1

606 50 5
                                    

bol prvý školský deň po letných prázdninách, keď Kim Taehyung bol už na ceste do školy, i napriek tomu, že bolo len osem hodín ráno a škola sa v ten deň začínala až o deviatej. nemôžeme povedať, že by sa tam tešil, to nie. chcel sa len vyhnúť rannému stretnutiu s jeho rodičmi, ktorí takisto, ako väčšina školy už druhým rokom verila tomu, že Taehyung spával s kadekým a preto sa neraz stalo, že ak sa niečo takéto donieslo k Taeho otcovi, chlapec schytal niekoľko faciek za to, že vraj špinil rodinné meno, ktoré už len kvôli jeho takmer večne opitému otcovi nebolo bohvieaké.

keď Taehyung zastal pred budovou školy, čas na jeho hodinkách ukazoval, že mu ešte zostávalo 20 minút, pokým sa tam nahrnú všetci žiaci s učiteľmi a tak si len sadol na schody vedúce do školy a čakal.

pomaly sa tam začali zhromažďovať rôzny žiaci z rôznych tried, venujúc Taemu nenávistné a povrchné pohľady, zatiaľ čo ťukali do svojich telefónov. aj Tae jeden túžil mať, no jeho rodičia mu vravievali, že on nič také nepotreboval, alebo v preklade: nechceli mu ho kúpiť. problém im robilo nakupovať veci, ktoré pre každého iného človeka boli bežné, a preto Taehyung len zriedka nosil nové oblečenie a taká príležitosť sa nestávala často, no už sa s tým naučil žiť. musel. už odmalička bol na takýto spôsob života zvyknutý.

keď boli pred školou zhromaždení už všetci žiaci spoločne aj s učiteľmi, objavil sa tam i riaditeľ, ktorý povedal nejakú tú uvítaciu reč na zahájenie nového školského roka a následne predal reč Seokjinovi, ktorý bol na konci minulého roka znovu zvoleným za prezidenta školskej rady. povedal tam veci a svoje nápady, ktoré by chcel počas tohto školského roka uskutočniť a keď sa vracal na svoje miesto, pohľadom nevedomky zavadil k chlapcovi na konci zástupu, ktorý sa krčil pred partiou chalanov, ktorý mu po škole zabezpečili skutočne úžasnú povesť a taktiež patrili medzi tých, ktorí si z mladšieho chlapca veľmi radi uťahovali a robili mu často napriek. Seokjin toho chlapca nevidel po prvýkrát, no myslel si, že to boli len chlapcovi priatelia, ktorí si z neho len po dlhšej dobe uťahovali,  no pravda bola niekde úplne inde.

a zatiaľ, čo väčšina žiakov počúvala pokračovanie riaditeľovho príhovoru, za bránou školy zastavilo čierne auto, z ktorého vystúpil chlapec oblečený pre niekoho až vo veľmi drahom oblečení. keď k nemu niektorí zo žiakov otočili svoje pohľady, ihneď vedeli, kto to bol. Kim Namjoon, syn bohatého podnikateľa, ktorý si mohol dovoliť čokoľvek, čo chcel. a tento už, dá sa povedať, že dospelý muž, prestúpil na ich školu, pretože na jeho predchádzajúcej, súkromnej škole, boli vraj len samí namyslení a hlúpi snopi.

poobzeral sa dookola a zastal si medzi ostatných žiakov, aby počul aspoň trochu z riaditeľovho výkladu a následne sa spoločne všetci žiaci pobrali do školy, kde sa podelili do svojich tried, teda až na Taehyunga, ktorý bol zavretý na záchodoch, kde ho odvliekli jeho šikanátori.

,,choďte už do triedy, nech nemáme všetci pojeby a povedzte, že som sa len niekde musel zdržať," prikázal Yeonjun a ostatní štyria chlapci sa akoby na povel vyparili a šli do ich triedy odriekať to, čo im Yeonjun prikázal. následne sa otočil k mladšiemu chlapcovi, ktorého uväznil v kúte a svojimi rukami sa pevne zapieral do steny, aby mu Taehyung neušiel.

,, aké boli prázdniny, Tae?," opýtal sa sladkým hlasom, no Taehyung mu nedokázal odpovedať. zo všetkých na škole mal strach, že čo i len ich pohľadmi mu dokážu ublížiť.

,, ah, takže mi nejdeš odpovedať. no, nevadí, ja ťa prinútim hovoriť," starší si povzdychol a svoje ruky presunul na Taeho boky, ktoré začal vo svojich rukách pevne mačkať a zároveň mu po nich jemne prechádzal a i keď sa Taehyung snažil brániť, nešlo to.

zrazu mu Yeonjun chytil zápästia do svojej ruky a premiestnil mu ich nad hlavu. svoj pohľad presunul na mladšieho tvár a jemne mu nosom zavadil o krk, kde mu zanechal malý bozk. Tae však i cez strach nekričal o pomoc. vedel, že nikto by i tak neprišiel pomôcť niekomu, kto mal známu povesť školskej kurvy. z jeho očí sa i tak ale liali slané vodopády sĺz, ktoré nijak nešli zastaviť.

Yeonjun po chvíli svoje pery priložil na tie Taeho a svojou ľavou rukou uvoľnil zo svojho stisku jeho bok a presunul ju na mladšieho zadok, kde mu začal pomaly vyzliekať nohavice, proti čomu sa Taehyung bránil, no Yeonjun bol o niečo silnejší.

preto pozbieral všetku svoju silu a kopol staršieho do rozkroku, ktorý si citlivé miesto jednou rukou chytil, zatiaľ čo druhá pristála na Taeho líci.

,, ty malá pojebaná kurva!," zakričal po Taehyungovi Yeonjun a následne sykol od bolesti. Tae to ale bral ako možnosť odtiaľ čo najrýchlejšie odísť a preto sa rýchlo postavil zo zeme, na ktorú ho poslal Yeonjunov úder, a so slzami v očiach vybehol na chodbu, kde okrem Seokjina a ľudí z rady nikto nebol.

Jin bol zamestnaný v dohadovaní sa ohľadom školskej akcie, no keď uvidel mladšieho chlapca s červeným lícom a ešte červenejšími očami od plaču, debatu pozastavil a ustarostene sa na chlapca pred ním pozrel.

,,hej, si v poriadku?," opýtal sa Seokjin a snažil sa ku chlapcovi bližšie pristúpiť, no Taehyung sa uhol a rozbehol sa schodmi dole, aby sa dostal z toho odporného miesta, ktoré bude musieť ešte nasledujúcich 10 mesiacov navštevovať.

ospravedlňujem sa za takúto kapitolu, no dnes som toho mala veľa a preto som sa ju snažila napísať čo najrýchlejšie to šlo, aby som si mohla už len ľahnúť a dospať predchádzajúcu noc😫

𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now