13 časť - ,,konecne dobrý nápad . . ."

3.1K 72 4
                                    

Tak len pre info casti asi budem pisat vecer na mobile kedze moja mama by nebola dva krat nadsena akemu pisaniu sa jej dcera venuje . Takze bude to bez mekcenov . Ked to niekomi bide vadit tak nech to necita :))

Prechadzal som ulickou a uvedomil si , ze kazde bystre oko tupeho spoluziaka smeruje priamo na mňa . Chcel som im noeco povedat , povedat im co si o nich myslim no bolo mi to uplne jedno . Predstavoval som si akomi v skutocnosti musia zavidiet moju vybaju , kedze to co oni skryvaju vo svojich lacnych nohaviciach je iba vyprahnuta dazdovka ktora nikdy nebude mat ty spravnu dlzku a celkovy tvar.

,,nemohlo by to ísť rychlejsie Bieber?" Snazil som sa ist pomaly a nysliet na nieco nechutne a otrasne co by mi pomohlo k tomu aby moj penis dostal normalnu dlzku. No jej hlas a priliehave cierne oblecenie ktore by si zeny v jej veku nemohli dovolit ma iba vzrusovali. Myslel som na to ake by to bolo keby som ju prehol cez lavicu a ukazal jej vsetko co v skurtocnosti dokazem. Presiel by som ju z predu ale aj zo zadu pricom by kricala opakovane moje meno.

Postavil som sa k tabuli a cakal co sa bude diat. Mojee nohavice, ktore boli celkovo až prilis priliehave k mojej postave boli natiahnute na jednom mieste. Nepovedala nic , nepozrela sa mi do oci a neposlala ma k riaditelovi so svojim monologom o tom ake som nevychovane decko a ako si to vlastne dovolujem predstupit pred celu triedu dospievajucich ludi.

,,zober si kriedu a pocitaj . . "

Povedala prisnejsim hlasom pricom mi nadiktovala nekonecny priklad ktory som mal vypocitat behom niekolkych minut. Nepozerala sa na to co robim , vratila sa k svojim veciam ,ktore musela este dnes dokoncit a ja som tam stal a dival sa na cisla , ktore mi nedavali zmysel .

Kedze som nevedel ako sa tato blbost vlastne pocita a na svojich spoluziakoch som nespozoroval ani tu najmensiu ochotu mi pomoct bol som strateny.

Stal som tam ako ten tlk a cakal co sa asi tak bude diat. Mohla ma posadit na miesto s napomenutim alebo ma poslat k riaditelovi , ktoreho som bol navstivit uz zoparkrat.

,,no Bieber čo na tom priklade vlastne nechapes?"

Postavila sa ku mne tak blizko ako sa len dalo a bez toho aby sa na mna co i len pozrela sa mi opatrne svojou postavou optrela o rozkrok.

Boze ako som tuto zenu potreboval , potreboval som citit jej teplo , potreboval som vo svojich rukach drzat jej dokonalu vybavu .

,,urcite by ti pomohlo doucovanie"

Horny BieberWhere stories live. Discover now