36.

1.7K 67 0
                                    


Lewis

Nagyon sokáig úgy tűnt,hogy egy sima rajt-cél győzelmet aratok. Én is így gondoltam. Minden rendben volt a futamon addig amíg Kvjat autója meg nem adta magát és be nem küldték a Safety car. Nevetséges mennyi ideig kellett a SC autó mögött mennünk. Amikor bekövetkezett a nap eseménye inkább a hét vagy hónap eseménye volt. Sebastian hátulról belém jött aztán kihajtott mellém és egyszerűen rám húzta az autót. A sajtó persze elkezdte azt mondani,hogy fék teszteltem őt. Egyáltalán nincs ez így. Miért teszteltem volna? Amikor először belém jött akkor pont a kormánnyal babráltam gondolhatjátok mennyire hirtelen jött. A második ütés az már nem az én hibám volt. Szerintem Sebastiannak elborult a feje. Ezzel nem mutat jó példát azoknak a gyerekeknek akik erre vágynak amit mi csinálunk. Valakinek a példaképe és látják tőle. Az újraindításnál a két Force India összeütköztek amit Raikkönen kereke bánt. A finn ráhajtott egy törmelékre és kivágta a kerekét. Miközben a bokszba hajtottam be a piros zászló miatt közben Bonoval beszéltem.

-Nem csinálhatja ezt meg!-akadtam ki a rádióban.

-Megértem Lewis! Sérült az autó?-kérdezte.

-Szerintem egy kicsit sérült. lehet,hogy a fiúknak valamennyire helyre kell hozni.-magyaráztam.-Vizsgálják az esetet?

-Nyugi haver vizsgálják már.-felelte. Nem akartam odamenni Sebhez beszélni miközben a pályát takarítani. Két ok miatt. Az egyik az,hogy még benne vagyunk a futamban és nem akarok kizökkenteni belőle. A másik pedig nem én hibáztam hanem ő. Kb. 20 perccel később kiengedtek minket a pályára. A sokadik újraindítás után Hülkenberg kitörte jobb első kerekét,Massa autója pedig feladta.

-Srácok! Baj van! A fejvédőm kigyorsításoknál fel jön.-mondtam a rádióba.

-Az egyenesekben próbált lenyomni és kattintsd vissza.-utasított Bono.

-Mi van akkor ha ez leesne?-kérdeztem tőle. Bono nagyon nyugodtan azt mondta,hogy nem fog leesni. Én ezt nem így gondoltam. A végén már fognom kellett.

-Lewis gyere be a bokszba és idebent megoldjuk.-válaszolta pár perccel később.

-Ilyen a kibaszott életben nincs.-káromkodtam. Amíg én a pitben várakoztam kiderült,hogy Sebastian kapott egy tíz másodperces stop/go büntetést. A pitben töltött idő után a nyolcadik helyre kerültem vissza. Érdekes módon Seb elém jött vissza a büntetés letöltése után. A végén az ötödik helyre értem vissza, Sebastian pedig előttem végzet. Daniel nyerte meg ezt a roncsderbit, mert ez kb. olyan volt. Második Valtteri lett aki a futam elején még a legutolsó helyen volt, de a végén felzárkózott. Stroll megszerezte élete első dobogós eredményét. A srácot már a sajtó elküldte a Forma-1-ből, de szerintem ezzel most megmutatta,hogy ő igenis megérdemli,hogy itt legyen. Kimi és Max megint nem tudták bejezni a futamot. A finn megint peches volt. Maxnál megint a technika állt meg alatta. A futam után lementem a szálloda edzőtermében futni. Az egész hétvége után volt bennem egy kis stressz. Kicsi? Nagyon nagy. Zoeval is összevesztem, akkor a sajtó is felfújta ezt a Sebastiannal történteket. Feltettem a fülesemet és kizártam a külvilágot. A szokásosnál is többet futottam most,pedig nagyon nem kedvelem. Kb. háromnegyed órával később fejeztem be. Azt gondoltam én,hogy miután visszamegyek a szobámba lezuhanyzok és elfoglalom magamat valamivel. Na hát ezt Seb kettévágta.

-Azt hittem bent és direkt nem válaszolsz rám.-mondta.

-Lementem az edzőterembe.-vontam meg a vállamat.

-Beszélni szeretnék veled.-felelte.

-Beszéljünk.-vágtam rá miközben beléptem a szobámba és beinvitáltam.-Mielőtt összevesznénk, mert már egy Vettelel összevesztem szögezzük le, nem fék teszteltelek. A kormányom állítgattam amikor az történt.

-Máskor ne akkor állítgassad amikor közel van mögötted egy autó. Azért mentem annyira közel hozzád, mert az előző újraindítást elrontottam.-magyarázta.

-Ezt megértem én is ezt tettem volna ha mondjuk mögötted lennék futamon, de van egy másik probléma. Mi volt az amikor kijöttél mellém és rám húztad az autót?-kérdeztem. A válaszra várnom kellett egy kicsit.

-Elborultam. Most,hogy lenyugodtam és nem az autóba ülök átgondoltam ezt az egészet. Nem kellett volna megcsinálnom ezt a kis hibát.-mondta Seb.

-Kis hiba? Ugye tudod,hogy most mi vagyunk a motorsport legjobbjai!? Rengeteg gyerek figyel minket felnéznek ránk és most ezt látták,hogy mit csináltuk. Bármelyikünk nyeri meg a vb-t címet akkor is majd erről fognak beszélni. Példát kellene mutatnunk a kezdő versenyzőknek nem ezt,hogy egymást ütögetjük.-meséltem.

-Tudom igazad van. Nem kellett volna ezt csinálnunk.-felelte.-De most mi lesz?

-Rólunk fognak cikkezni. Meg Ausztriában csak erről fognak kérdezni.-válaszoltam.

-Akkor most nincs harag?-kérdezte Seb.

-Nem voltam rád mérges.-ültem le a kanapéra mellé.

-Azt nem értettem amikor azt mondtad,hogy már úgyis összevesztél egy Vettelel. Összevesztél Zoeval?-nézett rám.

-Aha.

-Az a gyerek miatt?-kérdegetett tovább.

-Az is. Azt mondta,hogy nem tudott róla,hogy ott lesz. Mindig is ilyen nehéz eset volt?-sóhajtottam.

-Őszintén? Mindig. Túl komplikálja a dolgokat, de én már megszoktam tőle. Szerintem te is megszoktad már. Csak türelem kell hozzá.-mondta Seb.-Na magadra hagylak! De ez megakartam veled beszélni. Jó éjt!

-Jó éjt!-köszöntem el tőle. Igaza van amit mondod, de azért nekem is igazam van valamennyire. Ugye!?

Stay (Lewis Hamilton Fanfiction)Where stories live. Discover now