24

186 27 5
                                    

Joon ležal na chrbte, zatiaľ čo Taehyung mu spokojne ležal na hrudi. Bozkával mu hrudník a pritom sa sladko chichotal.

,, Páči sa mi tvoje telo," zachichotal sa, jeho tvár nabrala červeň, ,,páčia sa mi všetky tvoje tetovania," znova sa zachichotal a tentokrát mu začal presne v strede hrudi robiť svoju značku, aby si ho označkoval. Pravou rukou mu prechádzal po boku, kde sa nachádzali vytetované čínske znaky, ktoré pre Namjoona znamenali veľa.

,, Mne sa páčiš tiež," odpovedal a rukou prešiel mladíkovi cez vlasy.

,, Miluješ ma, Namjoon?" V tom momente, ako to mladík vyslovil, do miestnosti vstúpil Seokjin, ktorý si len povzdychol, keďže tú otázku započul.

,,Dobre vieš, Tae, že on ťa nemiluje, už by si sa ho to mal prestať pýtať," pretočil očami blondiak, zatvoril dvere a cez hlavu si pretiahol tričko, ,,on ťa len šuká, nevie ti dať lásku, ktorú ti napríklad ponúkam ja."

,, Jin,"  vložil sa do toho už aj menovaný, nepáčilo sa mu, že o ňom tak hovoril. Mal ich rád, aj jedného aj druhého, len im chcel tie slová povedať pri väčšej príležitosti, ,,prestaň hovoriť kokotiny."

,,Nehovorím kokotiny, Namjoon, hovorím len skurvenú pravdu. Mňa ani Taehyunga nikdy milovať nebudeš, on je v tom po uši, nevie si, ako malé decko vybrať, či chce mňa alebo teba, preto nás má obidvoch," začal vysvetľovať, ,,ja mu ponúkam plnohodnotný vzťah, dokonca aj lásku, ale on nie, on nechce len mňa, chce aj teba, čo je na tebe také úžasné?"

Namjoon im to mal chuť práve teraz povedať, no nedokázal sa prinútiť niečo vysloviť. Preto len Taehyunga stiahol zo seba, navliekol si na seba tričko a boxerky. Za ten čas, čo mlčal, Taehyung sa rozplakal, Jin si začal vyčítať, čo všetko napáchal a
Namjoon sa obliekol.

,,Bolo by fajn tento nezmyselný vzťah ukončiť," pozrel sa Taehyungovi do uslzených očí, ,,Jin ťa miluje, dá ti viac ako ja." Pokrútil hlavou a menovaný sa rozplakal.

Namjoon odišiel.

Seokjin si všetko vyčítal.

A Taehyung plakal.

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now