17

215 27 1
                                    

na strednej škole začal nový polrok. všetko sa vrátilo do tej istej pozície ako to bolo predtým a študenti ju znovu s veľkou nechuťou naďalej navštevovali.

jediní, ktorým to v podstate bolo na háku, boli Namjoon, Seokjin a z časti I Taehyung, ktorý sa ale po väčšine času venoval kresleniu, inak však bol presne ako jeho priatelia. prvé dni školy to tak vlastne mali i učitelia, ktorým sa hneď po začatí školy nechcelo vytvárať písomky a už vôbec ich opravovať, no i to po pár dňoch pominulo a tak sa i tí najlenivejší študenti museli učiť, ak sa chceli dostať na vysokú.

Namjoon to tak síce nevidel, pretože mu bolo jasné, že po dokončení strednej bude otcovi pomáhať vo firme, až príde nakoniec čas, kedy ju konečne prevezme, presne tak, ako mu to pán Kim už od detstva sľuboval.

Seokjin mal vo svojich snoch tiež celkom jasno-chcel sa stať známym kuchárom, poprípade v budúcnosti napísať i nejakú tú knihu, ak by sa teda stal úspešným vo svojich hlavných snoch.

Taehyung bol jediný, ktorý vo svojich snoch naďalej nemal jasno. áno, kreslenie ho skutočne bavilo, ľudia v jeho okolí ho obdivovali a od svojich priateľov a rodiny často počúval chvály, no bolo to to, čo chcel skutočne robiť? alebo to bol len koníček na vyplnenie času?

---

,,bože, ako ja milujem svoju posteľ!"

Jin staršieho chlapca pozoroval so založenými rukami a oprel sa o rám dverí.

,,tak to aby som začal žiarliť," mladší hrane odul pery, na čo sa Joon okamžite posadil a zavolal si Seokjina k sebe, mladší ho samozrejme poslúchol a usadil sa v staršieho lone.

,,nemáš dôvod žiarliť, teda.. oh, milujem svoju posteľ, ale určite nie tak, ako teba," s týmito slovami sa chystal pobozkať mladšieho, no zastavil tesne pred jeho perami, ,,teda, Taehyung má tiež pekný zadok," a mladšieho pobozkal, no ten sa od neho rýchlosťou svetla oddialil.

,,chceš tým povedať, že ja ho snáď nemám?"

,,nuž, každý je výnimočný v niečom inom-pokým ma Tae poberie zozadu, ty na to ideš pokojne zpredu"

mladší najprv sa nad odpoveďou začervenal, no v zápätí mu došlo, čo tým starší myslel, čím si vyslúžil pohlavok.

,,NAMJOON!"

-¦-
túto kapitolu som úspešne napísala s narazenými zápästiami, normálne si tlieskam

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now