36 časť

1.7K 41 4
                                    

Spomínam si na ten deň ako keby to bolo včera ked som pridala poslednú časť :D

Počkať to bolo včera a ja mám nutkanie ju napísať zas . No čo tak už to asi nebude , že jedna časť do mesiaca no :DD

A teraz k veci k mojim prejavom -.- nechcem nejako túto story skončiť hoci je to bezpointové :D ale nevadí dokým to komentujete pojdem dalej .

Z pohľadu Justina:

29 deň (ten mesiac má 3O dní:D)

Zobudil som sa ráno na príšerný sen , ktorý sa mi sníval už dosť dlhý čas . bol to sen o tom ako mi neznámy doktor povedal , že pre tento mesiac ktorý som vydržal sa ovládať mi za odmenu dopraje viac času a jednoducho mi odrezal Jerryho . Bola to nočná mora . Postavil som sa z postele pozrel sa do nohavíc a vydýchol si .

Pousmial som sa nad tým aký je vlastne dátum . Pousmial som sa nad tým , že Justin Bieber  ten lámač srd ale aj rekordov ako najdhšie jebať dievča  vážne vydržal týždeň bez sexu .

Hodil som na seba koženú bundu vzal si do rúk mobil a konečne sa rozhodol ísť na miesto kde to všetko začalo . Otvoril som obrovské dvere od miesta ktorý som miloval a prešiel pohľadom po dievčatách . Musel som už pocítiť tú slasť , tú dokonallosť . Prezrel som si tváre dievčat , ktoré sa mi ponúkali a kývol na dve z nich aby išli so mnou .

,,Bieber si si vážne istý?“ povedala jedna z dievčat po tom ako som ich doviedol do izby a ukázal im aby sa začali vyzliekať .

,,A čo si moja mama kurva? Svoju stávku som vyhral a teraz chcem konečne jebať“ zasmial som sa a umlčal to dievča svojim jazykom . Moje ruky automaticky prešli na jej boky ktoré som stisol tak , že mi zavzdychala priamo do úst .

,,och bejby chcem to bez predohry“ nemal som chuť sa s ňou maznať ani nič podobné , jednoducho som do nej chcel vraziť svoj nástroj a pohyhybovať sa tak rýchlo ako som to len dokázal .

Zhodil som z nej šaty postavil sa k nej tak aby mi jednu nohu vyložila na rameno a naslinil si svojho vtáka . bez akéhokoľvek upozornenia som do nej vnikol a počul iba zachrapčanie ktoré sa drelo z jej úst .

,,Bieber prirážaj!“ kričala mi do ucha .

,,Kurva Bieber ..“ kričala stále hlasnejšie a hlasnejšie . Pohyby ktoré boli na začiatku mierne sa zrýchľovali a ja som pocítil ako mojím telom prechádza energia .

,,Piče . . si taká úzka“ to som miloval , miloval som ako sa jej svaly obopínali okolo môjho vtáka a ja som mohol prirážať ešte silnejšie . Po nejakom čase , ked ma prešla táto poloha som ju nechal na chvíľku odpočinúť a postaral sa o dievča , ktoré stálo pri mne a hladilo ma po mojom chrbte .

,,tak slečinka si na rade“ pousmial som sa .

,,och . .“ nestihla ani len reagovať ked som ju vzal do svojich rúk a hodil ju na posteľ . Nechcel som to klasicky z predu . Otočil som ju na chrbát prešiel jej dlaňami po dokonalom zadku a strčil do nej jeden prst .

,,Kurva Bieber . .“ zasyčala pričom sa mi chcela nenápadne vymotať zo zovretia .

,,Nie kráska nikde ťa nepustím“ zasmial som sa a pohyboval sa rukou rýchlejšie a rýchlejšie a ž kým som nepocítil , že je dostatočne roztiahnutá .

Po niekoľkých hodinách

,,Tak dámy musím ísť“ pousmial som sa pri pohľade na to ako som ich dokonalo zničil . Ked som ich videl ako sa na mňa pozreli a opäť zaspali musel som si v duchu zatlieskať . Zobral som si veci odošiel z izby a vrátil sa opäť do baru kde som čakal na svojho priateľa .

,,Tak Bieber ako sa cítiš?“ spýtal sa Matt s úsmevom na tvári pričom mi dával pohárik priamo do rúk .

,,Cítim sa fantasticky . Konečne po tom mesiaci pri čom som bol iba nervozny som opäť pocítil slasť . Vieš aký je to rozdiel zajebať si po mesiaci?“ zasmial som sa a prešiel si rukami po vlasoch .

,,Takže si mal dievča?“ pozrel sa na mňa neveriacky .

,,Noa? Si si myslel , že budem svetec alebo čo? Myslel si si , že to vydržím celý život?“ zasmial som sa z hlbokých pľúc .

,,Bieber takže kedy mi dáš svoj byt?“ zasmial sa Matt pričom na mňa žmurkol .

,,Si debil? Ved som vydržal .“ žmurkol som na neho a odpil si . Nechápal som čo to malo znamenať , ved som splnil podmienky presne .

,,Bieber pozri sa na dátum . .“ podstrčil mi kalenár kde mal zakrúžkovaný zajtrajší dátum . Neveriacky som sa pozrel ešte raz a postavil sa .

,,Kurva to mi vážne chceš povedať , že dnes nie je 1? Že je ešte stále 3O? kurva! Ved to nie je možné!“ 

Horny BieberWhere stories live. Discover now