Deli Değişik Haller

5 0 0
                                    

Deli değişik haller... Ve buradayım yine. Sanki kağıt ve kalemlerden başka kimsem yokmuş gibi. Anlattıklarımı , hissettiklerimi bir tek onlar anlayacakmış gibi. Dedim ya ; deli değişik haller.

Gerçi şu anda tam olarak ne anlatmam gerektiğini bilemiyorum. İçimde birikmiş duygular var. Saatli bomba gibi her an her yerde patlayabilirim. 
Sıkılmışlık  , kırgınlık , özlem , heyecan , minik pişmanlıklar... 
Sıkıldım evet. Çoğu insandan, yapmacık ve boş hareketlerden , yalanlardan. Her şeyden herkesten sıkıldım. Kırgınım, yaşadığım ve beklemediğim birkaç olay kalbimi kırdı. Özledim ; eski beni , mutlu olduğum zamanları , sevdiklerimin bol sağlıklı turp gibi oldukları zamanı, kaybettiğim halamı , harika geçirdiğim yaz tatilini , göz göze gelince mutluluktan içimin kıpır kıpır olduğu zamanları, yaşadığım heyecanlı anları... Özledim , çok özledim...
Minik pişmanlıklar.. Herkesin hayatında vardır böyle şeyler. Orhan Gencebay'ın dediği gibi :
- " Hatasız kul olmaz".

İnsanları tanımak. Ne yaparsan yap , ne yaşarsan yaşa o insanı tanıyamıyorsun. Ben konuşmadan sadece izleyerek kendimi birine kaptırdım -farkında olmadan- . Gittikçe daha da çok bağlandım. Gördüğüm her an kalbim bir başka güzel attı. 
Sonrasında ne  mi oldu ? Deli cesaretiyle gittim , tanıştım ; konuştum. Öldüm sandım o ayrı olay. Gözlem yapmaya devam ettim fakat bu sefer çok daha yakından gözlem yapıyordum. Ve öğrendim ki uzaktan göründüğü gibi biri değilmiş !  Farklı davranıyor , çok çok farklı. Bu da beni üzdü haliyle.
Keşke onunla tanışmasaydım diyorum. 

Konu buraya nasıl geldi ya ? Neyse , yazmıyorum..

27 Ocak 2019  / 22.48


----- 28 Ocak 2019 -----
Çıktı karşıma , soğuk elini uzatıp sıcak gülüşüyle içimi ısıttı...


HİÇWhere stories live. Discover now