60 časť - "prvá polovica"

1.2K 34 2
                                    

Ráno som sa zobudil na príjemné svetlo , ktoré mi smerovalo priamo do očí . Cítil som sa skvelo , cítil som sa plný energie čo bolo v mojom prípade vážne divné .

,,Josh?“ pozrel som sa na hodinky , ktoré som mal na ruke a okamžite bez rozmýšľania sa postavil .

,,Kurva kurva kurva kurva!“ povedal som , pričom som si na seba obliekal oblečenie , ktoré som si pre svoje dobro prichystal už včera .  

Zobral som si všetky svoje poznámky , ktoré som mal napísané už niekoľko dní a utekal som čo najrýchlejšie . V tej chvíli som úplne zabudol na to , že mám svoje vlastné auto . Zabudol som na to , že môžem isť metrom alebo hromadnou dopravou . Jediné na čom mi momentálne záležalo bolo to , aby som sa dostal čo najskôr na miesto , ktoré malo rozhodovať o mojej budúcnosti .

Prebehol som niekoľko ulíc , ktoré ma delili od miestosti , ktorú som v tejto chvíli vôbec nechcel navštíviť .

,,Kurva!“ vykríkol som , ked mi auto vbehlo pred vlastné nohy . Skoro som bol na zemi s rozbitou hlavou s jednou končatinou a bez náznaku života .

,,si vôbec normálny?“ skríkol na mňa vodič auta ked počul ako som ho pozdravil .

,,ja či som normálny? Ved si ma skoro zabil ty kokot .“ zasmial som sa a utekal som dalej . Bolo mi jedno koľko ľudí sa na mňa pozeralo ako na toho najväčšieho blázna , ktorý nemá nič na práci iba utekať po ceste a strkať do náhodných starých ľudí , ktorý sa okamžite zvalili na zem .

Bolo mi jedno , že sa okolo mňa prestriedalo pár báb , ktoré mali postavu bud ako zoschnuté mäso alebo ako topmodelka .

Utekal som a snažil sa si v hlave dať dokopy niekoľko vecí , ktoré som sa za týždeň naučil . Ked som pred sebou konečne videl budovu , ktorú som tak ,,miloval“ stalo sa niečo čo mi malo podľa povier priniesť šťastie .

Svojou novo naleštenou topánkou som stúpil do odporného hovna , ktoré malo svoju charakteristickú vôňu a uvedomil som si , že namiesto čiernych nohavíc som si zobral tmavomodré tepláky .

 

Nemala som dnes chuť na časť ale je tu! Taká predpríprava bez sexu noa čo :DD inak chcela by som podakovať za 69.OOO reads! Niekedy som chcela aby táto story mala 69 častí a 69.696 reads no ako vidím niečo sa poruší :D 

Horny BieberOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz