57 časť

1.4K 41 7
                                    

venovaná pre : leusgrey

ňach ňach ňach uži si časť:D

Zatvárajú sa mi oči :D uplne a to ešte učiť sa chcem šak prečo ne . . takže po prvý krát písané v polospánku . .

Z pohľadu Justina:

Cítil som sa dokonalo , štetka ktorú som mal vo svojej moci sa vôbec nehýbala . Myslel som si , že je mrtva alebo niečo podobné no po tom ako som jej ho pekne vytiahol zo zadočku si povzdychla a opäť na mňa dosadala . Vedel som , že nemá ešte dosť .

,,Nadržaná kurva!“ vykríkol som na ňu a chytil ju za boky , kedže jej vlasy neboli dostačujúco dlhé .

,,stále nemáš dosť?“ bolo mi jedno či to bude Jaxon počuť alebo nie . (Justin je opitý :DDD)

Chcel som tu štetku zo všetkých strán z každej polohy , chcel som ju cítiť aká je v podstate úzka a aká je nadržaná . Chcel som aby vedela , kto to je Justin Bieber .

Stále na mňa hovorila nejaké nezmyselné slová o tom ako sa to vlastne správam no mne to v tejto chvíli nevadilo . Bola to predsa iba šľapka na jednu noc , nič viac .

Nikdy som sa nechcel viazať , nikdy som netúžil po veľkej rodine alebo dokonca po deťoch . Bože chráň aby mi po dome ktorý by som niekedy v budúcnosti vlastnil nejaký malý špunt a oslovoval ma ,,ocko“ .

Nikdy som nejako netúžil po dlhodobom vzťahu s láskou a všetkou tou romantikou , ktorá bola s tým zviazaná jediné na čo som myslel bol sex . Sex , ktorý pre mňa znamenal niekedy viac ako pre alkoholika alkohol a pre fajčiara cigarety .

No v tom som cítil niečo čo ma vážne prekvapilo . Na svojom zadku , ktorý nebol nikdy zvlášť zaobstaraný mužskými rukami som cítil dlane a niečo tvrdé , čo som sa bál uchopiť .

Nechcel som sa pozrieť do zadu a vidieť niečo čo by ma možno podľa všetkého odradilo z prirážania .  

,,ty vyjebaná štetka dovliekla si si svojho pasáka?“ chytil som ju surovo za boky , ktoré boli o čosi širšie no to mi vôbec nevadilo .

,,Tak za to kruto zaplatíš“ povedal som a sledoval čo bude jej priateľ robiť .

,,Justin . . teraz z teba vyjebem všetky chujoviny ktoré sa v tebe skrývajú“ počul som hlas , ktorý som sa snažil ignorovať .

Na svojom zadku na ktorom som bol popravde dosť citlivý som pocítil penis . Chcel som sa nejako zbaviť toho pocitu no predstava , že by som opustil svoju kurvičku v tom najlepšom neprichádzala do úvahy .

Cítil som ako sa jeho penis pomaly tlačí na moju dierku .

No tak Justin to dáš , jeden možno dva prírazy a bude vonku .

Po tom ako penis vstúpil do mňa som sa snažil upokojiť . Bola to bolesť , bolesť ako keby mi bez uspávania zatlkali do hlavy klince a pritom na mňa rozprávali s heliom v pľúcach . Bola to bolesť na ktorú som si musel zvyknúť .

No držal som , to , že som cítil boelsť som chcel preniesť na kurvičku v mojích rukách . Prirážal som tak ako keby to bolo posledný krát v mojom drahocennom živote .

,,Urob sa !!“ kričal som na celé hrdlo a cítil ako do mňa priráža ešte zbesilejšie .

Nenávidel som to , chcel som sa otočiť no to by znamenalo , že by som svoj penis musel vybrať s dievčaťa pod sebou .

A v tom to prišlo . Videl som na vlastné oči vystrieknuť semeno . Pozrel som sa na svojho vtáka a zistil , že to semeno nie je moje .

Kedže ešte stále do mňa niekto zbesilo prirážal prešiel som svojou rukou medzi nohy svojej kurvičke a zstil som , že to nie je žena ale chlap . 

Horny BieberOnde histórias criam vida. Descubra agora