2 séria - 7 časť

490 19 0
                                    

Z pohľadu Justina: 

nachádzal som sa v dosť ztiesnenom kabinete v ktorom bolo niekoľko stolov . Znamenalo to , že sem mohol hocikedy niekto prísť , hocikedy sa mohli otvoriť dvere a do miestnosti by mohol alebo mohla vojsť učiteľka alebo učiteľ . Bolo to zvláštne , že na tejto vysokej škole sa nachádzalo ina minimum učiteľov , no mne to pravdu povediac vyhovovalo . Keby som si mal vybrať medzi tým koho vlastne ošukám , keby som pred sebou videl krásneho sey modela alebo najškaredšie dievča na tomto svete určite by som si vybral to dievča . Vyskúšal som sex , dokonca sex so svojim bratom , no vôbec sa mi to nepáčilo . Nevzrušovalo ma to , už iba tá myšlienka že do mňa niekto pchá penis vo veľkosti toho môjho ma ztriasie po celom tele . 

Pozrel som sa na svoju učiteľku ktorá pomaly prešla k svojmu stolu kde si uvoľnila miesto na to aby sa so svojim sexy zadočkom mohla posadiť . 

,,si krásna" povedal som jej a podišiel som k jej dokonalému telu na ktoré som sa tešil zo všetkého najviac . nevedel som odhadnúť či bude chcieť predohru alebo nie , nevedel som odhadnúť to či sa na mňa okamžite vrhne a preberie kontrolu . Pri nej som nevedel v  tejto chvíli určiť nič . 

nečakal som na žiadny krok , jednuducho som si ju vzal do náručia a svoje pery spojil s tými jej . Zahryzol som jej do pery a potiahol smerom k sebe . zakňučala jemne od bolesti čo ma veľmi potešilo a svoje ruky som presunul na jej zadoček a povzdychol si . Dúfal som , že ona bude iná , dúfal som , že ona bude tá ktorá ma konečne urobí hoci aj svojimi perami . Môj penis sa prebúdzal a ona svojou rukou mu dopomáhala k tej dokonalej veľkosti . 

Ked som svoju ruku chcel presmerovať na jej vchod , na jej jaskynku niečo ma zarazilo . Svojimi prstami som vošiel pod jej tesnú sukňu a nahmatal niečo čo ma zarazilo . Okamžite som sa postavil a asi som nebol jediný . 

,,ty . . ty máš penis?" 

Z pohľadu Jasona: 

,,milujem ťa" povedal Mark po tom ako sme sa opäť zvalili na posteľ pričom som svoje ruky presunul na jeho nohavice . Posledné mesiace som sa s ním stretával každý deň , aždý deň som sa tešil na tú chvíľu kedy budem v jeho náručí . Premáhal som sa , myslel som si , že toto sa mi nikdy nestane ale stalo sa . Som gay , no na druhej strane som človek ako každý iný . Nezmenil som štýl obliekania ani správanie , nehovoril som prehnane sladko kedže v mojom slovníku sa často objavovalo niekoľko pikantných nadávok . 

Ale som pripravený na toto? Mark sa na mňa pozrel a čakal na moju reakciu . Nevedel som čo mám povedať , čo ak som to takto necítil? čo ak moje city k nemu neboli tak celkom rovnaké ako tie jeho? 

Iba som sa usmial a povedal ,,Dakujem" 

Horny BieberWhere stories live. Discover now