15

258 32 0
                                    

do začiatku zimných prázdnin zostávalo už len skutočne málo času, čo malo za následok to, že nákupné centrá boli preplnené ľuďmi, ktorí svojim blízkym kupovali darčeky, ktoré si v ten rok želali. zato, Namjoon za dobrý nápad zvolil to, ak pôjde svojim priateľom kúpiť niečo špeciálne až niekedy podvečer, keď budú obchody menej preplnené a on tak nebude mať problém s výberom perfektných darčekov.

niečo okolo siedmej hodiny večer sa teda vydal do nákupného centra, kam chodil so Seokjinom, no teraz i s Taehyungom, do kaviarne, a jeho kroky smerovali priamo k zlatníctvu, kde už mal vopred premyslené, čo svojim milencom kúpi.

už dlho mu v hlave ležal nápad toho, že by si spoločne kúpili niečo, čo by nejakým spôsobom symbolizovalo ich lásku a keď sa Tae preriekol, že veľmi rád nosí náramky a náhrdelníky, Namjoonovi sa tento nápad okamžite uchytil v pamäti a teraz čakal na to, kedy budú na kovových príveskoch, ktoré boli súčasťami náramkov, vytesané ich iniciály.

---

Seokjin však tento deň trávil trošku inak. bol piatok, čo znamenalo, že sa nemusel starať o nič iné, ako bol on sám a taktiež jeho mladšiu sestru, ktorú mu kvôli nakupovaní zverili na starosť ich rodičia, s čím, samozrejme, Jin nemal žiaden problém, pretože deti veľmi miloval a sám sa nemohol dočkať, kedy bude mať svoje vlastné.

keď od odchodu jeho rodičov prešlo už pár hodín, on i jeho sestra mali už za sebou niekoľko kôl rôznych hier, ktorých pravidlá už snáď poznali naspamäť. taktiež, si niekoľko krát stihli zahrať schovávačku a pozrieť pár Disney filmov, len aby zaplnili čas plný nudy.

momentálne spoločne pozerali Vianočnú koledu, keď sa zrazu na ich dome otvorili dvere a na ich prahu stáli ich rodičia.

,,mamii!"

---

z trojice trávil svoj čas snáď najnudnejšie Taehyung, ktorý sedel na posteli, kde kreslil zasneženú krajinu, pozerajúc sa von z okna, kde už síce toľko nesnežilo, no zato bolo celé okolie zasnežené už snáď odo dňa, kedy začalo poprvýkrát za ten rok snežiť.

bol v časti, kedy dokončoval pár dôležitých detailov, keď do jeho izby vošla jeho teta, mama Jennie a to znamenalo len jediné. chcela sa o niečom porozprávať, pretože možnosť, že ho len prišla skontrolovať, Tae vylúčil hneď po tom, čo za sebou zavrela dvere a mierne sa na neho usmiala.

Taehyung teda zmenil svoju polohu a posadil sa tak na svoju posteľ, zatiaľ čo si jeho teta sadla na stoličku oproti nemu.

,,Taehyungie, Jennie mi povedala, že ťa minule uvidela s dvoma chlapcami z vyšších ročníkov, je tak?"

,,j-ja... ono to.. v-vysvetlím to"

pani Kim sa len zasmiala a pohladil svojho synovca po tvári.

,,zlatíčko, nechcela som, aby to vyznelo zle, chcela som ti len povedať, že som rada, že si si našiel pár priateľov. oh, a taktiež prišiel list zo školy. vraj tvoje kresby ukázali mestskej galérii a tá chce pár z nich vystaviť."

nikto nedokázal opísať, akú radosť vtedy Tae mal.

-¦-

i love y'all🥰✨

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now