19

204 27 0
                                    

popravde-Taehyung ľutoval, že na Seokjina tak vyletel. v prvom rade, bol jeho hyungom a niečo také by si nemal dovoliť, i keď mohlo ísť o hocijako vážnu situáciu, no nikto mu nedával na výber. všetci by sme predsa boli nahnevaní, keby sa k nám správali ako k deťom, ktoré pomaly nedokážu zájsť ani na záchod a Jin to chápal, dokonca mu bolo Taeho ľúto, pretože si začal uvedomovať, že najmladšieho chlapca z viacero vecí vynechávali, už ho natoľko nezapájali do svojich bežných aktivít, ani čo sa ich vzťahu týkalo, to nebolo úplne v poriadku.

Seokjin a Namjoon sa začali ešte väčšmi hašteriť pokojne i kvôli úplným hlúpostiam, čo viedlo nakoniec k tomu, že si dali od seba definitívnu pauzu, len aby predišli ďalším zbytočným hádam a podobne.

na druhú stranu, obaja sa aspoň Taemu snažili venovať čo najviac to šlo, pretože nechceli, aby ich problém nejako zasiahol i jeho, aj keď sa tak už stalo. a Taehyung by klamal, keby povedal, že sa mu toľká pozornosť nepáčila, no nechcel, aby to robili len preto, že si s ním chceli udržať vzťahy. Taehyung chcel, túžil po tom, aby sa jeho priatelia udobrili a tak počas ich stretnutí niekoľkokrát odchádzal napríklad na toaletu, no ani to nedonútilo starších chlapcov sa aspoň pokúsiť o udobrenie.

Tae to s nimi mal holt ťažké.

---

Namjoon bol vo svojej izbe, stál pred zrkadlom bez trička a prezeral si svoj pravý bok, kde sa teraz týčilo jeho nové tetovanie. boli to čínske znaky a každý z vás by si pomyslel, že toho veľa určite neznamenali, no pre Joona znamenali. samozrejme, okrem čínskych znakov mal vytetované i iné veci, ako boli napríklad nejaké slová či obrázky, no o tých teraz nie je reč.

dlho premýšľal o tetovaní a jeho prvé pre neho malo znamenať veľa, preto si žiadne nedal hneď, ako dovŕšil osemnásť, tak, ako to robia iní tínedžeri v jeho veku.

prstami ľavej ruky prešiel po každom jednom znaku a letmo sa usmial. boli to mená jeho priateľov. jeho úžasných priateľov.

Taehyung a....
Seokjin

---

Jin bol vždy človekom, ktorý mal všetko usporiadané a naplánované, nech už sa jednalo o čokoľvek. teraz by ste to o ňom však nemohli povedať, pretože to nebol ten Seokjin, ktorým zvykol byť.

za poslednú dobu toho veľa zabúdal, pretože nemyslel na nič iné, ako boli jeho priatelia.

oboch úprimne miloval, napriek všetkému, čo sa medzi nimi kedy stalo, boli pre neho jeho zmyslom života, jeho všetkým. to oni boli jeho život.

a napriek pauze so starším chlapcom ho veľmi miloval. no povedal si, že on nebude ten, ktorý sa bude znovu za všetko ospravedlňovať a Joon by len počúval.

rozhodol sa, že si počká na staršieho ospravedlnenie a až potom sa mu i on sám ospravedlní, nech to malo trvať i do nekonečna.

-¦-
ďalší týždeň konečne za nami🙌❤️

btw popri písaní som počúvala piesne na spotify a pri boombayah ma normálne vyplo a už som nevedela čo písať😂🙏

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin