18

221 30 3
                                    

do začiatku jarných prázdnin ostávalo len pár týždňov, ktoré chcel Taehyung skutočne veľmi stráviť so svojimi priateľmi, s ktorými sa kvôli mestskej výstave nemohol stretávať a unikla mu tak vcelku dôležitá informácia.

hoci vzťah Namjoona a Seokjina na prvý pohľad vyzeral skutočne ako z rozprávky, v skutočnosti takých pekných chvíľ veľa nebolo. bolo to, akoby mali nejakú krízu alebo niečo podobné, pretože sa posledné dni takmer len hádali a dokonca sa snažili ignorovať prítomnosť toho druhého, no aspoň pred Taem sa snažili vyzerať, že všetko bolo v úplnom poriadku.

no, a keďže každá hádka vo vzťahu musí mať nejaký ten dôvod, inak to nebolo ani v tomto prípade. tým hlavným bolo to, že Seokjinovi vadilo, že im Namjoon už nevenoval toľko času čo kedysi a miesto toho ho trávil najmä so svojimi spolužiakmi alebo s deťmi kamarátov jeho otca, medzi ktorými samozrejme boli aj dievčatá, čo u Seokjina pridávalo i na žiarlivosti, že by ich Namjoon dokázal vymeniť za niekoho iného, možno krajšieho. a tu nastal ten zlom,  obaja sa tak pohádali, že sa jeden druhému snažili vyhýbať i v škole.

Taehyungovi toto samozrejme neuniklo a snažil sa od oboch svojich priateľov zistiť dôvod ich vzájomnej ignorácie, no stále sa na starších chlapcov hneval za to, že ho považovali za nevšímavé dieťa. dokázal predsa rozoznať, kedy sa niečo dialo a kedy nie, kedy sa niekto cítil dobre alebo naopak zle, vedel za seba rozhodovať, tak prečo zaňho mali potrebu rozhodovať ostatní?

mal dosť toho, ako ho spoločnosť a jeho priatelia neustále považovali za dieťa, ktorým už dávno nebol. preto, sa rozhodol zorganizovať stretnutie v kaviarni, kam pozval oboch svojich priateľov, očakávajúc, že sa mu ich podarí udobriť. well, to ešte nevedel, do čoho sa vlastne púšťal.

---

Tae v kaviarni čakal niekoľko minút, počas ktorých si objednal karamelové macchiato a očakával príchod svojich priateľov, no nakoniec sa objavil len jeden z nich, čo mladšieho znepokojovalo a hnevalo zároveň. chcel ich tu predsa oboch, takto ich problém nedokáže vyriešiť!

,,ahoj, anjelik," Jin sa naklonil k mladšiemu, pobozkal ho na líce a usadil sa na stoličku za ním.

,,kde je Joonie?," opýtal sa smutne Taehyung, cítil sa, že Seokjina vytiahol len tak, keď už mohol mať niečo na pláne.

,,nepríde. napísal mi, aby som ti odkázal, že nemá náladu riešiť nezmysly a počúvať tvoje prešlo vy, no-"

,,už toho mám dosť!," naraz vykríkol mladší.

,,Tae-"

,,mám plné zuby toho, ako ma všetci beriete za hlúpe dieťa! mám plné zuby pozerania sa na to vaše hlúpe hádanie a doťahovanie sa! chcel som vám pomôcť si to vyriešiť, no ako vidím, tak ten hlúpy idiot sa neuráčil sem ani prísť. vieš čo, Jin?! kašlem už na vás, robte si čo chcete!"

Taehyung odišiel.

a Jin sa snažil spamätať z toho, čo mu mladší práve predniesol.

skutočne ho v ich vzťahu a všeobecne brali za dieťa?

-¦-
helo, ako sa máte?❤️

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now