elkezdtem a billentyűket ütögetni. Néhány helyen volt benne hiba de nem volt annyira rossz. Gondoltam egyet és kitámasztottam a telefonomat és felvettem azt,hogy eljátszom a Stay-t. A poszt alá záporoztak a szívecskék és a kommentek. Nem volt kedvem nézegetni a kommenteket ezért inkább bekapcsoltam a tv-t. Valami tehetségkutató ment. Egy ideig néztem de meguntam és inkább kikapcsoltam a tv-t. Még egyszer a kezembe vettem a telefonomat. Komolyan mondom lassan már telefonfüggő leszek annyiszor van a kezembe. Felmentem az intsagramra. Avery és Daniel fotóját dobta fel ahogy grimaszolnak a kamerába. Visszamentem telefonom galériájába és a közös fotóinkat nézegettem amik Lewissal készültek. Az egyik nagyon megtetszett. Lewis ölében ülök, fején rajta van a kapucnija annyira,hogy a göndör fürtjeit amik össze-vissza állnak nem teljesen takarja el az anyag és megcsókol. Gyorsan feltöltöttem az instagramra és a tőlem kapott becenevét írtam alá.

@zoevettel:Fürtös!♥

A rajongók azonnal azt kezdték el bizonygatni,hogy tuti,hogy Lewis van a képen. Az durva ha már valaki a hajából kitalálta,hogy ő az. Szemezgettem egy kicsit a kommentek közül.

@arianagrande: Imádni valóak vagytok!♥

@zoevettel:♥♥♥

@melodyroberts: De ismerős nekem ez a srác?!

@zoevettel: Tényleg?

@lewishamilton: Bogyó!♥

Akkor nem lehet annyira mérges rám ha kedvelte és még kommentelt is.

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now