53 časť

1.3K 31 3
                                    

Konečne som tu!:D

No chcem vám iba povedať , že som nebola doma celý víkend preto som nič nepísala a tak J a prekročili sme 61.OOO to kedy :OO

Z pohľadu Justina:

Bolo vážne krásne sledovať , ako sa moje zošity tratia z tohto sveta . Nie je nič viac oslobodzujúce ako zistiť , že je o jeden problém postarané .

Nechal som to tak , plameň sa pomaly zhasínal a ja som mal konečne  pokoj na duši . Kedže som sa cítil až príliš uvoľnený zapol som si hudbu a snažil sa o tanec , ktorý mi nešiel tak ako som si to možno predstavoval .

Trsal som svojím zadkom do rytmu a odfukoval dym z cigarety , ktorú som miloval , ktorá ma vedela v dosť veciach ukľudniť .

Posadil som sa na pohovku , ktorá bola dosť pohodlná a stiahol si nohavice tak , aby som si svojho vtáka uchopil pevne do rúk . Naslinil som si pravú ruku a zatvoril oči . Kedže si väčšinou hodín svojho Jerryho pravou bolo to niečo nové . Niečo čo by sa dalo prirovnať k neskúsenému dievčaťu , ktoré ešte nevie čo má v skutočnosti s ním robiť .

Myslel som iba na jednu vec , jasné , že celý svoj život som myslel iba na sex a na menej podstatné veci , ktoré prišli niekedy v hod no v tejto chvíli som myslel na porno , ktoré som si pozrel nedávno .

Honil som si svoje péro a myslel na to aké by to bolo opäť cítiť to teplo nejakej čupky , ktorá si myslí , že s ňou ostanem navždy .

V tom som počul známy zvuk , ktorý mi pripomenul minulosť . Okamžite som vypol hudbu , ktorá mi hrala na plné pecky a sústredil sa iba na to čo som v skutočnosti počul . V duchu som sa zasmial , kedže tie zvuky , ktoré boli až príliš povedomé vychádzali priamo z izby Allison a Jaxona , ktorý si to popravde opäť podľa všetkého rozdávali .

Vyzliekol som si zo seba nohavice , opatrne sa zodvihol zo zeme kedže som svoju rovnováhu neudržal tak ako som to chcel , a prešiel pohľadom po dverách , ktoré boli mierne pootvorené .

Kedže som to nevydržal a pri pohľade na to ako Jaxon s Allison sa uspokojujú navzájom v polohe 69 ktorú niekedy využívam pri uspokojovaní dievčat v mojom okolí .

,,zlatíčka . .“ povedal som , pričom som vkročiť do priestrannej miestosti , ktorá bola celá doslova zasypaná obrazmi soškami a podobnými blbosťami , ktoré ma nikdy nepriťahovali .

 

,,čo tak si zajebať spoločne?“ 

Horny BieberWhere stories live. Discover now