59 časť

1.2K 38 6
                                    

Ubehlo niekoľko dní a ja som musel prestať myslieť na tie veci ohľadom sexu , ktorý som praktikoval . S Allison ani so svojim nevlastným bratom som sa prestal zhovárať , presťahoval som sa k svoju dávnemu kamarátovi , ktorý mi požičal svoje poznámky z ktorých sa momentálne učím pretože moje skončili záhadným spôsobom spálené .

Vedel som , že som to urobil ja , no nechcel som si priznať , že som bol až taký idiot , ktorý to nechal zájsť až tak daleko . 

,,Bieber? povedz mi všetko čo si pamätáš o saponínoch . . " povedal Josh po tom ako som si prečítal posledné stránky jeho zošita , ktoré mi vôbec ale že vôbec nedávali zmysel . 

,,Saponíny? tak to sú . . ." snažil som sa loviť v pamäti a povedať všetko . Sústredil som sa na niekoľko slov a povedal úplne všetko od slova do slova . Každý v mojom okolí kto si už prešiel týmto peklom mi hovoril , aby som pri maturite nestresoval a nedovolil aby som bol aspoň na moment ticho . Hoci neviem pvoedať nič o danej téme mám sa aspoň tváriť inteligentne a povrchovo o nej hovoriť ako keby som to mal nabiflené od začiatku po koniec , z predu do zadu zo stredu na začiatok z prava do ľava alebo rôznym iným spôsobom . 

,,Povedz mi čo sú to liekové interakcie" lavil som v pamäti a spomínal na tú hodinu na ktorej som sa to učil od slova do slova , vedel som si spomenúť na akej strane dokonca v akom riadku od spodu alebo od vrchu . 

,,Tak Bieber niekoľko rokov sa neučíš a stačí ti týždeň na to aby si to všetko dobral až takto do podrobna? tak klobúk dole" zasmial sa Josh pričom mi z rúk vytrhol zošity , ktorých som sa nemienil vzdať . 

,,čo ti poviem génius sa nezaprie" zasmial som sa a prešiel si prstami po vlasoch pričom som sa snažil znieť aspoň na moment inteligentne . 

,,takže zajtra je tvoj veľký deň . Deň kedy sa rozhodne o tvojej budúcnosti" na toto som sa netešil vôbec . Hoci som bol schopný sa všetko nabifliť nebol som si istý ako budem reagovať , ked uvidím všetkých svojich spolužiakov ako sú vystresovaný a hlavne vyobliekaný vo výberových oblečeniach , ktoré im zakúpili rodičia v nádeji , že z ich deti aspoň pre tento krát niečo bude alebo sledovať všetkých svojich učiteľov pokope ktorých tak veľmi nenávidím . 

,,ak sa nebudeš vedieť sústrediť predstav si ich všetkých nahých" tak pri týchto slovách ma vážne striaslo . Nevedel som si predstaviť človeka s nadváhou , pripomínam s nadváhou niekoľko 1OO kg ako sedí predo mnou so svojimi ovisnutými cickami a s bruchom ako pivný súd . Alebo profesora , ktorý meral cez dva metre no prsty na jednej ruke nemal tak v celku pokope . 

,,Kurva tak to si mi vážne pomohol ." zasmial som sa , prevrátil očami a rozhodol sa aspoň raz vo svojom živote ísť skôr spať a nezaspať ráno . 

Viem že sa píšu najprv písomné no dajme tomu , že ide priamo na ústne :D 

maturila Justina Biebera nebude ako každá jedna ;) 

Horny BieberWhere stories live. Discover now