28 časť

2.1K 41 4
                                    

hádajte kto tu je zas:DD áno tie vaše komentáre ma presvedčili aby som si sadla na zadok a napísala časť dalšiu aj dnes! takže viete čo máte robiť ked chcete časti :DD 

Lásky hlavne sa prosím vás ukľudnite zapnite hudbu a hor sa na porno :D :3 

Inak ešte vás vyruším chcem sa s vamy podeliť o moje dalšie nápady . Boha zabijem niekoho kto to použije!:D roztrhám a neviem čo ešte :D takže dalšie story: Justin by bol vo vezení (nie ako vezeň ale ten ochrankár) a viete si dalej predstaviť ako by to dopadlo keby bol v ženskej base :DD a dalšia by mala názov Sperminátor:DD bolo by to o tom ako Justin zachráňuje ženy pred nedostatkom sexu :D no nemám dobrú predstavivosť?! :D 

Z pohľadu Justina:

Pozrel som sa na svoju triednu učiteľku a presne vedel čo má mv tejto chvíli urobiť . Vzal som si do rúk pomôcku , ktorú mala na stole pripravenú pre svoju "žiačku" a prešiel si prstami po spodnej pere . 

Je to tu Bieber ! je to tvoja jediná šanca ty kanec! hovorilo mi moje zlé ja ktoré malo v tejto chvíli vážne pravdu . Musel som to využiť , jednoducho nemal som na výber . 

,,Bieber? Justin Bieber?!" Allison sa postavila narovnala si svoje šaty a pozrela sa na mňa pohľadom ktorým by sa dalo napätie krájať . 

,,ak toto niekomu povieš" pozrela sa na mňa a ja som sa pousmial . 

,,Nepoviem ak mi urobíš jednu láskavosť" zasmial som sa a pocitil , že aspoň pre tento krát som to ja ktorý má z nás dvoch na viac . 

,,No akú?" posadila sa na stôl a naznačila mi aby som prišiel bližšie . 

,,Ak mi dovolíš . . " nevedel som či jej mám vykať alebo tykať no v tejto chvíli to bolo úplne jedno . 

,,Aby som sa pripojil tak nepôjdem von a nič nepoviem" až v tejto chvíli som si uvedomil , že v miestosti nie sme samy . pozrel som sa na dievča , ktoré bolo po celý ten čas ticho a snažilo sa zakryť svoju červeň na tvári . 

,,Tak na čo čakáš?" zasmiala sa a priložila si prst na svoje pery . 

Zobral som ju do svojho zovretia pobozkal ju tak vášnivo ako som to len v tejto chvíli vedel . 

,,Ale ale dnes si sa nejako rozbehol" zasmiala sa po tom ako som jej prstami prešiel po šatách a opatrne sa dotkol miesta do ktorého som chcel vsúpiť čo najrýchlejšie . 

dobre vám to je teraz jedno no ja mám v sebe také nervy ako nikdy pred tým . Zatavila som čas ale musím sa nadýchnuť prestať na to myslieť a dať tie nervy do písania . Takže nádych výdych a hor sa do toho . Musím sa ukľudniť inak vybuchnem . Asi prvý krát pocítite kedy mám nervy . 

,,Ale Bieber spomaľ" povedala Allison po tom ako som ju posadil na stôl , zhodil z nej šaty a začal bez predohry do nej vnikať . Nemal som čas na to aby som vyhovel všetkému čo mi ona povie . Prečo by som to vlastne robil? ved ju nemilujem , N - E - M - I -L- U - J - E - M . . Chcel som si jednoducho iba zašukať , nič iné . 

,,Bieber spomaľ!" pvoedala po tom ako som ju otočil a zmenil polohu . Prirážal som tak silno ako sa to len dalo , nechcel som myslieť na jej pocity nezaujímali ma . Ved predsa bola to ona ktorá mi povedala , že jej ide o sex tak prečo sa teraz sťažuje? 

Prešiel som pohľadom po dievčati , ktoré všetko pozorovalo a vôbec sa netrápil tým čo si vlastne o mne myslí . 

Jasné násilník , chuligán , sexmaniak . To boli možno pomenovania ktoré si pre mňa vymyslela ale prečo skrývať v sebe niečo čo je mojou súčasťou? 

,,Krič moje meno ty suka!" chytil som ju za dhlé vlasy a priešiel prstami po zadku . Och ako veľmi som to chcel , no nevedel som ako bude reagovať . 

Prešiel som si rukou po Jerrym naslinil si prsty a bezočivo vošiel do jej análneho otvoru . Vedel som , že nie je dostatočne pripravená no to mi v tejto chvíli bolo jedno . Namieril som tam svoj nástroj a prirazil tak , že Allison musela vidieť hviezdičky úplne všade . 

,,Sorry bejby ale minule to bola len predohra" zasmial som sa a prirážal . Pozrel som sa na dievča , ktoré sa zasmialo a vymyslel niečo ako ju tiež dostať do svojej moci . 

Odstrčil som Allison na zem kedže som videl , že maá pre dnešok dosť a pozrel sa na dievča ktoré som chcel ošukať už dávno . 

,,Tak maličká ukáž sa . . " chytil som ju za boky našlinil si prt a vsunul ho do jej jaskyne . 

,,Panna? vážne?" zasmial som sa a spomenul si tie dievčatá , ktoré prešli mojimi rukami . 

,,Tak to sa zmení" mal som byť možno mily , mal som isť na to sladko a hlavne jemne no ja som to jednoducho nedokázal . Vrazil som jej to tam a cítil ako sa jej blana snaží protestovať . Pritiahol som si ju bližšie pocítil jej ruky na mojich stehnách a počul silné NIE ktoré ma neprinútilo zastaviť . Bola jednoducho moja . . 

Horny BieberOnde histórias criam vida. Descubra agora