5 časť. - ,,My name is Chiara . . ."

4.9K 100 4
                                    

5 časť

Ej kej ej uchylátors máte tu ďalšiu časť plnú vzrušenia a dalej vám ani radšej nepoviem :DD čítajte sa a hlavne nevzrušte sa :DDD

Po tom ako sme vystúpili z auta a premiestili sa do môjho domu, ktorý bol priam stvorený podľa mojích predstáv pohľadom som si vychutnával každú jednu možnosť dívať sa na jej dokonalé telo, ktoré doslova volalo o to aby som na neho položil svoje nebojácne ruky. 

Prešiel som si prstami po vlasoch a pozrel sa do zrkadla, ktoré som mal povesené na chodbe, ktorá bola zaplnená niekoľkými vecami mojich vlastných rodičov. Pozrel som sa neznámemu dievčaťu priamo do očí a pousmial sa.

,,Idem do sprchy… chcela by si sa pridať?” vedel som, že dnešný deň už pre mňa bol až príliš rušný, že moje telo doslova kričí po tom aby som ho nechal niekoľko hodín odpočívať no ako sa hovorí: 

Oči by stále jedli . . . 

,,nie nemám na to momentálne náladu” pousmiala sa a ďalej si prezerala moje fotky, ked som bol ešte malým chlapcom, ktorý docielil všetko čo vo svojom živote chcel. Chcel som byť úspešný, mať veľa peňazí a hlavne neriešiť nejaké problémy s tým čo mám vlastne vo svojom živote robiť. Moji rodičia ma vychovali správne, ukázali mi výhody ako dosiahnuť najvyššieho cieľa a vôbec sa nepozerať na to či som porazil svojich priateľov alebo nie. Ak mi na niečom záleží som v tom sám . . . 

,,ako chceš” prevrátil som očami a zhodil cestou do svojej obrovskej kupelne aj tie posledné zvyšky svojho oblečenia. Nechápal som čo sa do do nej vzdalo, ešte pred niekoľkými krátkymi chvíľami, ked sme boli v aute sa na mňa doslova vrhla svojimi príťažlivými perami a teraz sa tvári ako keby sa nič nemalo diať? Wohoohoo tak toto nie . . . 

Pustil som teplú vodu na svoju pokožku a kondicionér jemnými pohybmi vymasíroval do hlavy. 

Vedel som, že sa nemusím ponáhľať a tak som sa snažil uvoľniť tak ako sa len dalo. 

Snažil som sa myslieť na pekné veci a pri tom spomínať na včerajšiu noc a na dnešné ráno o ktorom si niekto môže len snívať. 

Po niekoľkých minútach, ktoré som strávil pod sprchou som si premyslel svoj plán na to ako mám to dievča dočerta dostať do postele. Musel som to vymyslieť tak aby nezistila, že vôbec nemám vymoženosti k tomu sa dnes nejakým spôsobom namáhať no tiež ju musím presvedčiť o tom, že ju dokážem uspokojiť tak ako to dokážem s každým dievčaťom. 

,,som pripravený..” povedal som si sám pre seba a prehodil si cez svoju spodnú časť tela iba trenírky. Vedel som, že ak by som si na seba dal nejaké iné oblečenie bolo by to náznak toho, že nemyslím iba na tú jednu vec. Na sex . . . 

,,…No konečne..” zaspamo sa dievča po tom ako som vkročil do svojej izby a v tom momente som doslova onemel. Na mojej posteli ležalo nahé dievča s dokonalou tvárou a ešte s dokonalejším telom. Chcel som ju vziať do svojich rúk a do nekonečna ju bozkávať. Bozkávať jej pery, bozkávať jej krk a dokonalé bruško, ktoré by bolo len zastávkou pred miestom, ktoré ma v tejto chvíli zaujíma zo všetkého najviac. 

,,pred tým ako začneme chcem od teba jedinú vec..” zašepkal som jej do ucha pričom sa nespelo začervenela. Nechcel som nič neobvyklé, nechcel som nejakú úchylnú vec, ktorou by som ju vystrašil a doslova prinútil k tomu aby odišla a odniesla si zo sebou aj môj úsmev. 

,,Chcem len vedieť tvoje meno. Tvoje krsné meno..” zasmial som sa a zadíval sa jej priamo do modrých očí. Bola odo mňa o niekoľko rokov staršia no vedel som ,že jej skúsenosti s jej vekom v žiadnom prípade nesúvisia. 

,,moje meno je Chiara…” zasmiala sa a priložila svoje pery na tie moje. Cítil som tú túžbu , ktorá jej doslova ovládala jej mladé telo. Videl som tú iskru v jej očiach, ktorá sa nedala tak ľahko 

Prešla mi jazykom po ušnom lalôčiku čo ma donútilo k tomu aby som vydal zo seba slastný ton. Vedel som, čo bude pokračovať ale v žiadnom prípade som ju v tejto činnosti nechcel zastaviť. Zatvoril som oči a vychutnával si tie dokonalé pocity, ktoré mi prechádzali každým nervom, každou bunkou vlastného tela. 

Chiara sa na chvíľku vzdialila svojimi vlhkými perami od môjho tela a prehrabla si tmavé vlasy tak aby jej v tejto chvíli nezavadzali. 

Svojimi dokonalými prstami prešla po mojich tehličkách, ktoré som si vždy zdokonaľoval niekoľkými hodinami týždenne v posilňovni a zastavila sa až pri trenírkach, ktoré jej bránili v prechodu. 

Svojimi vlastnými zubami ich dala zo mňa dole a opatrne vzala do svojich rúk môj nástroj, ktorý jej dokonalo zapadol medzi prsia. 

Nebolo nič krajšie ako cítiť jej telo na nástroji rozkoše. 

Nebolo nič krajšie ako cítiť jej pery na Jerrym , ktorý sa jej o niekoľko krátkych chvíľ pekným spôsobom odvďačil. 

Posadil som sa na roh postele a donútil ju k tomu aby si ľahla. 

Bol čas na to odplatiť jej to svojimi vlastnými zručnosťami . . . 

Horny BieberWhere stories live. Discover now