8

266 37 0
                                    

keďže Namjoon stále nemal oblek na ples, ktorý bol. už takmer za dverami, Jin sa ho rozhodol vziať do nákupného centra, kam rád chodieval.

neboli síce najlepšími priateľmi, teda, to o sebe tvrdili oni, no za posledné dni si k sebe postupne našli cestu, či už pomocou stretávania sa v škole alebo četovania počas voľného času.

momentálne sa nachádzali v obchode s pánskymi oblekmi, kde Namjoon skúšal už niekoľký oblek, keďže zatiaľ so žiadnym nebol spokojný. Seokjin teda už pomaly strácal nervy, no potom si spomenul, že on sám si oblek vyberal tri dni a v duchu sa preto modlil, aby sa to isté nestalo i s Joonom.

od nudy už stihol prejsť všetky svoje aplikácie a už sa chystal i niekomu zavolať, no vtom ho prerušil hlas jeho priateľa.

,,Jin? myslím, že som našiel ten pravý," ozval sa z poza kabínky starší a následne sa na nej otvorili dvierka.

mladší prekvapene pootvoril ústa, nemohol uveriť tomu, že niekto tak arogantný môže vyzerať tak skvelo v elegantnom obleku. takmer dokonca začal slintať nad pohľadom na Namjoona, ktorý sa mu ukazoval vo všetkých uhloch, aby mu Jin povedal, či v danom obleku vyzeral dobre.

,,Seokjin, vnímaš?," opýtal sa posmešne Joon, na čo sa Jin prebral z tranzu a začal horlivo prikyvovať, aby si starší ten oblek kúpil. čo nakoniec, samozrejme, aj urobil.

ďalej sa vydali do obchodu s topánkami, keď mali výber o čosi ľahší, pretože im stačilo len nájsť staršieho číslo a obsluha im poradila a oni len zaplatili pri pokladni.

nakoniec sa rozhodli vydať do kaviarne, ktorú Jin často navštevoval aby si tam oddýchol po náročnom dni, ktorým bol napríklad i tento, keďže celkovým nakupovaním strávili polovicu dňa a ľadová káva či čaj im určite padol vhod.
.
keď im čašníčka priniesla ich objednávku, slušne jej poďakovali a obaja si z vreciek vzali svoje telefóny a začali tam postupne kontrolovať sociálne siete, na čo v Namjoonovej hlave vzkrsol pomerne skvelý nápad.

,,hej, Jin, pozri," zavolal na mladšieho, ktorý okamžite odtrhol zrak od mobilu a nahol sa k staršiemu, aby lepšie dovidel k jeho telefónu.

Namjoon toho samozrejme ihneď využil a pritiahol si Seokjina do vášnivého bozku. čakal, že mladší sa ihneď odtiahne a začne mu znovu nadávať, no práve naopak-Jin začal spolupracovať, na čo si ho Joon stiahol do lona a jednu ruku mu položil na pás, zatiaľ čo tou druhou mu hladil tvár.

keď sa od seba odtiahli, obaja začali dýchať rýchlejšie ako normálne, no ani to im nebránilo v tom, aby si tú chvíľu užívali. navzájom sa na seba usmiali a Joon si ešte na malú chvíľu ukradol Jinove pery.

,,hádam, že po tomto už nemôžeme zostať len priateľmi"

-¦-

trosku toho namjin teda

na pár dní si chcem dať od vydávania k tomuto príbehu pauzu, keďže si k nemu potrebujem predpísať pár kapitol, no stále môžte očakávať moju aktivitu u príbehu Dangerous orphan🥰💜

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Où les histoires vivent. Découvrez maintenant