69 časť

1K 28 2
                                    

69 časť musí byť extra! kedže to je moje oblubene číslo :DDDD 

Z pohľadu Jaxona: ked som videl ako sa madík doslova prilepil na Allison svojim vtákom pochopil som , že prišiel ten čas aby som zakúsil ten pravý adrenalín . Napil som sa z fľaše vodky ktorú som mal najbližšie a jednou rukou si prešiel po svojom vtákovi nech sa aspoň trocha spamätá . Na Allisoninej tvári som videl , že nebola príliš nadšená ked videla , že s do nej zasunul svojim malým trpaslíkom , ani ho len v sebe nepocítila . 

Pozrel som sa ako Justin stojí nad nimi . Podišiel som k nemu a capol ho po zadku dosť silnou ranou . Ked sa na mna otčil a ukázal mi prostredník nevšímal som si ho . Chytil som ho takaby sa nemohol vspierať , jednou rukou som mu dráždil jeho vtáka ktorý bol dokonalo vyvinutý . Oblapil ho svojou rukou a prechádzal nou hore dole hore dole pričom používal aj krúživé pohyby . 

,,ty kokot čo to robíš?!" vyskočil na mna pričom sa ma snažil odohnať . Dal som mu facku , poriadnu facku ktorú som si nechával v sebe dosť dlho . Svojím stoporeným poenisom som sa priblížil k jeho zadočku , ktorý nebol pripravený . 

Roztiahol som mu polovičky a svoj penis položil na jeho otvor . Neváhal som , nemyslel som na to že je to môj nevlastný brat jednudcho som prirazil a cítil to známe teplo ktoré obklopilo môj úd . Chytil som o za boky a jednou rukou ho udrel tak aby svoje telo prispôsobil k mojim prárazom . Ked pochopil , že vzpieranie je v tejto hvíli úplne zbytočné prestal s tým . 

Pridal som na svojom tempe , bolo to tempo ktoré jeho riťka nemohla vydržať . Po tom ako som videl , že opäť sa snaží protestovať som ho jednou rukou chytil pod krk a a druhou za gule , ktoré som prevracal ako sa len dalo . 

,,Kurva Jaxon prestaň!" vrieskal snažil sa ujsť . no nepomáhalo to , moj penis chcel isť ešte hlbšie a hlbšie . 

nvnímal som jeho narážky aký som buzerant a podobne chcel som sa do neho iba vysttiekať .

Keď to na mňa pomaly prichádzalo oprel som sa do toho ešte silnejšie . svoj ud som do neho zapichol a striekal ako keby to bolo na posledy . Pohladkal som jeho zadocek a odisiel .

O pár dní*

po tom ako som vyzdvihol Jaxona z nemocnice pre nahodne pomliazdenie celuste a zlomenych par rebier sme sa dohodli , že sa už o nič nebude pokúšať . S Allison , ktorá bola posledné dni dosť najebaná , nechcela dať jebnúť ani jednému z nás sa s nami obidvomi dohodla na stretnuti z kaviarni oproti jej bytu .

S Jaxonom sme sa posadili na stolicky a cakali , objednali sme si nejaku tu kavu ktora sa bude podobat skor na vodu zmiesanu s hovnom .

,,ahojte chalani" povedala Allison pricom sa posadila opoti nam .

pred tym ako sme prisli na miesto sme sa s Jaxonom rozpravali , uz nas to nrbavilo stale dookola zazivat s Allison to iste . Rozhodli sme sa to dnes definitivne ukoncit .

,,chalani mam pre vas jednu spravu" povedala pricom nam z tasky ukazala malu palicku ktoru som doteraz videl iba vo filoch .

,,som tehotna" chcela mi ju podat do ruk no ja som sa iba zasmia .

,,myslis si , ze vezmem do ruk nieco co si prilozila na zachodovu misu a ocurala? zavudni stetka" postavil som sa a pozrel sa na Jaxona ktory so mnou v tejto chvili iba suhlasil .

,,a decko? ti jebe ne?" zasmial som sa a zobral si svoju bundu .

,,zaplať účet a nikdy nás už nevyhľadaj..."

KONIEC!!!

chcem vam velmi pekne podakovat za kazdy vote , kometar ci uz mily alebo nie za kazdu spravu :D mimochodom ked si chce niekto popisat som stale tu .

tak co si myslite o 1 serii?:D a hadajte co! bude aj druha :3 zajtra napisem prolog :D nebudem vytvarat novy pribeh pre jednu seriu . budem pokracovat priamo tu ♠♥♥

Horny BieberWhere stories live. Discover now