22 časť

2.4K 47 4
                                    

mám pre vás nejaké to menšie info . Kedže nie som zo sebou spokojná ako sa nikdy neviem dokopať k časti a dokonca sa ani pozrieť na wattpad tak som sa rozhodla , že budem písať od dnešného dna poctivo . Dala som si dni , že UTOROK , STVRTOK , PIATOK plus možno jedna cez víkend bude VZDY časť . Hoci by som sa mala dotrhať dokopať a neviem čo ešte . Vážne ma mrzí , že táto story je tak na dne , popravde neviem prečo nepokračujem s písaním pravidelne . (BUDEM PISAT DLHSIE CASTI!)

Ale posnažíte sa aj vy a budete aktívny? budete dávať VOTE a hlavne dlhé komenty aby ma to vždy potešilo a doslova prinútilo k tomu aby som písala? lebo ak nie , k to vzdáte vy vzdávam to aj ja:))

A teraz k časti .

,,toto nemôžeš myslieť vážne" pozrel som sa na neho a snažil sa upokojiť . Ked som videl ko sa zahanbene vyzlieka a snaží sa zakryť svoje prirodzenie som nedokázal udržať slzy v sebe . Bolo to vtipné vidieť ho , ako sa neisto cíti na tomto mieste .
Zhodil som zo seba všetko oblečenie ktoré som na sebe mal , poprvde v tejto chvíli som nemal na sebe pomaly nič kedže som presne vedel kde chcem ísť a snažil sa mu ukázať asi najväčšie pozitívum tejto situácie .

,,vidíš tam tie buchtičky ktoré sa na nás pozerajú?" prešiel som pohľadom po dievčatách , ktoré sa pozerali priamo na nás a pomyslel ako to robíms niekoľkýminaraz . Bolo to oveľa lepšie ako sedieť v škole a nič nerobiť , ako sedieť v škole a čakať iba na pojebané zvonenie ktoré sa nechce dostaviť .

,,no ale ja . .. nemal som ešte žiadne dievča" tak toto ma dorazilo . Chalan starší ako ja s dobrýmštýlom , to sa musí uznať a nemal babu? zasmial som sa , na chvíľu porozmýšľal a potom prehovoril .

,,To nemyslíš vážne? ty si ešte stále panic? preboha koľko že máš rokov? a to , že si Bieber asi nebude pravda . . ."  posadil som sa na obrovské drevo , ktoré musel priniesť nejaký debil z mora a snažil sa mu nejako vysvetliť všetko čo sa týka toho veľkého dňa .

,,Ale vieš aký je rozdiel medzi dievčatkami a chlapčekmi . Vieš aspoň , že čo majú medzi nožičkami" povedal som to vysokým detským hlasom .

Jaxon sa postavil prešiel niekoľko krokov a urazene sa na mňa pozrel . Vedel som , že som to v tejto chvíli prehnal .

,,vieš čo? nemal som ti nič hovoriť . Tváriš sa ako veľký čávo no namiesto toho aby si mi pomohol sa správaš ako kokot"

pozrel som sa na neho a pocítil som , že to musím nejako napraviť . To bola jednoducho výzva . Prešiel som k milým dievčatám ktoré mali dokonalé telá . Vyšportované , mali cici aj rici no ich tváre boli také všelijaké . Ale pri sexe som si predsa dokázal predstaviť hocikoho .

,,Hééj baby . .. " postavil som sa pred nich priamo aby videli tú nádheru ktorú som mal medzi nohami a snažil sa im to nejako vysvetliť .

,,Mám taký veľký problém , no pre naše dobro to je je taký veľký ako môj jerrynko" zasmiali sa čo pre mňa znamenalo , že je to pre mňa menšie plus .

,,Je to vážne prekvapivé ale to dilino tam . . " ukázal som prstom na Jaxona .

,,V živote nemal dievča a potrebuje sa svojho venčeka zbaviť" ked som povedal tú vetu dievčatá sa okamžite rozbehli k Jaxonovi a doslova sa mu hodili okolo krku . Pozrel som sa na neho a pohľadom mu naznačil , že pre dnešok to má určite u mňa .

táák dalšia časť bude z pohľadu Jaxona:D

komenyyyyyyyyy

Horny BieberWhere stories live. Discover now