23

227 25 0
                                    

Keď auto zastavilo na neznámom mieste, Seokjin zostal prekvapený, no radšej nehovoril nič, pretože sa stále neodhodlal s Namjoonom rozprávať.

To, čo však ale nevedel, bolo, že na mieste, kde parkovalo najstaršieho auto, boli postavené byty pre obyvateľov "vyššej vrstvy", a Namjoon bol jedným z tých ľudí, ktorí tento byt vlastnili. Dlho v ňom však už nebol, keďže to mal byť byt pre neho a Seokjina, no po ich čiastočnom rozchode ho už nenavštevoval, preto mu táto situácia prišla ako vhodný dôvod pre vrátenie sa do bytu, ktorý mal byť zdieľaný s jeho milencami a zároveň ho mohli rovno i pokrstiť.

Joon vytiahol kľúče zo zapaľovania, vystúpil z auta a s Jinom pomohol mierne opitému Taehyungovi z auta, podopierajúc a vedúc ho do už spomínaného bytu. Najstarší si z vrecka vytiahol kartu, pomocou ktorej dvere na svojom byte otvoril a vstúpil dnu, uložiac Taeho do postele, na čo si k nemu sadol Seokjin a na najmladšieho žiadosť mu na tvár začal pokladať jemné bozky, no keď ani to Taehyungovi nestačilo, ukradol si aj jeho sladké pery.

A hoci by sa Namjoon s radosťou pozeral na svojich milencov, musel odbehnúť do kúpeľne, kde mal v skrinke za dverami vlastne ukrytú fľaštičku lubrikantu a vrátil sa späť do miestnosti, ktorá slúžila ako spáleň a obývacia izba dokopy, nájduc oboch chlapcov bez tričiek, pričom Taehyung stále ležal pod Jinom, bozkávanie utišovalo ich vzájomné vzdychy. Už len z toho pohľadu začal najstarší cítiť, že to s ním niečo robí, no nechcel nič uponáhlať a usadil sa do kresla, aby videl priamo na mladších chlapcov.

Medzitým, sa Seokjin perami presunul na Taeho hruď, až na podbruško, na ktoré mu, taktiež, ako na tvár, začal pokladať motýlie bozky, pričom sa Taehyung sladko chichotal, vždy bol citlivý na rôzne dotyky. Následne svoje prsty zahákol za lem mladšieho jeansov, ktoré mu jedným pohybom stiahol a naskytol sa mu tak pohľad na Taehyungove boxerky, ktoré už mali náznak toho, že i najmladší z chlapcov začínal byť vzrušený, i keď si v podstate ani neuvedomoval, čo sa práve dialo.

Jin sa hlboko nadýchol a vydýchol, stiahol chlapcovi pod ním i posledný kus oblečenia, ktorý na ňom zostal-pretože jeho ponožky šli dole i s nohavicami-a odhodil ho do rohu izby, kde sa už nachádzali aj ich tričká. Potom, priložil ukazovák a prostredník Taemu pred ústa a mladší si ich ihneď vzal do pusy a začal ich rôzne cumlať, pričom sa na ne začali zachytávať sliny, vďaka ktorým chcel docieliť, že príprava nebude ich chlapca toľko bolieť, nevediac, že Namjoon mal poruke lubrikant, no on sám by mu ho teraz určite dať nechcel, pretože ten pohľad bol-pre neho-k nezaplateniu.

O chvíľu vytiahol Seokjin svoje prsty z Taeho úst, nasmeroval ich k mladšiemu otvoru a bez váhania prirazil, prinútiac Taehyunga zalapať po dychu, zatiaľ čo mu z očí vyhŕkli dve-tri neposlušné slzy. Keď boli oba Jinove prsty v mladšieho vnútri, chvíľu si počkal a potom ich začal od seba rozťahovať a prirážať nimi do Taeho útrob, no dával si pozor, aby ho neprinútil urobiť sa, pretože to chcel nechať až na Joona, ktorý sedel už bez trička a nohavíc, v kresle a snažil sa nedotknúť sa seba samého, i keď to pri takom pohľade nebolo práve najľahšie.

Ani sa však nestihol nazdať a stál pri ňom Seokjin, ktorý poukázal na Taehyunga a povedal: ,,Teraz je tvoj, " a odišiel do kúpeľne, zamkol za sebou dvere a keď skutočne nepočul nič iné, ako vzdychy, uškrnul sa a s lubrikantom sa premiestnil na posteľ, kde sa najmladší prehadzoval zo strany na stranu, snažiac sa si nejako pomôcť, keďže ho Seokjin nenechal ani len vyvrcholiť.

,,Baby, toto sa mi ale nepáči," starší zahral naoko urazeného, no keď k nemu mladší natiahol ruky, nedokázal odolať túžbe ho konečne pobozkať na pery.

,,D-Dadd-ah!"

Taehyung chcel niečo povedať, i keď by to možno nemalo ani hlavy, ani päty, no v tom znovu pocítil, ako bol jeho otvor znovu zaplnený, tentokrát staršieho penisom, ktorý si ešte Namjoon vopred potrel lubrikantom, jednak preto, aby to toľko i po príprave nebolelo, a druhak preto, aby to predsa len šlo o čosi hladšie.

,,N-Nam-Namjoon," zavzdychal trhane Taehyung, nedokázal slovami opísať ako dobre sa v tej chvíli  cítil. Skurvene dobre? Nie, Taehyung nenadával. Sakramentsky dobre!

,,Len do toho, anjelik, nech ťa počuje aj Jinnie, nech každý vie, ako ti robím dobre," a Namjoon zas túžil po tom, aby znovu počul Taehyunga pod sebou vzdychať tak, ako to bolo v prvý deň ich spoločne strávenej noci. Bolo to vlastne jeho tajné želanie, spolu s tým, že im raz chcel ukázať svoje tetovanie, ktoré pre neho znamenalo toľko, čo osoby, ktoré boli nositeľmi mien, ktoré tvorili jeho tetovanie.

Netrvalo dlho a po niekoľkých prírazoch sa obaja chlapci  urobili-Joon do Taehyunga a Taehyung na svoje a staršieho brucho.

Starší sa načiahol po vreckovky, ktoré sa nachádzali na nočnom stolíku pri posteli a aspoň trochu nimi Taeho, ale i seba očistil a následne si ľahol k svojmu malému priateľovi, ktorého horná časť tela si ihneď našla miesto na staršieho hrudi.

Namjoon sa vtedy nezaujímal o to, kde bude spať Seokjin, pretože vedel, že s nimi v posteli to určite nebude, tak si teda povedal, že ich tretí milenec prespí dnešnú noc na gauči.

Taehyung už dávno spal, pokým najstarší z chlapcov stále pozoroval, či sa Jin náhodou i napriek pozdným hodinám nevytratí z bytu. Keď teda začul odomykanie dverí na kúpeľni, naoko zahral, že spal a otvoril ich až po tom, čo si bol istý, že mladší chlapec už pokojne spal na gauči.

Takto si to Namjoon vždy predstavoval-on a jeho milenci, spolu, nech by sa dialo čokoľvek.

Kiežby to ale trvalo naveky...

-¦-
woah, pomaly sa nám to tu vracia na staré dobré koľaje😉❤️

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now