15 časť - škôlka

3K 80 5
                                    

,,dofrasa" povedal som na plnú hrdlo po tom ako som si všimol koľko je vlastne hodín . už celých desať minút prebiehalo moje doučovanie s primadonou ktorú som mal okamžite opíchať . už desať minút som ju mohol držať v mojom náručí a cítiť to jej teplo aj z nútra .

ešte žiadne dievča ani žena ma nepriťahovala tak ako ona , už iba pri myšlienke na jej dokonalé boky sa mi okamžite postavil

Pozrel som sa pred seba , skontroloval si číslo učebne a vošiel dnu . Bez toho aby som sa na ňu čo i len pozrel som zo seba stiahol nohavice a tričko odhodil na opačný koniec triedy .

,,No kráska ideme na vec?" stále som sa na nu nedíval , pripravoval som všetky potrebné veci na to aby to bolo priam dokonalé no po tom ako som sa otočil ku katedre som to všetko oľutoval . Stál som tam nahý so stojacím údom pred malými škôlkarmi ktorý si prišli obzrieť vo voľnom čase našu školu . Bol to trapas , ktorý sa už nikdy viac nemal opakovať .

Ked som zahliadol ako sa malé dievčatko s otvorenými očami pozerá na mňa , ako dokonalo slintá pri pohľade na moje telo mysľou mi prebehlo niečo apsurdné .

Dofrasa! natiahol som na seba nohavice , zobral si zo sebou všetky svoje veci a vyletel z triedy tak rýchlo ako sa to len dalo . nemal som žiadnu inú možnosť, musel som predstierať , že sa nič nestalo .

,,co si si myslel" pozrel som sa pred seba a uvedomil si , ze hovorim so svojou triednou .

,,myslel si si , ze sa na mna pozries tebe sa postavi ta spagetka co mas v nohaviciach a ja zvlhnem? To si na velkom omyle Bieberko "

Chcel som jej naplut do tvare povedat jej co si o nej myslim no stale som citil to iste. Bez slova som sa otocil a kracal k svojmu autu ktore som mal zaparkovane nedaleko . Nemal som chut na ziadne dievxa v mojom diari ani na stare zname ktore mi este stale boli nieco dlzne . Po tom ako som kracal k autu som sa otocil na zakricanie malej dievciny s modrymi oxami a s blond vlasmi ktore drzalo svoju vlastnu matku pevne za ruku . Jej matka bola v dokonalej forme na to kolko rokov v skutocnosti moze mat . Pozrel som sa na ne a na okamih sa zastavil . Videl skm na pohlade tej malej ze chce nieco povedat , videl som v jej ociach tie jemne iskricky ktore som miloval .

,,mami?" To j ten pan ktory mal postvneho vtacika . Zahanbene som sa pozrel do oci matky malemu dievcatku ktoe mohlo mat maximalne 5 rokov a rozmyslal nad tym ako sa z toho celeho okamzite vyvlecim . Zena sa na dievctko pousmiala a presla okolo mn s usmevom na tvari . Pri tom ako sms sa minuli jej vypadol maly papierik ktory bol adresovany pravs mne . Otvoril som ho a v duchu si to opat precital .

- nie je fer ze ho videla moja dcera a ja nie . - k malemu a strucnemu odkazu bolo prilozene telefonne cislo .

Horny BieberWhere stories live. Discover now