23 časť

2.4K 50 8
                                    

Milujem školu ktorá mi dokonalo prekazí plány vždy ked chcem písať -.-

No nič tu je dalšia časť!:D šup šup vote a potom komentíky

a ospravedlnujem sa za gramatické chyby ale nie som na svojom pc

Z poľhadu Jaxona:

Pohľadom som prešiel po mojom bratovi ktorý sa na mňa iba usmieval . Nevedel sompredpokladať na čo myslí no pri jeho pohľade som vedel , že to nemôže byť nič normálne.

,,Dievčatá čo keby ste si robili svoju prácu?" prešiel som pohľadom po mladých babách ktoré sa predo mnou ukázali v celej svojej nádhere . Bol som presvedčení , že dnes sa to konečne stane . Nechcel som čakať na osobu ktorú by som miloval , nechcel som byť jeden z ých ktorý niky nezažijú to blaho byť vo vnútri dokonalej baby . Chcel som to jednoducho urobiť , dnes , hned!

Prešli sme niekoľko krokov k miestu kde by bola menšia pravdepodobnosť , že by nás njaký nadržanec alebo skôr stará pani s nedorobeným psom mohli nájsť a pritisol k sbe jedno z dievčat .

,,No vidím braček , že si vážne Bieber ." poznamenal Justin po tom ako som ho videl ťahať jedno dievča zo sebou niekde dlej do kríkov .

Bol som na to sám , sám s dievčatami ktoré presne vedeli čo majú robiť . Netrebalo sa hrať s kúskami oblečenia ani ničím podobným takže vec bola jasná . Zatvoril som oči po tom ako som na svojom nástoji ucítil jemný dotyk ľudských rúk . Bolo to krásne , bolo vážne krásne cítiť ako sa ma tam dole pekne dotkaju . No krajšia vec ešte len prišla . Ked som ucítil dychtivý dych a jazyk , ktorý vedel s mojím náradím priam divy som sa cítil ako v siedmom nebi .

,,Prebohaaa.. . . ." zakričal som bez toho aby som si uvedomil , že nie sme na tomto mieste úplne samy .

Po tom ako dievčatá skončili bol čas na to najväčšie číslo . Z hlboka som sa nadýchol prešiel pohľadom po blondíne ktorá bola pri mne tak blízko ako sa len dalo a priložil na jej dierku moj kolík (stále sa smejem:DDD)

Išiel som na to pomaly , tak pomaly ako sa len dalo . No po niekoľkých sekundác čo som bol v nej a cítil , že to tak dalej jednoducho nepôjde som zrýchlil . Cítil som sa dokonalo , neopísatelne .

,,Rýchlejšie! no tááák" kričala.

,,no tááák" cítil som ako sa na mňa rýchlo naboduje , ako sa na mna obracia s pohľadom neskrotenej šelmy .

Prešiel som pohľadom po dalšej blondíne a okamžite ju vzl do svojho náručia .

Po tom ako sme vystriedali niekoľko polôh a ja som stále nemal dosť som prišiel na nápad ktorý sa im na prvý pohľad nepáčil .

,,Nie nedáš ho tam . . " povedala mi .

,,To si len myslíš" žmurkol som na ňu , otočil ju tak aby mi dopadla svojou riťkou na mojho kamaráta a z chuti som prirážal . Cítil som , že vrchol sa pomly blíži . Svoj klacek (čeština forever:D) som z nej vybral a rýchlym pohybom ho posunul do út dievčaťu , ktoré na neho dychtivo hľadela .

Po tom ako sa všetko skončilo a ja som sa vrátil naspäť na miesto kde sme sa mali stretnúť s Justinom som na jeho tvári videl , že si to užil presne tak ako ja .

,,Tak čo?už si konečne muž?" zasmial sa , potľapkal ma po pleci a ukázal aby sme sa na okamih posadili .

Vedel som , že to bol náš pvý krok k tomu aby sme sa spoznali . Aby sa z nás stali kamaráti alebo dokonca bratia .

Z pohľadu Allison :

prvá hodina so svojou vlastnou triedou . Povzdychla som si a prešla pohľadom po mennom zozname , ktorý som si stále nevedela zapamätať .

Nechcela som triedu , hned prvý rok na škole a ja mám na starosť tých nepodarkov , ktorý si o sebe myslia všetko no pri tom nevedia nič .

,,Tak ? ako ti to zatial ide?" ozval sa za mnou mladý kolega , ktorého som si vedela predstaviť s dokonalým zadočkom v posteli . Hoci nemal na Biebera , ktorý ma priťahoval celou svojou súčasťou no na jedno možno dva odreagovania by sa mohol zísť .

,,V pohode " pousmiala som sa , pozrela sa na niekoľko zrelých učiteľov , ktorý boli v zborovni s nami a napísla malý lístoček ktorý som mu nenápadne votrela do ruky .

Prešla som niekoľko krokov na miesto kde by sa malo nachádzať nikoľko tried a spoemnula sa na noc ktorá sa stala iba pred nedávnom . Ako sa mu mám pozrieť do očí bez toho aby som sa nezasmiala?

Vošla som do triedy , prešla pohľadom po žiakoch a hľadala práve jeho . Vzala som si triednu knihu a spýtala sa vetu ktorú sa musím pýtať každý deň .

,,Tak kto dnes chýba?"

po tom ako sa mi dostavila odpoved s názvom Bieber som a strhla . Prešla sa niekoľko krokov po miestosti a pristihla sa pri tom , že som opäť na neho myslela .

žeby sa naša učiteľka zamilovala?:D

no ta to sa dozviete po tom ako tu bude 5 DLHYCH komentárov a 2O vote:33

lásky vy to dáte:D

inak toto všetko píšem iba kvôli vám :D Justina nepočúvam už nejako . Nejako vôbec no nehejtujem ho . Takže vám dúfam nevadí , že už nie som vo vašej rodine beliebers:) no uchylné story s ním vám budem píať kbudete mať záujem :D

tak čo má to vôbec cenu?

dostal sa niekto až tu na koniec? o.O

Horny BieberWhere stories live. Discover now