11

254 31 1
                                    

keď poslíček, ktorý mal na starosti autá niektorých študentov, priviezol Namjoonove auto pred vchod do školy, obaja starší študenti neváhali a najmladšieho chlapca usadili na zadné sedadlá, kde ho nasledoval aj Seokjin, ktorý si ho ihneď usadil na seba a začal mu na tvár tisknúť jemné bozky.

najstarší z chlapcov zatiaľ stihol nastúpiť na miesto vodiča, zapol si pás, naštartoval a snažil sa čo najskôr dostať domov, čo mu takmer prázdne cesty nočného Seoulu umožňovali a on si tak len krátil cestu tak, že premýšľal nad tým, čo chcel už v tú noc uskutočniť a o niečo ju tak osladiť.

zastavili až pred bránou, ktorú Joon otvoril pomocou ovládania a zaparkoval presne pri schodoch, ktoré viedli do jeho domu.

do karát mu hralo, že jeho rodičia často nebývali doma a jeho brat trávil noc u Jimina, ktorých k nemu domov odviezol taxík, ktorý im zavolal Hoseok, keďže sa sám ponáhľal domov.

vystúpil teda z auta a presunul sa ku dverám od zadných miest, ktoré otvoril a od Jina si prevzal Taeho, ktorý už pomaly cestou zaspával, no vzbudilo ho osvetlenie okolo Joonovho domu. preto, si tvár schoval viac do staršieho hrude, ktorý sa nad konaním mladšieho chlapca len pousmial a pomohol vystúpiť Seokjinovi z auta, ktoré následne zamkol a spoločne sa, všetci traja, vybrali do domu najstaršieho z nich, presnejšie-do jeho izby.

keď do spomínanej miestnosti už vošli, Namjoon Taemu vyzliekol jeho oblek a uložil ho na svoju posteľ.

následne si i on vyzliekol svoje sako a otočil sa k Jinovi, ktorý naňho uprene pozeral.

,,najprv sa trochu postarám o naše baby a potom sa povenujem aj tebe, dobre, láska?," povedal starší a naklonil sa k Jinovi, jemne ho pobozkal na pery a vrátil sa späť k Taehyungovi. sadol si na posteľ, kde už najmladší takmer zaspával, a vyšvihol sa nad neho, takže teraz sedel na Taeho nohách a rukami sa podopieral v blízkosti mladšieho hlavy.

i k nemu sa naklonil, pobozkal ho pery, až sa bozky zmenili na vášnivé a Tae mu ich pomaly oplácal.

keď mal starší dosť mladšieho plných a jemných pier, motýlími bozkami sa mu presunul na krk, kde mu začal značkovať krk, aby každý vedel, že Taehyung bol jeho, na čo od mladšieho dostával nazad jemné vzdychy a už teraz mohol povedať, že hoci len tie boli ako eufória pre jeho uši a nevedel si predstaviť, čo bude mladší robiť, keď doňho bude, spolu s Jinom, prirážať.

z krku sa mu presunul na kľúčne kosti, kam taktiež uložil pár bozkov, až sa nakoniec presunul k Taeho košeli, ktorú, gombík po gombíku, rozopol a odhodil na svoju pohovku, ktorá sa nachádzala pred veľkou televíziou, ktorú mu rodičia kúpili k narodeninám. za košeľou šli hneď i nohavice s opaskom a mladší tak pred ním ležal len v spodnom prádle.

starší sa nemohol nabažiť toho, aký bol Taehyung v skutočnosti nádherný. síce nemal. svaly ako ostatní chlapci v jeho veku, no zato mal pekne tvarované stehná a úzky pás, čo sa často nevidelo, no. Joon bol rád, že práve on a Jin mohli takto Taeho vidieť.

chvíľku len mladšiemu prechádzal končekmi prstov po tele a on sa pri každom tom chladnom dotyku na jeho rozpálenej pokožke zachvel, no nakoniec sa rozhodol znovu povenovať Taeho perám.

,,a-aahhh...d-daddy," zavzdychal do bozku mladší a Namjoon sa už dlhšie nevedel udržať.

stiahol z Taehyunga i ten posledný kúsok oblečenia, ktorý na ňom ostal a odhodil ho niekam do rohu jeho izby. Taemu následne pred ústa vystavil dva svoje prsty a prikázal mu, aby mu ich navlhčil, čo i mladší, ako dobrý chlapec, spravil.

,,vopred prepáč, anjelik, ak to bude veľmi bolieť"

-¦-

rozhodla som sa to predsa len rozdeliť na dve časti >_<
a taktiež sa ospravedlňujem, no takéto scény som už cez rok nepísala a momentálne sa na ne neviem veľmi adaptovať😅

ily❤️✨

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now