2 seria

479 29 0
                                    

tak a som tu :) plná nápadov :D 

Z pohľadu Justina:

Kedže hodina ma vôbec nezaujímala a reči o tom koľko ľudí zomrelo v druhej svetovej vojne alebo o tom koľko ľudí sa zachránilo a utieklo do nejakej jaskyni alebo niekde inde jednoduco som urobil to čo asi každý žiak v tejto učebni . Svoje ruky spoločne s dutou hlavou som zložil na lavicu a snažil sa zaspať kedže posledné noci ma vyčerpávali hlavne študentky ktorým som pomáhal s doučovaním . 

Nebolo to doučovanie z chémie alebo biologie ale doučovanie zo sexu ktorý im bohužial nešiel úplne najlepšie a to znamenalo to , že to nebolo posledné stretnutie . 

Pomaly som zaspával a vnáral sa do dokonalého na ktorý mi mal ukázať všetk prednosti topmodeliek . Poslednú dobu som mal strašnú chuť na sex , nevedel som nájsť v tejto škole žiadne dievča ktoré by ma vedelo stopercentne uspokojiť . nedokázal som nikoho nájsť kto by mi ukázal svoju vášeň a tú pravú energiu , prečo práve energiu? pretože polovica dievčat s ktorými som na výške spal sa urobili pri prvých troch zásunoch . A kedže ja som nebol ten ktorý zasunul pár krát a vyšiel nemohli mi dať čo som chcel . 

,,No jasné . . " povedala profesorka ktorá mala na sebe nejaké tie šatičky ktoré jej kúpil nápadník za dobrú fajku . 

,,mohla som si myslieť , že môj výklad bue pána Biebera nudiť ." kedže môj spánok nebol ešte dosť tvrdý , taký tvrdý ako napríklad moj penis každé ráno , okamžite som sa postavil . 

,,a čo mám robiť? mám sa dívať ako tlk a počúvať o rečiach ktoré ste si aj tak pozreli na referátoch pred hodinou?" nikdy som nemal problém s tým povedať ľuom presne to čo si myslím . 

,,Bieber okamžite sa postav a ospravedlni sa" povedala prísnym hlasom ktorý ma vôbec v tejto chvíli neprekvapil . Nechápal som to , ked som sa pozrel na žiakov v tejto triede niekedy som nechápal ako sa sem vôbec mohli dostať . Boli úplne vympletý , jediná vec ktorá ich zujímala bolo to aká bude dalšia látka z daného predmetu alebo aké dokonalé jedlo budú variť v našej jedálni . V tejto triede som natrafil iba na zopár výnimiek ktoré ma vedeli pochopiť a zasmiať sa na veciach ktoré som vlastne rozprával . 

,,postavil som sa v nohaviciach nerobí mi problém postaviť sa aj tu" bola to pravda . Môj vták stál v pozore a ukázal som to priamo svojej profesorke aj triede ktorá možno ani nechápala čo to znamená . 

,,okamžite si vezmi svoje veci a do kabinetu" zasmial som sa kedže som vedel čo to znamená . Kto by to preboha nevedel? iba tak bezdôvodne si ma zavolá do kabinetu ked vidí ako mi môj vták stojí? videl som ako sa na mna pozrela , jej modré oči si ma premeriavali a niečo mi naznačovali . vzal som si teda svoje poznámky na ktoré som si iba kreslil holé ženy a vyšiel z triedy po tom ako mi otvorila dvere . 

Horny BieberWhere stories live. Discover now