O N B İ R

81.7K 2.5K 476
                                    


Kimler burada? Gece kuşları.. bi ses verin🕊🕊

Dayanamadım, bir önceki bölümde tatlı bir yorumla beni mutlu eden arkadaş için yeni bölüm atmak istedim.. Biliyorsunuz bende bölüm çok aghshaha

Bu bölüm Seymen'den olsun, bakalım ne anlatacak? Keyifli okumalar 💫💫

Ben ne onun hayalini kurmuştum, ne yatağımı süslemesinin hayalini kurmuştum, ne de sabah uyandığımda görmenin hayalini kurmuştum. Ben ona her baktığımda, yasak olduğunu hatırlatmıştım kendime. Ben ona sahip olduktan sonra bile ulaşamayacağım kadar zor olduğunu tekrar etmiştim defalarca. Şimdi, kendimi kandırdığım onca zamana inat, yatağımın içinde, eteği kalçasına kadar sıyrılıp bacaklarını açık bırakmış, yan yattığı için ezilen yanağı dudağını şişirmiş, sıcacık elleri yastığa sarılmıştı. Evlensek, her sabah böylemi olacaktı?

Bilal olsaydı, işe gitmeyeceğimi söyler yatağa yanına girerdim. Eleman eksik olduğu için mecbur kalkmak zorunda kaldım. Gitmeden şişen dudaklarını ve boynunu öpüp yolluk yaptım kendime. Üzerini iyice örtüp giyinip çıktım odadan. Ellerimi yüzüme kapatıp saçlarımdan geçirdim. Ben ne yapacaktım bu kadınla, kurtulma diyordu da kurtulmak isteyen varmıydı?

Banyoda işlerimi halledip aşağı indim, annem kahvaltıyı hazırlamıştı. Öfkeliydi, anlamamak mümkün değildi. Aynı odada kaldığımıza delirdiğine kalıbımı basardım.

'Günaydın anne.'

'Günaydın oğlum. Bade uyanmadı mı? A a, duyanda karın, dün gece koynunda uyudu, ondan sana soruyom zanneder. Ne karın ne nikahlın, neden uyusunki senin yatağında! Neden uyusun Seymen! Neden dün gece kulübedeydiniz oğlum? Neden her seferinde birbirinize yenik düşüyonuz? Bu yolun sonu nereye varcak oğlum! Ne yapmaya çalışıyon söylesene!'

Ağzıma zeytin atıp ayağa kalktım. Verecek hiç bir cevabım yoktu.

'Evden çıkmasın. Allah'a emanet olun.'

Çıkacağım sırada kolumdan yakaladı beni. İstediği cevabı alana kadar bırakmayacaktı.

'Ben artık göz yummayacam! Bilal dönsün, bu iş olacağına varsın. Çık karşısına iste, vermezsen kaçıracam de! Hamilelik bişey olmadan hallet meseleyi! Yoksa ben artık susmayacam her şeyi Hülya'ya anlatcam Seymen!'

Bilal onu bana vermezdi. Beni değil Bade'yi öldürürdü, yine de vermezdi.

'Hafta sonu bul birini istemeye gidelim. Bitsin şu mesele.'

'Sen o kızı ortada bırakcan öylemi? Sen oğlumsan o kızım benim kızım! Onu ortada bırakmana izin verirmiyim ben!'

'Bilal vermez onu bana. Kapat şu konuyu anne! Yok mu köyde kız? Bul birini gidelim.'

Çekip gittim evden, aklımda yüreğimde benimle gelseydi keşke. Tüm gün sarhoş gibi dolanıp durdum etrafta, bir yanlışlık yapmamak için yaptığım işi defalarca kontrol ettim. Akşama kadar direndim, mesai bittiği için rahatladım, servis köye girince derin bir nefes aldım.

Üzerimde ki rahatlığı tarif edemiyordum. Eve gittiğimde beni karşılayacak olmasımı kaynatıyordu kanımı böyle? Aynı sofraya oturmamız, belki yine karşımda yatacak olması, ne çoşturuyordu içimi?

Kahvenin önünde herkesle birlikte inip eve doğru yürümeye başladım. Sigara yakmak için durduğumda geriden gelen gençler önüme geçti. Yoluma devam ederken yaklaşmıştım Ferit'lere. Konu her zaman olduğu gibi Bade'ydi. Kafa göz dalacaktım sonunda birine, Bade diyen dillerini koparacaktım.

'Hazır Bilal abide yokken kaçıracam kızı abi. Benim dayanacak halim kalmadı.'

'Ulan Bilal yoksa Seymen abi var Fırat abi var, nah kaçırırsın sen onların evinden kız!'

Bade | Ateş ParçasıWhere stories live. Discover now