5

3.1K 129 2
                                    

Ako ihneď dopovedala odišla. Nechala ma tam stáť na drevenej podlahe. V hlbokom zamyslení na spoločnú večeru. Nemohla som dýchať. Otvorila som jedno veľké okno. Mám ich tu dva. Sú pri sebe a namiesto balkóna tu mám dlhšiu parapetu na sedenie. Parapet je pokrytý šedou dekou a pri stene bol položený vankúš. Pri dverách v stene bola zabudovaná knižnica. Bolo tam pár kníh. Nebola zaplnená. Bola prázdna čo ma veľmi potešilo. 

Ďalšiu vec, ktorú som o sebe zistila je, že asi milujem knihy a ich čítanie. 

Ďalej v rohu miestnosti bolo veľké zrkadlo. Má biely rám ale pohľad do neho nie je moc pekný. Stojím pred ním a obzerám sa. Doteraz som nevedela ako vyzerám a bolo mi asi lepšie. Som nízkej postavy. Mám dlhšie hnedé vlasy. Siahajú mi po prsia. A sú špinavé tak ako všetko na mne.  Oproti oknu bola posteľ. Je celkom veľká určite by sa tam zmestili aj dve osoby. Keby som nebola špinavá a keby ma nebolelo celé telo určite by som na ňu skočila a už by ma z nej nikto nedostal. Pri posteli je nočný stolík bielej farby ako inak. Na stene sa týčia veľké čierne hodiny. Zamilovala som sa asi. Ale keď mi opäť padne pohľad na hodinky trochu som sa zľakla. Je 6:23 p.m. V izbe som mala aj kúpeľňu. Pri týchto dverách je opäť skriňa zabudovaná do steny. Je to naozaj skvelo vymyslené. Podišla som ku nej a opatrne ju otvorila. Bojím sa čo i len všetkého čo sa tu nachádza dotknúť.  V skrini to prekypovalo všelijakou farbou. Nachádza sa tu všetko oblečenie rôzneho druhu. Od tričiek až k mikín, legínam, rifliam ale aj tepláky sa tu našli. Nejaké ponožky a nezabudli aj na spodné prádlo. Čo ma trochu prekvapilo ale aj vystrašilo. Skadiaľ vedia moju veľkosť? Je to naozaj čudné. 

S mojimi vecami, ktoré som si zobrala zo skrine som išla do sprchy, aby som prišla na večeru v čas.

Keď bola izba nádherná tak táto kúpeľňa už vážne neviem aká je.  Biela s čiernou v škandinávskom štýle. A rastlina v podobe živej papradi tomu dodávala pekný dojem a taký luxus. Obdĺžnikové zrkadlo sa k tomuto štýle perfekte hodilo. Ako obvykle pod zrkadlom je umývadlo tak aj v tomto prípade je. A pod umývadlom bola menšia biela polička tak som si tam položila moje predom prichystané veci. Pod poličkou sa nachádzala ešte aj skrinka. Krásne drevená s bielymi detailmi. Keď som ju otvorila boli tam uteráky a aj osušky. Vybrala som jeden uterák s osuškou a prehodila ich cez sklenený sprchový kút. Opatrne som vošla doň a spustila vodu najprv išla chladná a potom opäť horúca. Keď som si vodu nastavila na moju ideálnu teplotu tak som tam strávila dvadsať minút. A hneď som to aj oľutovala. Budem zrejme meškať ak si nepohnem. Ako náhle som vyšla tak som sa osušila dala na seba čierne spodné prádlo a na to veľkú oversize mikinu a obyčajné čierne legíny. Osušku som opäť prevesila na sklo od sprchového kútu. Uterák ho nasledoval. 

Vlasy som si jemne prečesala a išla pozrieť do izby koľko je hodín. Bolo presne 6:58 p.m predtým ako som odišla som si dala ešte čierne ponožky a rýchlo sa ponáhľala do jedálne. Aj tak mám pocit, že budem meškať. 

DARK SOULWhere stories live. Discover now