Özledim 10.10.18 / 23.45

10 0 0
                                    

İçimin yanıp tutuştuğu, canımın ölesiye fazla acıdığı ve gökyüzüne bakamadığım bir gece daha... Söylesene, daha ne kadar acıyacak canım ? Fotoğraflarına bakıp hasret giderdiğim saatler ne zaman son bulacak ? Umarım kavuşmaya az kalmıştır, çünkü ben artık gerçekten dayanamıyorum. Yanımdan geçip gittiğin anlarda kalbim tekliyor. Ve, beni görmezden geldiğin her an orada ölmek istiyorum. Söylesene, beni göremeyişinin bir sebebi var mı ? Mutlaka olmalı bence. Yoksa bilircesine canımı yaktığını düşüneceğim. Anlasana ; seviyorum, dev bir ilgim var sana. Gün geçtikçe daha da çok büyüyen bir ilgi. Kendimi kara deliğe hapsedilmiş gibi hissediyorum...
Çoğu yerde adınla karşılaşıp gülümsüyorum. Dinlediğim şarkılarda seni buluyor, fon müziklerinde ise seni hayal ediyorum. İhtimaller üzerine düşünmeye başlıyorum sonra. Olur mu , olmaz mı ; sever mi , sevmez mi ?
İçimde fırtınalar kopuyor adam... Gözlerine her bakamayışımda daha çok canım yanıyor. Şimdilerde kendime kızıyorum. Keşke diyorum , keşke... Keşke uzun uzun baksaydım sana, bir an olsun gözlerimi kaçırmasaydım. Bir şey değişmeyecekti senin açından, biliyorum. Lakin ben mutlu olacaktım. 

Seni göremediğim her an içim acırken, sen etrafımda iken gözlerimi kaçırmadan özlemle, hasretle izlemeliydim seni.  Olmadı adam. Bakamadım işte doya doya.. Acıdı ya içim. Gözlerimi kapattığım an beliriveriyorsun. Etrafımda bulunduğunu hissedebiliyorum. Çok... O kadar çok seviyorum. Kalbim bir anda hızlanıyor falan filan işte.

Uzun lafın kısası :

- Özledim sevdiğim! Çok Özledim...




10.10.18          /        23.45

HİÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin