Y İ R M İ B E Ş

112K 2.7K 621
                                    


Bölüm tamamı itibariyle yetişkin içeriklidir! Okumak istemeyen diğer bölümden devam edebilir. Yaşı tutmayan yoktur umarım, bu hikayede yanan siz olun istemiyorum😉

Keyifli okumalar gece kuşları💫

Yakardım yakmasına da bu ateşi nasıl harlayacağımı henüz bilmiyordum. Karşımda kül olmayı bekleyen adama nasıl dokunacağımı bilmiyordum. Bakışlarımı kaçırırken içime doluşan yakıcı hisle soyunmak geldi içimden. Çünkü bende nasıl söneceğimi henüz bilmediğimden, üstümdekilerden kurtulmayı çözüm sanıyordum. Yakası iyice açılan gecelik omuzlarıma düşünce eteklerimden tutup aşağı çektim. Yüzüne bakamıyordum, aşağılık gibi hissediyordum ama geceliği çıkarmaya da devam ediyordum. Beni ona çeken neydi bilmiyordum. Saniyeler içinde çıplaktım karşısında. Gülümseyen ifadesi yerini şaşkınlığa bıraktı. Bende kendimden beklemezdim bunu, şaşırmakta çok haklıydı.

Bacaklarıma düşen geceliğin içinden, ona doğru bir adım daha yaklaşınca çıktım. Göğüs kafesime çarpan nefesi, kalbime yeni gerçeğini üflüyordu sanki. İşliyordu nakış gibi ismini, Fırat diye tekledi saniyeler içinde. Sonunda hareket etmek aklına gelip belime sarılınca, Fırat diye gümledi.

Sütyenin üstünden okşadığı göğsümü dışarı çıkardı soğuk parmakları. Parmak uçlarının sihirli olduğunu düşündüm. Nereye dokunsa orada bir kasırga çıkardığını. Engel olmak isteyen mantığımı, kasıklarımda ki sızlama susturuyordu. Bu ufak dokunuşla saç diplerim ısınmıştı ve ben elimi kolumu nereye koyacağımı bilmez haldeydim. Tuhaftı ama güzeldi. Bunu yapan zoraki kocamdı ama yapmasını istediğim tek kişiydi. En doğru kişiydi. En delirdiğim biri..

Nazikçe aldı göğüs ucumu iki dudağının arasına. Dizlerimin bağını çözüyordu bu eziyet. Göğüslerimde ki hassasiyeti aklım sırrım almıyordu. Daha en başındayken, daha başlamışken böyle hissedersem sonunda ne hale gelecektim? Toparlanmak istedim ama olmadı. Nazikçe davranmayı bıraktı. Gözlerim kararırken çekingen ellerimi omuzlarına koydum, kalbim maraton koşarcasına nefes nefeseydim. Dakikalar sonra elimi saçlarına ne zaman daldırıp ne zaman kendime bastırmaya başladığımın farkında değildim. Sık sık inleyip kendime bastırıyordum sadece. Eğilip bunu yapan adama baktığımda başını kaldırıp benimle göz göze geldi. Göğüs ucumu dişlerinin arasından sıyırırken dayanamadım ve kendimi üstüne bıraktım. Yere düşmemi engelleyip belimden tuttu beni, bacaklarını kapatıp kucağına oturttu.

'Noldu?' dedi nefes nefese, nefessiz kalmıştı beni içine çektiği her saniyede. Burnu boynumda ve saçlarımda gezinirken başımı iki yana salladım.

'Yok.yok bişey.'

Dudaklarını dudaklarıma sürterken öpmek için yeltendiğimde geri çekilip kaçtı. Bir eli belimdeydi, diğeri göğsüme tırmanıp usulca okşarken mırıldandı. 'Niye ayakta duramadın? Memelerini ağzıma almam hoşunamı gitti?'

'Yok öyle bişey! Ayıp ayıp konuşma!' Kucağından kalkmaya çalıştım ama engel oldu. Tüm hücrelerime kadar utandırmıştı beni. Durmadı. Dudaklarını kulağıma dayayıp beni baştan çıkarmaya devam etti.

'Dizlerinin bağımı çözüldü hatun? Düzgün bi cevap ver, ona göre devam edeyim.'

Tam zamanında kullanıyordu sihirli kelimeleri. Tam da yüreklenmeye ihtiyacım olduğu zamanlarda. Hatunuydum onun değil mi? Neden utanıp çekinecektim ki?'

Kalktım kucağından, dizlerimin üstünde yükseldim. Göğüslerim yüzünün hizasına çıkınca dudaklarına değdirdim. Bu gece benden beklemediği her şey oluyordu. Arap atı gibi açılmıştım adeta, çenesini tutup aşağı çekince aralandı dudakları. Gözlerinden başka her yere bakıyordum bu yüzden memnuniyetle güldüğünü gördüm. Bir anda beni yatakta devirip aşağı indi. Ellerimle yüzümü kapattım, tam cesaretimi toplamışken utandırılmam peşinden geliyordu. Çok geçmeden parmaklarını külotumun iki yanına geçirip aşağı çekti. Kalçamı havalandırıp yardım ettim, ama yine de bacaklarımı birbirine bastırmadan edemedim, artık tamamen çıplaktım karşısında.

Bade | Ateş ParçasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin