5O časť

1.6K 39 3
                                    

ešte takých 10-15 častí :))

časť venovaná : 

MattIvett :))

Z pohľadu Allison:

Cítila som ako mojím telom opäť prechádza vlna vzrušenia a orgazmu . Nechcela som aby táto chvíľa niekedy skončila , nechcela som ich pustiť opäť na hodinu , chcela som si túto chvíľu ktorú trávim s nimi zapamätať navždy .

,,Pridaj . .“ povedala som Justinovi pričom som na Jaxonovi jazdila už sama .

Videla som na ich tvárach , že nevládzu , že je to na nich už mnoho no ja som sa ptorebovala uspokojiť .

Nevedela som kedy budem mať opäť sex , nevedela som kedy ich opäť uvidím a kedy opäť vo svojom tele pocítim naraz ich nástroje .

Bolo to vážne dokonalé , sledovať ako sa na seba pozerajú ako sa vlastnými slovami povzbudzujú k lepším výkonom .

Nevedela som si vybrať ktorý z nich je lepší milenec . Vedela som , že Jaxon nemá veľa skúsenosti no jeho výdrž ktorú majú asi v rodine mi to dokonalo vynahrádža .

Jaxon má dokonalé telo , vyplacovaný hrudník a taktiež tehličky , ktoré doslova hltám pohľadom . Priznal sa mi , že nie vždy to bolo tak .

Boli dni alebo skôr povedané roky , ked bol Jaxon obyčajným dieťaťom ktoré šikanovali pre jeho nadváhu . Nemohol sa brániť , celé dectvo trpel za to , že jeho telo nebolo celkom ideálne .

No neskôr na sebe začal pracovať . Celé hodiny strávil v posilovni a snažil sa zmeniť celý svoj život . Snažil sa stať novým človekom .

No na druhej strane je tu Justin . Jeho telo nie je také vypracované ako to Jaxonove no jeho obrovský vták na ktorý je vážne pyšný , pre ktorý si zaslúžil niekoľko pomenovaní mi niekoľko krát doslova vybil dych .

Keby som si mala vybrať medzi nimi dvoma nebolo by to najľahšie.

Z pohľadu Justina:

Prirážal som pričom som vo svojích rukách drtil jej prsia . Bradavky , ktoré mala tmavšie no obrovské som miloval už od prvého momentu kedy som ju stretol . Miloval som jej úzku pičku v ktorej sa muselo vystriedať niekoľko ľudí .

Miloval som ako kričala moje meno pri každom mojom náraze . Nekričala Justin kričala Bieber , kedže som nebol v tejto miestosti jediný nadržaný .

Možno si niekto pomyslí , že je to zvrátené šukať jednu babu so svojim bratom no na druhej strane nemusel som to pred ním tajiť .

Posledný krát som prešiel svojím penisom po jej lastúrke a pousmial sa na svojho brata .

,,Jaxon? Tieto prázdniny by mohli byť zábavné“ zasmial som sa a spomenul si na to , že už o pár týždnov príde ten moment kedy sa konečne rozlúčim s touto školou a konečne sa zbavím niektorých ľudí , ktorých som z duše nenávidel .

,,Až ked zmaturuješ Bieber“ povedala Allison pričom som sa postavil a z hlboka som sa nadýchol ,.

,,mám ešte mesiac do maturity láska“ mrkol som na ňu .

,,od budúceho týždňa máš akademický týždeň a potom maturita Justin“ pozrel som sa na dútum , ktorý mala zakrúžkovaný vo svojom kalendári a povedal .

,,Kurva , Kurva , Kurva . . . „ 

Horny BieberWhere stories live. Discover now